reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
kasiente rzeczywiście dziwne, zasiegnij jeszcze rady jakiegoś innego lekarza. Skoro wystarczy mu to że na czczo masz ok to po co zalecają obciążenie glukozą. To że poziom cukru jest za wysoki znaczy że Twój organizm nie radzi sobie ze spalaniem i dlatego trzeba zastosować dietę. Nie wiem ale dla mnie jakiś dziwny ten doktor:wściekła/y:
Gola za Ciebie tez oczywiście trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

kochane dziewczyny, dziś nad ranem wyjeżdżam z moimi rodzicami, wróce jakoś za tydzień albo za 10 dni, dziękuję za wszystkie kciukasy, życzę Wam kochane duuuuuuuuuuuuużo zdrówka, spokoju i przesyłam buziaki dla Was i głaskanka dla wszystkich brzusiolków. Padam jestem zmęczona, trzymajcie się cieplutko, aaaa i kciuki trzymać żeby mój nie rozniósł chałupy w sobotę bo ma być męski comber przy X-Boxie i procentach. Będę bardzo tęsknić kochane i będę o Was cieplutko myśleć, papapapapapappapa :*

Gola udanego odpoczynku!!!! Twój na pewnie nie rozniesie domu, a jak coś to do Waszego powrotu zdąży uporządkować;-)

Witam od rana mnie nie było na BB zaraz poczytam z przyjemnością o czym żeście pisały,jestem po wizycie u fryzjera nie zbytnio zadowolona jestem z nowej fryzury chciałam jasne pasemka a wyszło wszystko takie zlane zawsze robiłam balejaż jasne z ciemnymi a teraz mnie coś naszło i zrobiłam tylko jasne na razie dziwnie się czuję :no:

Bryszka - kciuki zaciśnięte :) Powodzenia! Co własny kąt to własny kąt :)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Ań. Dużo zdrówka. Reszta się sama ułoży :)

Bryszka to ja już zaczynam trzymać kciukasy za Ciebie;***

Dziewczyny mam pytanie chciałabym kupić sobie taką koszulkę z napisem "wychodzę latem..." tylko się teraz zastanawiam czy wziąć z napisem wychodzę zimą czy jesienią? Bo w sumie mam termin na koniec listopada to się teraz nad tym zastanawiam...

Ja bym obstawiała na zimę :)

Wrocilam od diabetologa....i mam mieszane uczucia. Powiedzial ze skoro mam cukier na czco idealny to nie ma mowy o cukrzycy...a po obciazeniu wychodzi ze mam nietolerancje glukozy i moze to byc zwiazane z tarczyca...i mi zlecil badania tsh, ft3,ft4 i cukier na czczo za dwa tygodnie......no i nie wiem co myslec, z jednej strony jasne fajnie zalecil mi diete zbilansowana 5-6 posilkow malych dziennie, i spoko, uspokoilam sie.

Ale z drugiej strony jednak chyba pojade jutro do przychodni diabetologicznej, przyszpitalnej i sie dowiem co i jak...i moze powiedza jak mam weglowodany dobierac i wowczas moge dzialac z pania dietetyk. Dziwne.

Warto skonsultować jeszcze z innym lekarzem, ale faktem jest, że tarczyca lubi płatać różne, niespodziewane figle.

kochane dziewczyny, dziś nad ranem wyjeżdżam z moimi rodzicami, wróce jakoś za tydzień albo za 10 dni, dziękuję za wszystkie kciukasy, życzę Wam kochane duuuuuuuuuuuuużo zdrówka, spokoju i przesyłam buziaki dla Was i głaskanka dla wszystkich brzusiolków. Padam jestem zmęczona, trzymajcie się cieplutko, aaaa i kciuki trzymać żeby mój nie rozniósł chałupy w sobotę bo ma być męski comber przy X-Boxie i procentach. Będę bardzo tęsknić kochane i będę o Was cieplutko myśleć, papapapapapappapa :*

Baw się dobrze i niczym się nie przejmuj. Jak nabałagani to i posprząta :)

Witam od rana mnie nie było na BB zaraz poczytam z przyjemnością o czym żeście pisały,jestem po wizycie u fryzjera nie zbytnio zadowolona jestem z nowej fryzury chciałam jasne pasemka a wyszło wszystko takie zlane zawsze robiłam balejaż jasne z ciemnymi a teraz mnie coś naszło i zrobiłam tylko jasne na razie dziwnie się czuję :no:

Nie narzekaj, ciesz się, że mogłaś iść do fryzjera. Ja też bym bardzo chciała, a nie mogę, muszę leżeć w łóżku. Proszę się cieszyć z możliwości. Na pewno wyglądasz ślicznie :)

Dziś mi się bardzo brzuch napinał - kiedy leżałam. Oby wytrzymać jeszcze :(

Do porodu zostały mi równiutkie 3 miesiące.

Witam wszystkie mamusie. Dawno dawno mnie tu nie było. Mam nadzieje, że poza typowymi ciążowymi dolegliwościami rośniecie zdrowo i że wasze maluszki dokazują :-).

Witam kochane ja nie spie juz od 24 mam taki bol barku ze tylko jak siedze to nie boli chce mi sie krzyczec z tego bolu..czasami to juz mam dosc tego wszystkiego i niech juz bedzie pazdziernik...nie mam pomysłu na ten bol zostaje nam tylko apap:-(ja czesto leze na lewym boku i prawa pisze i moze dlatego mnie ten prawy bark tsk boli...dzieki ze mogłam soe wyzalic...a mały cały dzien sie nie odzywał a teraz kopie rowno ze mna chyba tez czuje ze jestem na granicy wytrzymania bolu...miłego dnia!!

reklama
Bryszka powodzonka! Oj to jeszcze sie chyba naczekasz na paszport dodatkowo, a tutaj czasu coraz mniej. ale wazne abyscie zdobyli swoje wymarzone mieszkanko :tak:

niuniunia to chyba "wychodze jesienia" ;-) Zgodnie z poro roku. Anuz urodzisz wczesniej i nie zalapiesz sie na śniegowe dni na okres porodu :sorry2:

kasiente faktycznie lepiej sie kogos jeszcze poradzic w sprawie diety :tak: Bo jesli nie zalecaja ci zadnych leków, to tylko dieta mozesz sie ratowac. No a tak sobie mysle ze od nietolerancji gluzkozy do cukrzycy to juz i tak niedaleko :sorry2: Nie znam sie bardzo na tamacie, ale moja babcia ma cukrzyce, a mama i druga babacia problemy z tarczyca i zawsze im jakos lekarze mowili, ze tarczyca czesto zwiazana jest z cukrzyca tez.

agalodz a moze zaopatrz sie w wyprofilowana poduszke ortopedyczna? Mnie mama porzyczyla taka ze 2 msc temu i od tej pory koniec z bolami kregoslupa, czy szyi, ramion itp ... :)

A teraz ćśśśśsssiiiiii ;)
Maciek jeszcze spi!
o dziwo!
Bo mu sie nie zdarza aby spal dluzej odemnie :p
A wiec ja chodze jak na paluszkach :D

Ostatnia edycja:
Do góry