reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Iwoneczka a czo konkretnie ?:-D

A słonko brnęlam przez posty i wyczytałam o zakupach ciuszków w fajowych cenach ;-)ale zagubiłam sie w akcji i odpisałam bez cytatu :sorry: o tych po 20 zł ze zniżką z 45 :-) ja z Sosnowca ale mobilna wiec bym sobie pojeździła po naszym Śląsku. całuchy

julieet graaatulacje!!!

reklama
No to bardzo blisko mnie mieszkasz;-)
Ja kupowałam w TESCO w Chrzanowie - mięli wyprzedąż 30% , 50 % (cherokee, F&F), kurcze chyba do dziś, albo do wyczerpania asortymentu, a pajacyk kupiony był w 5-10-15 też w chrzanowie (przed przeceną ponad 40 zł ,a kosztował 19,90), w tym centrum handlowym, zaraz przed Tesco, a zrobiem foty to pokażę jak to wygląda:)

Dziewczyny takie kłócia jak od szpilki pojedyncze w pochwie to normalne raczej, czy jakieś skurcze macicy, miałam dziś takie ukłucia z godzinke...
A oczywiście zaraz się martwie jak głupek

Dziewczyny takie kłócia jak od szpilki pojedyncze w pochwie to normalne raczej, czy jakieś skurcze macicy, miałam dziś takie ukłucia z godzinke...
A oczywiście zaraz się martwie jak głupek

kurcze nie wiem ...ja mam takie kłócie ciągnięcie na środku brzucha gdy nagle wstanę, tak że musze chwile odczekać aż sie wyprostuje. Uważam, że to nie przesada zadzwonić do swojego gina i zapytać - nasze dzieci zasługuja nawet na "przesadę" i "histerię" Nosek spokojnie do góry andrzi

Moje drogie, aż mi głupio się przyznać, ale ja pierwszy raz seksa miałam tydzień temu, ostatni raz to było 20 lutego jak zaszłam w ciążę,
e tam wstyd:) ja mialam 12lutego i potem nic....teraz jest co prawda dobrze ale ja sie boje ze zaczne plaminc, ze sie przy orgazmie zacznie skurczac macica a ja nie bede sie z tym czula komfortowo, a zaczelaby na pewno;) podobno takie orgazmowe skurczanie macicy to bardziej dziecko relaksuje i podobno przy zdrowej ciazy nic zlego sie nie dzieje. Ale to przy zdrowej ciazy, bo ja bym swojej nie ryzykowala teraz, podobnie jak Emy i Andrzelice tez nie polecam. Ale najlepije konsultowac z ginem:)

a myśmy odebrali klucze od mieszkania :-):-) od poniedziałku wchodzi ekipa remontowa, mega się cieszę
ech..super:) ja kupilam klosz papierowy w Leroy Merline i kazalammojemu mezowi dzis lampe w sypialence wymieniac:d od razu lepiej:d bo mielismy stara taka sprzed 30 lat:D

Andrzelika...mnie tez czasami cos tam zakluje ale nie wiem...ja przeczekuje i juz....moze zadzwon do gina?

andrzelika ja czuję czasem właśnie takie kłucia jakby w pochwie - mówiłam ginowi, On na to, że to wszystko przez to , że macica się rozciąga, że to normalne itp itd :)

gola84- trochę mnie pocieszyłaś nie żeby mnie tak ciągle, ale dziś jakoś tak...
Kasiente- zgodze się z tobą, że najwazniejsze dziecko tylko ja już sama chyba orgazm dostaje, bo taką mam chcice jak nie wiem jak erotomanowi już mi się śni po nocach ...
Iwoneczka1970- tylko dziś tak miałam tydzień temu byłam na usg i było ok, za 2 tyg znów mam wizyte, nie chcę też tak ciągle biegać do gina.

A dziewczyny takie pytanie jest jakaś różnica między orgazmem współżyjąc, a łechtaczkowym tak samo może zaszkodzić ciąży?

Iwoneczka1970- tylko dziś tak miałam tydzień temu byłam na usg i było ok, za 2 tyg znów mam wizyte, nie chcę też tak ciągle biegać do gina.

A dziewczyny takie pytanie jest jakaś różnica między orgazmem współżyjąc, a łechtaczkowym tak samo może zaszkodzić ciąży?[/QUOTE]

Aha jak niedawno byłaś to spoko naprawdę :)
Wiecie co ja jestem po przejściach ale gin nigdy mi na takim etapie ciąży nie zabronił i to jak mi się tak zachciewało jak tobie kochana ;) pocieszę Was, że to chcenie z wiekiem nie przechodzi ;P Jeżeli Wam zabronił gin to oczywiście uważajcie.

witam!!
ja juz po usg i czuje sie bardzo spokojna mały ma sie doskonale siedział po turecku i zakrywał twarz dłonia:) :-D pani doktor powiedziała ze jest bardzo ruchliwy a ja ruchow nie czuje...no coz spasłam sie to moze dlatego:-D
W Łodzi burza straszna...
Pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
Iwoneczka1970- No ja też po 3 poronieniach, a ty po jakich przejściach jeśli można wiedzieć? Pierwsze dzieciątko?

Przed chwilą patrzyłam detektorem biję małemu serce jak galop koni :p akurat tak pięknie znalazłam puls nie zawsze się udaje...

Do góry