A co do naszego forum zamkniętego, to uważam, że powinny tam pisać dziewczyny, które regularnie się udzielają, nie mówię że codziennie kilka postów, ale nie raz na miesiąc wyskoczą z jakimś pytaniem i nawet nie napiszą co u nich ciekawego, tylko czekają aż się odpowie i później znowu znikają. Myślę, że moderatorki na tym etapie powinny już kojarzyć osoby regularnie zaglądające tutaj. A przyjmować do zamkniętego też po jakimś czasie pisania, to takie moje skromne zdanie ;-)
reklama
winki nie przejmuj się ruchami nie jesteś osamotniona ja też nie czuje, choć czasami mnie coś zakuje i mam wrażenie że to maluszek się udziela, ale nie mogę być tego pewna.Ty przynajmniej się dowiesz kto w brzusiu mieszka, ja też mam wizytę w pon. ale na ostatniej wizycie mi zapowiedziała że tym razem nie będzie usg mi robić, więc na połówkowym się dowiem kto buszuje mi w brzusiu. przeczucia mówią, że synuś ale to się okaże, byle by było zdrowe
Sara ja również gratuluje synusia
Sara ja również gratuluje synusia
W
winki80
Gość
Aneczka 87 - mamy termin na ten sam dzien
B
Bryszka
Gość
Winki czym ty się martwisz ja jestem teraz w 19 TC a ruchy tak dobrze to czuję od tygodnia wcześniej to nie wiedziałam czy to bąbelek czy gazy czy jeszcze cos innego teraz smyra jak szlone rano spać nie daje głodna sie budzę om5 i muszę choć zagryźć coś bo inaczej wierci sie szalenie też to poczujesz nie martw się
W
winki80
Gość
Dziewczyny ,wlasnie uswiadomilam sobie ze za 6 dni to moja druga rocznica slubu. Czy powinnam cos kupic mezowi?. Jezu ,nie mam pojecia co i czy sie w ogole cos kupuje?
Kochane z wiekszym stazem prosze doradzcie..
Kochane z wiekszym stazem prosze doradzcie..
Gola84
Fanka BB :)
winki gdy była pierwsza rocznica naszego ślubu, mój D. nadal przebywał w UK, więc kartka stamtąd od Niego i telefon) ja sierota nawet kartki nie wyslałam ;/ A tak tu w PL, to dostałam na drugą rocznicę bransoletkę z Kruka i kolację przygotował kalmary w cieście, wino, nawet kwiatek był, (ja chyba znowu nic nie miałam - dżizass aż mi wstyd jak teraz to piszę, pamiętam tylk o, że miałam 12kę w pracy i wróciłam o 21 do domu ), a rok temu nawet nie pamiętam, chyba nic specjalnego ... Ale Ty sobie fajnie mieszkasz morze, plaża, się rozmarzyłam normalnie ;-) A co do ruchów, to mnie się wydawało w piątek, że mnie moje małe łaskocze w brzuchu, ale chyba fałszywy alarm, bo do dziś nic takiego się nie powtórzyło :-(
Niuniunia20
Hej mamusie
Nie pisałam kilka dni bo trafiłam do szpitala niestety... Dziś dopiero wyszłam.
W sobotę rano miałam podejrzenie wyrostka, co się okazało to nie wyrostek tylko nerki;(
Mam spory zastój moczu w nerkach i stąd mam takie bóle. Jeśli znowu będę je miała to muszę
jechać prosto na oddział do szpitala;( Więc mam nadzieję, że będzie już wszystko dobrze. Przez szpital schudłam znowu 2 kg, jestem totalnie bezsilna, a lekarz każe mi cały czas leżeć i nie przemęczać się.
Idę na łóżeczko kochane, jak będę miała sił więcej to nadrobię te 20 stron, które napisałyście.
Buziaki dla Was;****
Nie pisałam kilka dni bo trafiłam do szpitala niestety... Dziś dopiero wyszłam.
W sobotę rano miałam podejrzenie wyrostka, co się okazało to nie wyrostek tylko nerki;(
Mam spory zastój moczu w nerkach i stąd mam takie bóle. Jeśli znowu będę je miała to muszę
jechać prosto na oddział do szpitala;( Więc mam nadzieję, że będzie już wszystko dobrze. Przez szpital schudłam znowu 2 kg, jestem totalnie bezsilna, a lekarz każe mi cały czas leżeć i nie przemęczać się.
Idę na łóżeczko kochane, jak będę miała sił więcej to nadrobię te 20 stron, które napisałyście.
Buziaki dla Was;****
Margana
winki80 nie martw się! Ja jestem w 19tc i nadal nic konkretnego nie czuję:-(Do tego płci też nie znam, a lekarz powiedział, ze na połówkowym powinno być coś widać, czyli gdzieś za 2 tygodzie. Powinno, czyli też nie jest to pewne
Niuniunia20 przykro mi, ze wyladowałaś w szpitalu. Całe szczęście, ze to nie wyrostek! Oszczedzaj się! Życzę Ci zeby nereczki nie sprawiały już problemów!
Dziewczyny czy wolno noworodka wozić autem bez fotelika, trzymając na rękach? Kiedyś dyskutowałam na ten temat z koleżanką i ona twierdziła, ze tak. Mi sie wydawało, ze odkad wprowadzili foteliki to jest nakaz wożenia w nich dzieci.
Widziałam też ostatnio jak babka wiozła dziecko w gondoli na tylnym siedzeniu. Czy tak mozna?
Wiem, ze takie przewożenie dziecka jest niebezpieczne i nigdy bym tak nie zrobiła. Chciałam wiedzieć tylko co mówia o tym przepisy zeby móc uciąć głupia rozmowę i tyle.
Niuniunia20 przykro mi, ze wyladowałaś w szpitalu. Całe szczęście, ze to nie wyrostek! Oszczedzaj się! Życzę Ci zeby nereczki nie sprawiały już problemów!
Dziewczyny czy wolno noworodka wozić autem bez fotelika, trzymając na rękach? Kiedyś dyskutowałam na ten temat z koleżanką i ona twierdziła, ze tak. Mi sie wydawało, ze odkad wprowadzili foteliki to jest nakaz wożenia w nich dzieci.
Widziałam też ostatnio jak babka wiozła dziecko w gondoli na tylnym siedzeniu. Czy tak mozna?
Wiem, ze takie przewożenie dziecka jest niebezpieczne i nigdy bym tak nie zrobiła. Chciałam wiedzieć tylko co mówia o tym przepisy zeby móc uciąć głupia rozmowę i tyle.
Ostatnia edycja:
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Zgadzam sie w Toba,jakies zasady pozniej przyjmowania do takiego grona musi byc wiec pozniej to juz wspolny wybor bedzie w takiej grupie :takA co do naszego forum zamkniętego, to uważam, że powinny tam pisać dziewczyny, które regularnie się udzielają, nie mówię że codziennie kilka postów, ale nie raz na miesiąc wyskoczą z jakimś pytaniem i nawet nie napiszą co u nich ciekawego, tylko czekają aż się odpowie i później znowu znikają. Myślę, że moderatorki na tym etapie powinny już kojarzyć osoby regularnie zaglądające tutaj. A przyjmować do zamkniętego też po jakimś czasie pisania, to takie moje skromne zdanie ;-)
Problem jest taki ze Adminka odmowila zalozenia watku zamknietego i kazala mi zalozyc Grupe zamknieta gdyz jest latwiejsza w prowadzeniu i tylko my tam decydujemy itd a nie Admini i oni juz nie zakladaja takich watkow bo od tego wedlug nich sa teraz wlasnie Grupy wiec teraz pytanie do was dziewczyny :Czy chcecie ta grupe zamknieta,gdzie beda mialy dostep tylko dziewczyny z Grupy i tylko one beda widziec zdjecia i wiadomosci z niej,jest bezpieczna i prywatna ??
winki mysmy tez mieli ostatnio druga rocznice ale nic sobie nie kupowalismy :-)
Niuniunia zdrowka Ci zycze moja droga,odpoczywaj i uwazaj na siebie i dzieciatko