"trzaskanie" się odbyło... było głośno, dużo sprzątania i sporo ludzi...
Gratuluję udanego trzaskania i dobrej zabawy Ech, że też ślub i wesele jest tylko raz
My byliśmy na weekend w Ustroniu i poszliśmy z Małym do Leśnego Parku Niespodzianek-super sprawa, zwierzaki są na wyciągnięcie ręki, można je karmić i oglądać z bliska. Synek był zachwycony. Polecam wszystkim...Pogoda taka wakacyjna, że już bym chciała gdzieś wybyć. Planujemy jechać nad nasze morze, bo ja mam straszne, nieuzasadnione obawy przed lotem samolotem w ciąży...Ale z drugiej strony znowu boję się, że u nas nie będzie ładnej pogody...No i już sama nie wiem. Mąż powiedział, że muszę podjąć decyzję, bo on mnie nie będzie zmuszał do latania skoro boję się o dzidzię, lekarz też nie widzi przeciwskazań...Napiszcie proszę, czy któraś z Was będzie leciała w tym roku na wakacje samolotem?
Super weekend, ja też bym chciała się gdzieś wyrwać, uwielbiam rodzinne wypady. A pod Ustroniem również się podpisuję, my też byliśmy i jest naprawdę super.
Kiedy wyjeżdżałam nad morze lekarz powiedział mi, że pociąg i samolot to jedne z lepszych opcji na podróżowanie, dużo lepsza niż autokar czy samochód. Jeśli Twój gin nie ma nic przeciwko, to może nie ma się o co martwić.