reklama
B
Bryszka
Gość
A widzisz!!!! da się?? da sie !!! ;D
Nigdy nie byłam specjalna fanką Arki Noego, ale ten utwór wraz z prezentacją spowodował, że łzy mi popłynęły :-)
YouTube - ‪Ja Jestem - Arka Noego‬‏
YouTube - ‪Ja Jestem - Arka Noego‬‏
kasiente
Fanka BB :)
ponko dobrze ze foty robisz....masakra...a ta spoldzielnia to jakas nienormalna, od razu powinni poinformowac mieszkancow....dokumentujcie, robcie foty i walczcie.Muszę dzisiaj zejść tam i pospisywać szkody, mam nadzieję, że oddadzą nam za to kasę...
A i za meza trzymam kciuki, moze jak wie ze szef nie chce podpisywac umowy to lepiej juz szukac czegos nowego???
Ja od wtorku u rodzicow bylam i tez ledwo nadrabiam a nie chcialo mi sie kompa odpalac wolalm odpoczac od monitora i sie poopalac;P
I
inna_a
Gość
dzisiaj naprawdę kiepsko i śpiąco jest ... i jutro też ma być taka beznadziejna pogoda, aż wszystko się odechciewa...ja właśnie będę oglądać film na polsacie nic innego nie ma chociaż mam cyfre + i wszystkie kanały, to przez te wakacje taka pustka w tv...miłego wieczorku
ponko- współczuje mam nadzieję, że rozwiąże się sytuacja z męża menagerem, ludzie na prawdę nie patrzą na innych są bez serca nagle zmieniają zdanie z dnia na dzień.
Cocca- witaj i gratulacje
ponko- współczuje mam nadzieję, że rozwiąże się sytuacja z męża menagerem, ludzie na prawdę nie patrzą na innych są bez serca nagle zmieniają zdanie z dnia na dzień.
Cocca- witaj i gratulacje
Emy
hej laski!
mirelka, jesli ci wyskakuje ze kod za duzy to moze skopiowałas nie ten co trzeba ze strony z suwakami. Ma być BBCode, wtedy na pewno się uda
witam nową mamę, ale nam listopad obrodzi!
Ja dzis w nocy idę do pracy, po kilku miesiącach przerwy wkoncu się jacys turysci pokazali w moim biurze, aż 3 osoby!!!! niestety przylatują o 1 w nocy, znając życie znowu noc nie przespana. mam nadzieję, że chociaż narzekac nie będą, bo ja mam zawsze szczęscie do takich małych przylotów kilkoosobowych, ktore robią więcej szumu niz 150 osób w 30 hotelach
Buziaki!
doczytałam, ponko, bardzo mi przykro, tak to zazwyczaj jest, że jak się wali to kilka rzeczy na raz. mam nadzieję, ze uda się wam poniesc jak najmniej strat i że szef A mial tylko zły dzien
mirelka, jesli ci wyskakuje ze kod za duzy to moze skopiowałas nie ten co trzeba ze strony z suwakami. Ma być BBCode, wtedy na pewno się uda
witam nową mamę, ale nam listopad obrodzi!
Ja dzis w nocy idę do pracy, po kilku miesiącach przerwy wkoncu się jacys turysci pokazali w moim biurze, aż 3 osoby!!!! niestety przylatują o 1 w nocy, znając życie znowu noc nie przespana. mam nadzieję, że chociaż narzekac nie będą, bo ja mam zawsze szczęscie do takich małych przylotów kilkoosobowych, ktore robią więcej szumu niz 150 osób w 30 hotelach
Buziaki!
doczytałam, ponko, bardzo mi przykro, tak to zazwyczaj jest, że jak się wali to kilka rzeczy na raz. mam nadzieję, ze uda się wam poniesc jak najmniej strat i że szef A mial tylko zły dzien
Ostatnia edycja:
Niuniunia20
Witam dziewczynki po kilku dniowej przerwie
Jestem już po ślubie, wszystko się udało Czekam teraz na zdjęcia od fotografa by Wam pokazać jak wyglądałam Powoli zaczyna widać mi brzuszek
Czuję się lepiej choć jeszcze zmęczenie wychodzi mi powoli po tym całym lataniu.
Postaram się nadrobić te wszystkie posty, które napisałyście
Buziaczki dla Was;******
Jestem już po ślubie, wszystko się udało Czekam teraz na zdjęcia od fotografa by Wam pokazać jak wyglądałam Powoli zaczyna widać mi brzuszek
Czuję się lepiej choć jeszcze zmęczenie wychodzi mi powoli po tym całym lataniu.
Postaram się nadrobić te wszystkie posty, które napisałyście
Buziaczki dla Was;******
reklama
Hej dziewczyny my juz po śniadanku, pół dnia mnie wczoraj nie było a Wy tyle postów naprodukowaliście
Witam nową mamusię
my dzisiaj sami w domku bo wysłałam mojego na wieś do ojca żeby mu dokończył remont w domku letniskowym, przynajmniej na spokojnie ogarnę trochę dom pogoda kiepska, zaczyna padać,wczoraj też było zimno.
Niuniunia fajnie że do nas powróciłaś i że wesele się udało
Witam nową mamusię
my dzisiaj sami w domku bo wysłałam mojego na wieś do ojca żeby mu dokończył remont w domku letniskowym, przynajmniej na spokojnie ogarnę trochę dom pogoda kiepska, zaczyna padać,wczoraj też było zimno.
Niuniunia fajnie że do nas powróciłaś i że wesele się udało