Dzień Dobry
Nimfii Liwia ma tylko jedną babcię i dziadka My mamy kolaż zdjęć Liwii do tego jakieś czekoladki, kwiatuszek
Gola fajnie że mama już po operacji
Onanan zdrówka dla Mai, dla taty również
Angie również życzę podwyżki. Super że Kingusia ma się dobrze.
Angun Maggipka fajnie że spotkanie się udało, tylko szkoda że tak krótko.
Maggipka a ile byś chciała schudnąć? Też bym poszła na taki fintess, ale jak na razie musi mi wystarczyć mini ruch na śniegu tj. odśnieżanie śniegu łopatą oj idzie się zmęczyć
Asia szczuplutka twoja córeczka musi być leciutka jak pióreczko nie to co moja waży ponad 11kg do tego zbita ciężka jak nie wiem co. Ale grunt że zdrowe Nasze dzieciaczki jak rybki.
Ponko powodzenia na sobotnim egzaminie
Helenka współczuję zmęczenia. Powodzenia u lekarza m da radę na pewno.
Jejku współczuję Wam tego ze Wasze dzieciaczki tak późno chodzą spać. Nie wyobrażam sobie żeby Liwia tak chodziła. Liwia po kąpieli, butki mleka,odkładane jest do łóżeczka ok.19.35 i o koło 20.00 już śpi. Na prawdę jestem z takiego układu zadowolona mam czas w tedy dla siebie. Relaks. :-)
Miłego dnia:-)
Liwia odwala drzemkę, wstanie, zje i idziemy na saneczki.:-)
Obiad upichcony i to już na jutro ale fajnie.:-)
Ale chcę upiec maślane ciasteczka z żurawiną ale żurawiny brak.
Ale prędzej czy później upiekę znalazłam fajny prosty przepis.
Nimfii Liwia ma tylko jedną babcię i dziadka My mamy kolaż zdjęć Liwii do tego jakieś czekoladki, kwiatuszek
Gola fajnie że mama już po operacji
Onanan zdrówka dla Mai, dla taty również
Angie również życzę podwyżki. Super że Kingusia ma się dobrze.
Angun Maggipka fajnie że spotkanie się udało, tylko szkoda że tak krótko.
Maggipka a ile byś chciała schudnąć? Też bym poszła na taki fintess, ale jak na razie musi mi wystarczyć mini ruch na śniegu tj. odśnieżanie śniegu łopatą oj idzie się zmęczyć
Asia szczuplutka twoja córeczka musi być leciutka jak pióreczko nie to co moja waży ponad 11kg do tego zbita ciężka jak nie wiem co. Ale grunt że zdrowe Nasze dzieciaczki jak rybki.
Ponko powodzenia na sobotnim egzaminie
Helenka współczuję zmęczenia. Powodzenia u lekarza m da radę na pewno.
Jejku współczuję Wam tego ze Wasze dzieciaczki tak późno chodzą spać. Nie wyobrażam sobie żeby Liwia tak chodziła. Liwia po kąpieli, butki mleka,odkładane jest do łóżeczka ok.19.35 i o koło 20.00 już śpi. Na prawdę jestem z takiego układu zadowolona mam czas w tedy dla siebie. Relaks. :-)
Miłego dnia:-)
Liwia odwala drzemkę, wstanie, zje i idziemy na saneczki.:-)
Obiad upichcony i to już na jutro ale fajnie.:-)
Ale chcę upiec maślane ciasteczka z żurawiną ale żurawiny brak.
Ale prędzej czy później upiekę znalazłam fajny prosty przepis.
Ostatnia edycja: