I
inna_a
Gość
A jak dziewczyny się teraz czujecie? Ja myślałam, że jak do 3 miesiąca nie miałam wymiotowałam i nie byłam śpiąca to już mnie to nie czeka, a tu tydzień temu obudziły mnie o 5 mdłości i wymitowałam jak kot na maksa niespodzianka jak nie wiem, i teraz też jestem bardziej śpiąca idę spać o 21.30 już usypiam, a o 11 lub 12 potrafie wstać w ciągu dnia też robię się senna, ale szkoda mi iść spać nie chcę przespać całej ciąży
onanana - fajnie, że już czujesz ruchy ja też bym już chciała, ale jeszcze nie mój czas najpewniej to 19 tyg przeciętnie, ja miałam bąbelki w brzuchu i pukania, ale od jelit, bo gazy mi się zbierały, też zastanawiam się czy będę wiedzieć, że to mój bobas się już rusza... przyrównują ruchy do trzepotania skrzydełek motyli, do przepływającej rybki czekam zobaczymy kiedy mnie zaskoczy.
onanana - fajnie, że już czujesz ruchy ja też bym już chciała, ale jeszcze nie mój czas najpewniej to 19 tyg przeciętnie, ja miałam bąbelki w brzuchu i pukania, ale od jelit, bo gazy mi się zbierały, też zastanawiam się czy będę wiedzieć, że to mój bobas się już rusza... przyrównują ruchy do trzepotania skrzydełek motyli, do przepływającej rybki czekam zobaczymy kiedy mnie zaskoczy.