Niuniunia20
Fanka BB :)
JA znowu na zgagę, która też mnie bardzo często męczy teraz prawie co dzień wieczorem popijam sobie wodę, po prostu wodę ewentualnie coś miętowego i przechodzi. Ale czasem zgaga jest tak silna, że nic mi nie pomaga...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa musze sie pochwalic ze cukier po kolacji mialam SUPER!!!! tylko 88 jednostek
jutro kochane śmigam na działeczkę do rodziców co jest równe brakiem netu wiec dopiero koło wtorku zajrzę do Was pozdrawim serdecznie
mnie od kilku dni męczy zgaga ,niezależnie od tego co zjem ,dobrze że sobie kupiłam herbatkę imbirową i wcinam migdały to zawsze jakaś ulga
Angun z tego co wiem to prwaidłowa przezierność jest do 2,5, a ona ma 2,8Madzia jaka była ta przezierność? Jeśli pow.4 to może na coś wskazywać a tak niekoniecznie...Kość nosowa czasem jest niewidoczna, bo króciutka, a przepływy też mogą swiadczyć o zaburzeniach w krążeniu. Podwyższone NT tez jest np.w wadach serduszka. Teraz koleżanka pewnie będzie miała amniopunkcję albo biopsję kosmówki, trzymamy kciuki, czekanie na wynik pewno będzie dla niej trudne..
no liczę na ostatki słońca agutek bo ta pogoda w tym roku to mega lipa lata nie było wcale tylko maj i czerwiec ładny , ale wiecie to dlatego że jesteśmy w ciąży i nie mamy się męczyć w upałach dlatego dla nas taka lżejsza pogoda , i po to by przyszły rok był piękny by nasze szkraby świeżo narodzone miały piękne lato- ich pierwsze w życiu ) a byśmy mogły jeździć nad nasz bałtyk )))
pozdrawiam i do poniedziałku
moze w przyszłym tygodniu pomyje te cholerne okna