reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

no ANECZKA trzeba nabrac sił na kolejny tydzień pracy :))) no i nadrobić straty z mężulkami :) u nas ciepły i przyjemny dzionek już nie mogę doczekać się jutra- czekają mnie jak co tydzień zakupy dla dzidzi na lumpie a jutro dostawa- mamusia idzie na łowy he he :)
życzek koleżanką miłego tygodnia wlece zapewne jutro po pracy

reklama
Aneczka udanej wizyty :)
Kati zazdroszcze tej łowieckiej wyprawy ,ale już niedługo mam zamiar też wyruszyć :) ,bo w końcu będe w PL to i lupów pod dostatkiem :)
dzisiaj dostałam trochę ciuchów od bratowej mojego D :) w sumie większość 68-74 ale i tak się cieszę ,szkoda tylko że większość różowa , no ale jakoś będe musiała to przeżyć

Dzień dobry kochane:-)
Aneczka trzymam kciuki za Twoje bobo i udaną wizytę!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Na pewno wszystko jest w najlepszym porządku:)
Ja znowu mam fazy na spanie i padam wcześnie wieczorem, dziś zapowiada się kolejny upalny dzień

Aneczka i pepsi trzymajcie się, na pewno wszystko jest w porządku, a przed Wami wielkie wzruszenia, wracajcie i piszcie jak było.

U mnie kolejny upalny dzień się zapowiada, wczoraj po południu się zawziełam i pomimo, że nic mi się niechciało i miałam okropny nastrój ( to te wstretne hormony chyba... ) poszlismy ze starym na długi spacer z psem, o dziwo wcale się nie zmęczyłam, wręcz mocno mi sie polepszyło :) Muszę chyba tak robić :) końcem lipca jedziemy w Tatry Słowackie na "doładowanie bateryjek". Zwykle sporo po górach łaziliśmy, ale w tym roku będzie bardzo, bardzo lajtowo:-D

Witam mamusie;)

Ja dziś kolejny dzień z gorączką i bólem gardła, nie mam już siły do tego wszystkiego. Byłam na badaniach rano i zgrzałam się, aż cała mokra byłam. Chyba dziś spędzę dzień w łóżku bo nie chce żeby moje przeziębienie się pogłębiało.
Słoneczko świeci pięknie, upał niesamowity, a ja chora...

Pozdrowionka i buziaki dla mamuś i dzieciątek;)

Aneczka i pepsi udanych wizyt Wamk zycze napewno bedzie wszytko dobrze czekamy na wiesci i zdjecia..
Niuniunia20 tak mi przykro z powodu choroby masz racje wylez sie to choroba szybciej przejdzie czego Ci z całego serca zycze...

Witam mamusie;)

Ja dziś kolejny dzień z gorączką i bólem gardła, nie mam już siły do tego wszystkiego. Byłam na badaniach rano i zgrzałam się, aż cała mokra byłam. Chyba dziś spędzę dzień w łóżku bo nie chce żeby moje przeziębienie się pogłębiało.
Słoneczko świeci pięknie, upał niesamowity, a ja chora...

Pozdrowionka i buziaki dla mamuś i dzieciątek;)

Kuruj się kochana, szybkiego powrotu do zdrówka!!

reklama
Aneczka, pepsi, trzymam kciuki, powodzenia na wizytach i czekamy na wiesci

Majuska ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu w Tatry, ja kocham Tatry i tez zazwyczaj zdobywalismy szczyty ale w tym roku nic z tego.

Niuniunia wspolczuje chorowy, kuruj sie i oby szybko Ci przeszlo.

Ja za to mialam fatalna noc, za nic nie umialam zasnac, chyba udalo mi sie o 2 nad ranem , o 5 pobudka na siku a o 7 trzeba bylo wstawac do pracy, do tego pochmurnie za oknem i nic sie nie chce, dobrze ze chociaz sucho i w miare cieplo.

Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia, ja sie biore do pracy

Do góry