reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dzięki dziewczyny, dzisiaj robię listę strat, muszę porobić zdjęcia. Najgorsza ta szafa - wielka, w idealnym stanie była a teraz podgnija od spodu i do wyrzucenia - i nowe łyżwy, przykro mi, bo kupiłam je A. na święta w zeszłym roku i prawie nie użył, a już pordzewiały. Najgorsze jest to, że to jest stała awaria i w każdej chwili może znowu pieprznąć i znowu wszystko zalać. Najważniejsze, że stół do piłkarzyków stał na podwyższeniu (2000zł za niego daliśmy) i że narty zabraliśmy do Olsztyna do garażu teściów, bo mają mnóstwo miejsca. Jakby coś się nartom stało, to by A. nie przeżył tego ;)
No i wózek rozłożony był, to go nic nie dosięgnęło, o to ja bym się zdenerwowała najbardziej :p
Ale nie ma co teraz się zamartwiać, oby nie walnęło znowu. Mam nadzieję, że nam wycenią to jakoś, chociaż za tę szafę oddadzą, bo to pewnie około tys. za nową... ehhh co tu robić ;/

reklama
Gola gratuluje kopniaków, ja dziś dostałam ich tyle że pół nocy nie spałam tylko takie czuwanie i wiecznie kopniaki mnie budziły tez głównie lewa strona... ale to chyba lepiej bo raz jak mały był bardziej po prawej to jakoś tak mi niewygodnie i boleśnie było... może tam jelit więcej no i jakieś tam inne narządy wrażliwe...

kurczą ale wy drukujecie nie było mnie dwa dni byłam u rodziców i nie mogę was nadrobić a na razie mało mam czasu gdyż opiekuję się młodszym rodzeństwem gdyż mama chwilowo w szpitalu a mam takie dzieciaczki 11 i 14 lat pod opieką a tata musi chodzić do pracy więc ja na czasie to mogę trochę pomóc..
miłego dnia ja obliczam godziny do 16.20 idę mojego małego skarba podejrzeć..

Ponko no niestety tak to już jest, że nie ma świętego spokoju, "jak nie urok to sraczka":no: Trzymam kciuki, aby udało się Wam wywalczyc cokolwiek w tej spółdzielni, a może jakoś grupowo z innymi mieszkańcami zrobić na nich jakiś zmasowany atak, u mnie to bez przerwy ktoś łazi z jakimiś pismami , żeby coś wymóc na spółdzielni.

I u nas tak samo, ciągle jakaś petycja do spółdzielni.
Przez 10 lat staralismy sie o nowe domofony i w koncu je mamy ;)
W tym roku zaczelismy sie starac o to aby zlikwidowali nam podzielniki ciepla w mieszkaniach, bo doplaty nam przychodza za ogrzewanie po 500-1000zl... Moze za kilka lat cos z tym zrobi spoldzielnia :p

Witam Wszystkich, ja również spodziewam się listopadowego dzidziusia :) trochę ciężko pewnie mi będzie się tu u Was rozgościć, część z Was jest tu od początku ciąży, ale mam nadzieję, że przyjmiecie nas serdecznie!

cocca gratuluje i witam Cie wsrod forumowiczek,szybko sie zadomowisz zobaczysz ;-)
A Ja jakos slabo sie czuje dzisiaj nie wiem moze przez pogode,jest cieplo ale nie az tak bardzo bo juz sie zaczyna powoli pogoda zmieniac no ale chyba mam jakis taki slabszy dzien dzisiaj :tak::-)

dzięki dziewczyny :) u mnie paskudna pogoda, leje od 2 dni i ja w końcu odżyłam, temperatura spadła poniżej 20 i jestem w 7 niebie :)

PS. jak się robi suwaczki?

reklama
Do góry