Hej dziewczyny, nadążyć za Wami się nie da dzisiaj Ja dzień aktywnie, zaczęłam o 7:00 rano, potem poleciałam po truskawki na rynek, a po południu mega zakupy, w tym dwie koszuleczki dla maleństwa i przesłodkie skarpetki. Jutro wrzucę na odpowiedni wątek fotki, co sobie kupiłam. Uznałam, że z okazji dnia dziecka mojemu maluchowi - i mnie samej - należy się też jakiś prezent A wieczorkiem z truskawek zrobiłam koktajl i teraz sobie popijam przy komputerze. Mmm pychota
Ja nie miałam pojęcia, że takie skurcze mogą być w jakimkolwiek stopniu niebezpieczne, a też ich trochę miałam. Zapytam się gina co mam z tym wszystkim robić, bo trochę mnie nastraszyłyście.
A wracając do tematu siary, pod wieczór dzisiaj przeciekł mi stanik i koszulka, no rewelacja Lecę jutro kupić wkładki laktacyjne
A teraz wracajac do meskiego nasienia. Tydzien przed terminem porodu dostalismy przepustke na seks od lekarza, no jakby nie bylo skurcze porodowe zaczely mi sie wlasnie po stosunku
W pierwszej ciazy na samym poczatku tez sie tak "cieszylismy" ze mozna seks bez zabezpieczenia i można bedzie sie cieszyc tym bez ograniczen... A tutaj niespodzianka wielka byla dla nas jak sie okazalo ze stosunki wywoluja skurcze macicy
W pierwszej ciazy skurczami moj organizm reagowal tez podczas pieszczenia piersi. Wiec musialam zrezygnowac z tych dwoch w/w naj[rzyjemniejszych rzeczy dla mnie.
Ale w tej ciazy nie mam problemu ze skurczami. W ogole ich nie czuje i bardzo sie z tego ciesze :-)
Ja nie miałam pojęcia, że takie skurcze mogą być w jakimkolwiek stopniu niebezpieczne, a też ich trochę miałam. Zapytam się gina co mam z tym wszystkim robić, bo trochę mnie nastraszyłyście.
A wracając do tematu siary, pod wieczór dzisiaj przeciekł mi stanik i koszulka, no rewelacja Lecę jutro kupić wkładki laktacyjne