a mój to znowu nalegał żebym jakies mini ubierała, teraz w ciąży bym brzuszek podkreślała, chodzi i normalnie się mną lansuje,heheheh. po prostu jest taki dumny z brzusia, że to jego dzieło faceci a tak wogóle ciąża jest sexi i podobno bardziej facetów kręci
reklama
kasiek2511
Fanka BB :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie.
Jestem tu nowa. Już troszkę Was podczytuje ale teraz zamierzam się do Was przyłączyć
Mam na imie Kasia, jestem z Gdyni i termin mam na 9.11.2011r. Spodziewamy się narodzin dziewczynki.
Postaram sie załączyć suwaczek ciążowy ale muszę popatrzec jak.
Gorąco pozdrawiam i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do Waszego grona
Jestem tu nowa. Już troszkę Was podczytuje ale teraz zamierzam się do Was przyłączyć
Mam na imie Kasia, jestem z Gdyni i termin mam na 9.11.2011r. Spodziewamy się narodzin dziewczynki.
Postaram sie załączyć suwaczek ciążowy ale muszę popatrzec jak.
Gorąco pozdrawiam i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do Waszego grona
Ostatnia edycja:
kasiek2511
Dziewczynki napiszcie prosze gdzie dodać link, żeby pojawił się suwaczek?
Witam nowe mamusie na forum fajnie że się ujawniacie:-)
Madzia737 piękne te torty masz talent.
jeśli chodzi o teściów to Wam współczuję ja ich nie mam nie wiem jak ja bym reagowała na takie wtrącanie sięz moimi rodzicami nie mam problemów mieszkają 40km od nas jak na razie nie narzekamy czasem coś doradzi, pomorze jest ok.;-)
Madzia737 piękne te torty masz talent.
jeśli chodzi o teściów to Wam współczuję ja ich nie mam nie wiem jak ja bym reagowała na takie wtrącanie sięz moimi rodzicami nie mam problemów mieszkają 40km od nas jak na razie nie narzekamy czasem coś doradzi, pomorze jest ok.;-)
kasiek2511
Dzięki Aneczka już próbuję wkleić
Ostatnia edycja:
reklama
kasiek2511
Próbuję wkleić suwaczek i niby w sygnaturze widzę a na forum nie chce się pojawić. Czy suwaczek musi być ze strony Baby Boom bo ja mam link z innej strony.