reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

no ANECZKA trzeba nabrac sił na kolejny tydzień pracy :))) no i nadrobić straty z mężulkami :) u nas ciepły i przyjemny dzionek już nie mogę doczekać się jutra- czekają mnie jak co tydzień zakupy dla dzidzi na lumpie a jutro dostawa- mamusia idzie na łowy he he :)
życzek koleżanką miłego tygodnia wlece zapewne jutro po pracy

reklama
Aneczka udanej wizyty :)
Kati zazdroszcze tej łowieckiej wyprawy ,ale już niedługo mam zamiar też wyruszyć :) ,bo w końcu będe w PL to i lupów pod dostatkiem :)
dzisiaj dostałam trochę ciuchów od bratowej mojego D :) w sumie większość 68-74 ale i tak się cieszę ,szkoda tylko że większość różowa , no ale jakoś będe musiała to przeżyć

Dzień dobry kochane:-)
Aneczka trzymam kciuki za Twoje bobo i udaną wizytę!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Na pewno wszystko jest w najlepszym porządku:)
Ja znowu mam fazy na spanie i padam wcześnie wieczorem, dziś zapowiada się kolejny upalny dzień

Aneczka i pepsi trzymajcie się, na pewno wszystko jest w porządku, a przed Wami wielkie wzruszenia, wracajcie i piszcie jak było.

U mnie kolejny upalny dzień się zapowiada, wczoraj po południu się zawziełam i pomimo, że nic mi się niechciało i miałam okropny nastrój ( to te wstretne hormony chyba... ) poszlismy ze starym na długi spacer z psem, o dziwo wcale się nie zmęczyłam, wręcz mocno mi sie polepszyło :) Muszę chyba tak robić :) końcem lipca jedziemy w Tatry Słowackie na "doładowanie bateryjek". Zwykle sporo po górach łaziliśmy, ale w tym roku będzie bardzo, bardzo lajtowo:-D

Witam mamusie;)

Ja dziś kolejny dzień z gorączką i bólem gardła, nie mam już siły do tego wszystkiego. Byłam na badaniach rano i zgrzałam się, aż cała mokra byłam. Chyba dziś spędzę dzień w łóżku bo nie chce żeby moje przeziębienie się pogłębiało.
Słoneczko świeci pięknie, upał niesamowity, a ja chora...

Pozdrowionka i buziaki dla mamuś i dzieciątek;)

Aneczka i pepsi udanych wizyt Wamk zycze napewno bedzie wszytko dobrze czekamy na wiesci i zdjecia..
Niuniunia20 tak mi przykro z powodu choroby masz racje wylez sie to choroba szybciej przejdzie czego Ci z całego serca zycze...

Witam mamusie;)

Ja dziś kolejny dzień z gorączką i bólem gardła, nie mam już siły do tego wszystkiego. Byłam na badaniach rano i zgrzałam się, aż cała mokra byłam. Chyba dziś spędzę dzień w łóżku bo nie chce żeby moje przeziębienie się pogłębiało.
Słoneczko świeci pięknie, upał niesamowity, a ja chora...

Pozdrowionka i buziaki dla mamuś i dzieciątek;)

Kuruj się kochana, szybkiego powrotu do zdrówka!!

reklama
Aneczka, pepsi, trzymam kciuki, powodzenia na wizytach i czekamy na wiesci

Majuska ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu w Tatry, ja kocham Tatry i tez zazwyczaj zdobywalismy szczyty ale w tym roku nic z tego.

Niuniunia wspolczuje chorowy, kuruj sie i oby szybko Ci przeszlo.

Ja za to mialam fatalna noc, za nic nie umialam zasnac, chyba udalo mi sie o 2 nad ranem , o 5 pobudka na siku a o 7 trzeba bylo wstawac do pracy, do tego pochmurnie za oknem i nic sie nie chce, dobrze ze chociaz sucho i w miare cieplo.

Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dnia, ja sie biore do pracy

Do góry