reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
andzrelika super ze sie pojawilas wiem ze takie lezenie jest nudne i z czasem dobijajace no ale robisz to dla maluszka,poswiecenie u kobiet jest nieograniczone.Mnie czasem bola plecy tak w okolicach krzyza ale to wtedy kiedy zbytnio sie przemecze sprzataniem albo jak zbyt dlugo stoje albo siedze,moze masaz Ci twoj zrobi i cos pomoze ;-):-)
I
inna_a
Gość
Dzięki Gola84 już kombinuje jak ty wziąść kompa do łóżka hehe, szkoda, że laptopa nie mam wtedy bym mogła sobie w łóżku pisać spokojnie.
Andrzelika mnie tez czasem pobolewa,a tym bardziej jak ty leżysz to nie ma co sie dziwić.Fajna sprawa z tym detektorem,przynajmniej będzie spokojna co do ruchów ja momentami już czuję od tygodnia ,a w pierwszej ciąży poczułąm w 17tc.
Trzymaj się !!!
Poxo nie żebym negatywnie napisałz,ze się nakrecasz;-) chodziło mi o to,ze raczej nie ma co sie stresować
Trzymaj się !!!
Poxo nie żebym negatywnie napisałz,ze się nakrecasz;-) chodziło mi o to,ze raczej nie ma co sie stresować
I
inna_a
Gość
hehe a ja wiecie co zrobiłam podłączyłam kabel od tv do kompa i sobie zaciągłam klawiature i myszke do łóżka i leże sobie i mogę być na necie tv blisko, bo na ścianie mam powieszony przed łóżkiem także mogę trochę sobie posiedzieć a ciekawe,czy ten detektor szkodzi....
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
andrzelika jesli taki detektor by szkodzil to na pewno by go nie sprzedawali,a u mojej poloznej jest tez detektor i nim wlasnie one sprawdzaja serducho,wiec nic nie szkodzi,przynajmniej takie jest moje zdanie i opinia;-) I musze przyznac ze pomyslowa jestes,sprytnie :-)
I
inna_a
Gość
a co najlepsze mam lepszy zasieg teraz na necie jak obróciłam kompa,bo mam neta z iplusa, chociaż zawsze sobie posiedze i poczytam, ja mam zamiar kupić laptopa ale jeszcze nie teraz bo kasiury nie ma i bym musiał kompa pierw sprzedać, fakt łatwo w łóżku się nie pisze, ale myszka spoko mozna sobie poglądać cos na allegro.
niuniunia ja sie czulam taka wypompowana przy zatruciu pokarmowym na samym poczatku ciazy, tylko ze wymiotowalam wtedy co 1-2h i mialam biegunke wiec bylam pewna ze to zatrucie. A ciebie moze dorwal jakis wirus ktor daje sie we znaki? Dobrze byloby skonsultowac z lekarzem.
ponko wazne ze porozmawialiscie i on zna juz twoje zdanie odnosnie mamy Teraz wiele w jego rekach.
andrzelika tez mam bole kregoslupa, jak jestem dlugo w jednej pozycji i czuje juz ruchy dziecka od 13-14TC tak jak kilka innych dziewczyn wiec mozesz i ty poczuc lada dzien ;-)
Ja tak samo siedze na allegro ile moge
Mam z tego mega przyjemnosc. Dzis dotarly do mnie zamowione bluzki
PROMOCJA !!! BLUZKI SUPER KOLORKI (1581158063) - Aukcje internetowe Allegro
i musze przyznac ze sa dokladnie takie jak oczekiwalam.
Polecam bluzeczki z dekoldem kopertowym, bo sa bardzo wygodne do karmienia dziecka. Ja teraz zakupuje tylko takie, najczesciej tuniki zeby na ciąże wystarczyly
Przyznam ze juz tak sie przezwyczailam do Allegro ze juz ubran niemal wcale nie kupuje w sklepach. Zreszta nawet mi sie to nie oplaca Te same ciuchy co na allegro mam na osiedlu dwa razy drozsze!
Licytuje tez kilka ciuszkow dla noworodka i musze przyznac ze tez sie oplaca - nowe rzeczy za 2-3 zlote kupuje
ponko wazne ze porozmawialiscie i on zna juz twoje zdanie odnosnie mamy Teraz wiele w jego rekach.
andrzelika tez mam bole kregoslupa, jak jestem dlugo w jednej pozycji i czuje juz ruchy dziecka od 13-14TC tak jak kilka innych dziewczyn wiec mozesz i ty poczuc lada dzien ;-)
Ja tak samo siedze na allegro ile moge
Mam z tego mega przyjemnosc. Dzis dotarly do mnie zamowione bluzki
PROMOCJA !!! BLUZKI SUPER KOLORKI (1581158063) - Aukcje internetowe Allegro
i musze przyznac ze sa dokladnie takie jak oczekiwalam.
Polecam bluzeczki z dekoldem kopertowym, bo sa bardzo wygodne do karmienia dziecka. Ja teraz zakupuje tylko takie, najczesciej tuniki zeby na ciąże wystarczyly
Przyznam ze juz tak sie przezwyczailam do Allegro ze juz ubran niemal wcale nie kupuje w sklepach. Zreszta nawet mi sie to nie oplaca Te same ciuchy co na allegro mam na osiedlu dwa razy drozsze!
Licytuje tez kilka ciuszkow dla noworodka i musze przyznac ze tez sie oplaca - nowe rzeczy za 2-3 zlote kupuje
reklama