reklama
Kachutka o ile dobrze kojarzę to Bytomska w Mysłowicach to jak jedziesz od k-wic, to za mostem musisz skręcić w lewo (tam gdzie przebiegają tory tramwajowe), a wtedy kościół miniesz po prawej ręce i jedziesz w dół, tam jest Bytomska, dokładnie Bytomska 12 to ma być tak jakbyś jechała na giełdę do mysłowic, jak ja jadę od strony Sosnowca, Jaworzna to muszę skręcić zaraz w prawo koło kościoła i jechać w dół wzdłuż torów. Mam nadzieję, że jakoś wytłumaczyłam A gdzie zamierzasz rodzić ?
Gola84 Dzięki Gola, już wiem gdzie to jest...I na pewno się tam wybiorę Rodzić będę w szpitalu na Raciborskiej w Katowicach, bo chodzę do lekarza, który tam pracuje. Poza tym Bartka też tam rodziłam i byłam bardzo zadowolona, także nawet się nie zastanawiałam tylko od razu wiedziałam, że tam...
Niuniunia20 To całe szczęście że to nie wyrostek...Dbaj o siebie i odpoczywaj, bo z nerkami też nie ma żartów...
Co do przewożenia dziecka bez fotelika to absolutnie NIE WOLNO tego robić, nie dość że grozi to mandatem, to jeszcze jest bardzo niebezpieczne przy kolizjach lub silnym hamowaniu...
Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Margana moim zdaniem juz nie chodzi o ta kase czy te punkty karne ale taka jazda z dzieckiem na rekach jest niebezpieczna dla dzieciaczka no i moim zdaniem z lekka nieodpowiedzialne zeby w naszych czasach tak jeszcze przewozic dziecko i ryzykowac Takie jest moje zdanie ;-)
Gola84
Fanka BB :)
kachutka mi też polecała koleżanka jakiś stary szpital w K-cach, kiedyś był tam Zakon, chyba Benedyktynów, wiesz o jakim mówię? Aa i podobno w Sosnowcu jest nowo otwarty szpital. Aaa czy w tej Klinice na Łopianowej, Łobianowej (nie wiem dokładnie), można rodzić na NFZ? Bo też ma dobre opinie
onanana
Witajcie kochane:-) Jakimś cudem udało mi się Was nadrobić Choć już nie wszystko co pisałyście pamiętam
Ewa87 gratuluje córeczki!
Sara_R gratulują synka!
Margana nie wiem jak Twoja koleżanka mogla tak sie upierać. Przy najmniejszej stłuczce dziecko mogłoby latac po samochodzie!!! To się tylko tak wydaje. Zapięte pasy ratują życie i mówcie co chcecie, ale wiem to z doświadczenia. jakiś czas temu mieliśmy wypadek, nam się nic nie stało, my mielismy zapięte pasy a facet z drugiego samochodu nie miał.... wierzcie mi, ja już nigdy nie ruszę bez zapiętcy pasów a tymbardziej nie pozwolę na to żeby moje dziecko ktoś przewoził w ten sposób. ja teraz każdemu kto wsiada do mnie do auta każe zapinać pasy, niezależnie od tego jaką odleglośc mamy przejechac i czy osoba ta siedzi z tyłu czy z przodu!!
Niuniunia kochana dobrze, ze już jesteś. pij duzo i oszczędzaj sie, tak ajk piszą dziewczyny!
Ssabrinaa jeśli chodzi o watek, czy grupe zamknietą to aj sie zgodze na o co reszta ( tzn wiem ze wątku nie można). Szczerze mówiąc to pierwsze ( no moze drugie, bo znamy sie jeszcze skąd inąd) forum, na którym się udzielam i szczerze mowiąc nie bardzo się na tym znam
Zauważylam ze dawno haszkal sie nie udzielała (albo mi się wydaje), mam nadzieję ze wszytsko ok u niej i maleństwa. I dziś chyba andrzeliki nie było;/
Julieet ale Ci fajnie z tym mieszkankiem, ale to chyba coś większego skoro piszesz o schodach i ogródku??
Ewa87 gratuluje córeczki!
Sara_R gratulują synka!
Margana nie wiem jak Twoja koleżanka mogla tak sie upierać. Przy najmniejszej stłuczce dziecko mogłoby latac po samochodzie!!! To się tylko tak wydaje. Zapięte pasy ratują życie i mówcie co chcecie, ale wiem to z doświadczenia. jakiś czas temu mieliśmy wypadek, nam się nic nie stało, my mielismy zapięte pasy a facet z drugiego samochodu nie miał.... wierzcie mi, ja już nigdy nie ruszę bez zapiętcy pasów a tymbardziej nie pozwolę na to żeby moje dziecko ktoś przewoził w ten sposób. ja teraz każdemu kto wsiada do mnie do auta każe zapinać pasy, niezależnie od tego jaką odleglośc mamy przejechac i czy osoba ta siedzi z tyłu czy z przodu!!
Niuniunia kochana dobrze, ze już jesteś. pij duzo i oszczędzaj sie, tak ajk piszą dziewczyny!
Ssabrinaa jeśli chodzi o watek, czy grupe zamknietą to aj sie zgodze na o co reszta ( tzn wiem ze wątku nie można). Szczerze mówiąc to pierwsze ( no moze drugie, bo znamy sie jeszcze skąd inąd) forum, na którym się udzielam i szczerze mowiąc nie bardzo się na tym znam
Zauważylam ze dawno haszkal sie nie udzielała (albo mi się wydaje), mam nadzieję ze wszytsko ok u niej i maleństwa. I dziś chyba andrzeliki nie było;/
Julieet ale Ci fajnie z tym mieszkankiem, ale to chyba coś większego skoro piszesz o schodach i ogródku??
AniaSm
margana wyślij koleżance żeby sobie obejrzała YouTube - ‪Drastyczne! Straszne! Wypadki Samochodowe!‬‏ ,osobiście nie polecam chyba że macie mocne nerwy ja nie dałam rady i jeszcze jeden YouTube - ‪Wypadki Drastyczne !‬‏
myślę że zmieni zdanie
co do gondoli i przewożenia dziecka to nie można chyba że gondola jest do tego dostosowana , jak np w wózkach casualplay ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CASUALPLAY gondola MOON
myślę że zmieni zdanie
co do gondoli i przewożenia dziecka to nie można chyba że gondola jest do tego dostosowana , jak np w wózkach casualplay ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CASUALPLAY gondola MOON
reklama