nimfii Mój synek jak był w wieku Twojego to też był średnio zainteresowany zwierzakami...W zoo bardziej go interesowały lody i balony;-) Dopiero jak miał ok 4 latka to zaczął interesować się tym co można fajnego pooglądać. Ten leśny park polecam, bo jest to fajny ok 1,5 godzinny spacer wśród lasu, gdzie zwierzaki chodzą sobie swobodnie, poza tym jest tam też plac zabaw:-) Natomiast lepiej nie brać wózka, bo idzie się po leśnych ścieżkach z kamykami, korzeniami itp.
...
Z wozkiem nie ma problemu bo my go nie uzywamy od roku ;-) Troche wygodniej, a jednak troszke cierpia na tym niektore nasze wycieczki, ponieważ Maciek czasami szybko sie zniechceca, tak jak w tym ZOO. Pewnie zaczekamy te 2-3 lata na ten Park Leśny i wybierzemy sie tam już w czwórke z nowym maluszkiem ;-)
Ewa gratuluje dziewczynki do pary Idealny układ! Kolejna mala księżniczka listopadowa.
agalodz szybko z ta szkola rodzenia... Z tych szkół co znam w Krakowie to mozna zapisywać sie dużoooo poźniej w II trymestrze. Ja już chodzilam na SR w pierwszej ciązy. Rozczarowalam sie totalnie. Tym razem bede chodzic na indywidualne spotkania z położną środowiskowa po 26TC - bezpłatnie
aneczka jeszcze bardziej beda ci sie przygladac z kazdym dniem ;-) takie jest juz nzasze społeczeństwo Moi sąsiedzi to już pewnie nie mogą się nagadac na mój temat. Niektorzy mysla jeszcze ze jestem nastolatka, bo mlodo wyglądam, a tutaj już mąż i drugie dziecko w drodze. Słyszalam co mówili o mie zaraz po moim ślubie. Nie mogli wyjść z podziwu że "taka mloda" i już zaklada rodzine
sara gratuluje synka
Widze ze równowaga na forum zaczyna panować jeśli chodzi o płeć...
Dziewczyny dzis na spacerze widzialam na bilboardzie informacje ze w sobote bedzie dodatek w Gazecie "Gdzie rodzic?" wiec mysle ze warto siegnąc po tą gazetę Jutro sie przyjrze temu ogłoszeniu to może coś ciekawego wyczytam.
Ostatnia edycja: