reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej dziewczyny,
właśnie w większości nadrobiłam Wasze posty z weekendu. Było tego trochę.

Ewa, gratuluję dziewczynki!
Ja mam usg połówkowe 27 czerwca, więc jeszcze trochę ale mam nadzieję, że też wówczas poznamy płeć maluszka ;-) .

Agalodz, też się wybieram do szkoły rodzenia ale jeszcze chyba za wcześnie, będę w środę w przychodni to przy okazji się o to dowiem.

reklama
Agalodz ja sie wybieram na pierwsze zajecia do szkoly rodzenia 17 czerwca, potem bede miala jeszcze 4 spotkania le to juz troszke pozniej, tylko to pierwsze musi byc przed 20 tyg tutaj w Ire.

A usg polowkowe bede miala 3 lipca i juz nie moge sie doczekac a jeszcze 4 tygodnie :(, tez mam nadzieje ze sie dowiem kto mieszka u mnie w brzuszku :)

hej kobietki wleciałam na chwilkę by się przywitaćbo dziś miałam ciężki dzien od rana praca kurs foto i po 22 w domu terz chłone. ja kupiłam pierwsze boby dla małej ;) i sukienusie ale będa jaja ja się wyjdzie że syn bo dziewczynka jest niepewna- choć serce mi mówi że będzie córeczka na pewno . pozdrawim i przepraszam ze tak mało pisze ale jestem zajechana na maxa

Jestem po wizycie. Bardziej szczegółowo opisze w wątku o wizytach.Piszę tak późno bo byłam jeszcze na zakupach i zrobiłam sobie krótką drzemke bo byłam bardzoo zmęczona. Tutaj się pochwale,że na 100% będzie DZIEWCZYNKA :-) Jestem zaskoczona bo myślałam ,że chłopiec. M od początku mówił ,że dziewczynka. Cieszę się będe miała parke :-D

Pisząc do Was w między czasie musiałam M kleszcza wyciągnąć ,wszedzie te robactwa

Gratuluję córeczki i tym samym parki dzieciaczków:)

hej kobietki wleciałam na chwilkę by się przywitaćbo dziś miałam ciężki dzien od rana praca kurs foto i po 22 w domu terz chłone. ja kupiłam pierwsze boby dla małej ;) i sukienusie ale będa jaja ja się wyjdzie że syn bo dziewczynka jest niepewna- choć serce mi mówi że będzie córeczka na pewno . pozdrawim i przepraszam ze tak mało pisze ale jestem zajechana na maxa

He heja też już kupiłam trochę dla córci mam nadzieje że psikusa nie zrobi..:)

Ewa87 gratuluję dziewczyneczki..;:)

Helouuu ciężarne koleżanki:)

Ewa87 wielkie gra - tu - la -cje !!! Super, że dzidzia zdrowa, nio i , że to dziewczynka!! :-D
winki cieszę się, że wypad do Rzymu się udał - zazdroszczę Ci podróżowania pewnie już sporo zwiedziłaś, zastanawiam się też nad jakimś last minute w sierpniu - ale to się okaże jak będę się czuć i czy kaska będzie :)

U mnie dziś chłodniej, niebo zachmurzone, od razu inaczej się w nocy spało (od późnego popołudnia lało i były burze) dlatego też znowu byłam bez neta.
pozdrawiam kochane i życzę miłego wtorku :-)

Hej dziewczyny!
U mnie znowu gorąco jak w Afryce, wczoraj obok przeszła burza, ale oczywiście nas ominęła i powietrze suche. Na szczęście dzisiaj już ma padać deszcz. Cieszę się, bo to jednak dla mnie za duża temperatura - ponad 30 stopni. Jest mi duszno, robi mi się na okrągło słabo... dzisiaj mam jechać tramwajem i boję się, czy nie zasłabnę, jak mi się to zdarza, kiedy stoję w kolejce w sklepie... mam nadzieję, że będzie dobrze :)

Ewa87, Gratuluję córeczki! :)) W końcu panie się ujawniają :D
winki, ja też Ci zazdroszczę strasznie.Myśmy mieli w ubiegły weekend być w Sztokholmie, ale kasy nam zabrakło niestety.

Wakacje będą jakieś bez rewelacji, w sierpniu tydzień nad jeziorem na Mazurach ze znajomymi, ale też tak nie jestem super do tego nastawiona, bo to głównie koledzy mojego A. z dawnych lat, spotykają się tak co roku. Część jeszcze nawet nie wie o mojej ciąży i nie chcę się tam czuć jak atrakcja turystyczna, nie lubię być w centrum uwagi. Z resztą wszyscy będą non stop pili, to pewne, będą hałasować do późna... domek jest mały, wszystko słychać... no ale mojemu chłopowi bardzo zależy, powiedział, że beze mnie nie jedzie to jakoś się przemęczę. Namówiłam jedną koleżankę, żeby ze mną jechała, to nie będę jedyną kobietką na wyjeździe :D

Ewa87 gratuluje córeczki!!
mam nadzieję, że w następnym tyg też się dowiem.

Wakacje jak zwykle szybko mi miną bo dużo planów:
założenie kostki brukowej pod domem ponad 200m2, płytki w garażu, i wreszcie moja wymarzona fontanna- mąż robi mi niespodziankę nie wiem jaka będzie.

Z wyjazdów to weekend w Trójmieście, tydzień na Mazurach z rodzicami koleżanki mojej córki - u ich na działce.10 dni w Zakopanym na przełomie lipca i sierpnia - mam nadzieję, że będę wstanie się ruszać. Odwiedziny znajomych jak co roku w wakacje tak po całej Polsce. Zainm się obejrzę a tu wrzesień i córka do I klasy( to mnie przeraża trochę).

Witam kobietki :-D
Widze ze w Pl pogoda daje popalic u nas wczoraj niby bylo chlodniej ale bylo duszno wiec i tak chodzenie do Collegu i z powrotem umeczylo mnie a dzisiaj widze ze pogoda podobna co wczoraj,sloneczko za chmurami i wychyla sie co jakis czas no i duszno jest :tak:
Ide na sniadanko :-) Milego poranka brzuchatki :-D

reklama
Ewa87 widzę, że jest kolejna dziewuszka, gratulacje!!! Ja już jak chodzę po sklepach to nie mogę oderwać wzroku od tych ślicznych, małych, dziewczęcych ciuszków ale jeszcze nic nie kupuję tylko cieszę wzrok:tak:
A w ogóle to wczoraj wydawało mi się, że poczułam dzidzię, wieczorem jak leżałam to tak jakby coś mi w środku pływało i muskało mnie. Z synkiem też tak miałam i to było to! Więc teraz chyba też Tosia daje o sobie znać:-)

Do góry