Mim mój tez mówi,ze Maja siedzi w pępku :-),a jak oglądął dzisiaj zdjęcia ze szpitala,kiedy go rodziłam to się pytał czy mi tu pepek otwierali,bo akurat miałam ktg podłączone
ech smieszne są te dzieciaki.
A jakie rozczulające! Macius codziennie mnie po brzuszku całuje :-)
Powodzenia na wizycie!
Winki dziady jedne i tyle
Ssabrina ja się też tak słabo czuję:-( takze łącze się w bólu.Chociaż mi stopy nie puchną,ale za to od 5.30 na nogach jestem.
Nimfii a mogłabyś mi napisać ile obecnie masz w biuście? zastanawiam się czy brac D czy C,skoro mówisz,ze D luźne,a ja bym juz chciała je nosić,bo w innych już mi się wylewa conieco
Asia no ja właśnie tez wczoraj rachunki popłaciłam-mieszkanie,prąd,żłobek,tv,net i wypłaty prawie nie ma
A takie wyrównanie dostaliśmy jakoś na początku roku,ale sie spodziewałam,bo od maja do stycznia płaciłam niecałe 20 zł za prąd -taką prognoze wyliczyli
teraz płacę ok 100 zł i mam nadzieję,ze nie będe musiała nic dopłacać ,bo to chyba co pół roku robią prognozę,a ja właśnie wczoraj zapłaciłam ostatni blankiecik,więc pewnie nowe przyślą niebawem.Oby bez niedopłaty było.
Za to auto musimy ubezpieczyć i już się boję ile to będzie,a wyboru zbytnio nie mamy,bo przegapilismy termin i już nie da się ubezpieczalni zmienić nawet jakbyśmy taniej znaleźli.Ostatnio to poprzedni własciciel płacił i wybierał ubezpieczyciela.Napewno min 500 zł będzie
No i jutro 250 zł na usg,ale tego to mi akurat wcale nie szkoda ;-)
Na szczęscie na wakacjach wszystkiego nie wydaliśmy i wczoraj mi jeszcze przyszedł zwrot kasy za wypoczynek dziecka -300 zł ,ale zawsze to coś ;-)Właśnie tyle wydałam wczoraj na materac dla młodego ;-)
Powodzenia w remontach.My narazie przystopowaliśmy,chociaż jest jeszcze trochę niedoróbek,za to musimy szafę u dzieciaków w pokoju zrobić.