I
inna_a
Gość
lillydelux- ja też mam detektor a jaki sobie kupiłaś? Lekarz powiedział żebym na razie się nim nie sugerowała, bo słabo słychać i można pomylić ze swoim pulsem, ale słyszałam troszkę w dole brzucha najwięcej troszkę trzeba go przycisnąć i potrzymać z minute, a nie raz dziecko samo jakby jest za chwile w tym miejscu, także się nie martw ja myślałam też,że to pływanie w brzuchu to wody płodowe a lekarz powiedział,że raczej nie. Była wczoraj u mnie kumpela w 28 tyg ciąży to sprawdzałam u niej swoim detektorem i idealnie słychać,czyli lepiej działa później także nie ma co się stresować, że nic nie usłyszysz.
Winki80-ja już więcej nie robiłam tym detektorem, bo u mnie teraz nie ma sensu, lekarz powiedział, że od tego łożyska,że jest nisko mogę też nie słyszeć. Później jak będzie większe to będę sprawdzać gdyby mało się ruszał
Winki80-ja już więcej nie robiłam tym detektorem, bo u mnie teraz nie ma sensu, lekarz powiedział, że od tego łożyska,że jest nisko mogę też nie słyszeć. Później jak będzie większe to będę sprawdzać gdyby mało się ruszał