reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

hej kochane.. my juz po wszystkim:-D:-D Myślę że kciuki powinnyście trzymać zawodowo!!!! Poszło tak szybko, ze hoho... Niestety 5 nie dostałam, ale 4 plus, co mnie całkowicie zadowala...
W sumie piątek było malusio, może jedna na 10 osób:szok::szok: Bardzo się cieszę, ze ten etap mam już za sobą, teraz mogę się skupić na remoncie i mojej kruszynce:tak::tak:

reklama
Onanana Gratulacje, możesz być z siebie dumna, chyba wszystkie dobrze wiemy, że w ciąży czasami ciężko się na czymś skupić;-) Teraz możesz odsapnąć!

Dziękuję kochane:-) Zapomniałam Wam jeszcze napisać ze w nagrodę kopiłam sobie duży kawałek sernika i bez wyrzutów sumienia go zjadłam na 3 kęsy hihi

onanana moje gratulacje z obrony!!!!!! Teraz mozesz odpoczywac :tak: A na ten sernik to na pewno zasluzylas po takim stresie i efekcie Ci sie nalezalo i dzieciaczkowi tez :-D

cocca- ja mam gęsty i biały i nie leci mi jak siuśki także chyba ok ;P zresztą za tydzień mam wizytę. Czytałam, że ten śluz to ponoć od produkcji progesteronu jak jest biały bezwonny i gęsty, a wodnego nigdy nie miałam.

Onanana- gratulacje :)

Hej kobitki orientujecie się czy w ciązy mogę przyjmować rutiscorbin??? coś mnie bierze, i tak się zastanawiam czy nie mogła bym sie nim wspomóc.
Pogoda niestety sprzyja ...
Z góry dziękuję za odpowiedź:-)

reklama
Bryszka - Rutinoscorbin możesz przyjmować, sama brałam a byłam w ciąży ze 3 razy przeziębiona. Lekarz mi powiedział, że może też być Rutinacea. Ja biorę Rutinaceę nawet profilaktycznie - jak tylko coś czuję się nieswojo. Mogę Ci jeszcze polecić specjalny syrop dla ciężarnych na przeziębienia *spam* - ja go piłam, jak już mnie bardziej choróbsko dopadło.

Do góry