reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej dziewczyny! A ja dzisiaj, leżąc w łóżku poczułam właśnie takie bulgotanie. Może to w końcu maluch się poruszył gwałtowniej? Fantastyczne przeżycie, mam nadzieję, że będę go doświadczać teraz częściej.
A co do samopoczucia, to nie wiem czemu, teraz mi nudności wróciły od paru dni. Co zjem z samego rana to już chcę lecieć do łazienki i wymiotować. Dwa razy już byłam na randce z toaletą, ale jakoś ostatnio staram się uspokoić i poczekać, po pół godzinie przechodzi, ale jest bardzo nieprzyjemne.
Myślałam, że już mi minęło 2 mce temu a tu z powrotem i nie wiem czy to ciąża, czy mój refluks przełyku się pogłębia czy co to w ogóle może być... :-(

reklama
z tymi huśtawkami, to też różnie, moja siostra ma i jest zadowolona, tak samo jak koleżanka, dzieciaki bardzo lubią się w tym huśtać

Ponko gratuluję ruchów maluszka!!! Ja też już chcę ! ;-)

Dziewczyny ja mam zamiar kupić taki leżaczek Fisher Price jak Ty pokazałś alma i zastanawiam się też nad huśtawką też z FP, są owieczki, zajączki - znajomi mają i chwalą sobie bardzo :)

Mi tez się podoba ten leżaczek ;) jak na moje warunki to tani nie jest więc na razie się wstrzymam do narodzin kupuję to co jest nie zbędne dla noworodka a ewentualne szaleństwa po narodzinach .

Bryszka ja myślę o używanym, na Allegro widziałam ich mnóstwo, niektóre jak nowe no i cena super:-)

Bryszka ja myślę o używanym, na Allegro widziałam ich mnóstwo, niektóre jak nowe no i cena super:-)
Kurcze a na to nie wpadłam i komisy przeciez pełne takich rzeczy ;) porozglądam się bo bardzo mi sie podoba ;) żeby choć o 100 zł mniej wydać to zawsze coś ;)

Bryszka ja widziałam na Allegro już za mniej niż 100 zł kup teraz, więc na pewno coś się znajdzie w przystępnej cenie :-D

reklama
polecam też przejrzeć gumtree, jeżeli są ogłoszenia z Twojego miasta, ja ostatnio widziałam kilka takich leżaczków za ok 80 zł

Do góry