Dzień Dobry:-)
Z Nowym Rokiem cichutko coś na forum.
Widzę że chorych nam przybywa dużo zdrówka życzę, kurujcie się.
U nas po staremu Liwia zaczęła dreptać swoje pierwsze kroczki jeszcze nie poradnie jej to wychodzi ale próbuje. W ogóle taka kumata się zrobiła że szok, najlepszym zajęciem to oglądnie książeczek a jaka sprytna jest jak chwyci książeczkę do góry nogami to od razu odwraca ją tak jak ma być. Apetyt dopisuje co bym jej nie dała to zje.
Między świętami miała lekki katarek ale został zwalczony podawałam witaminę C, wapno, Nasivin.
W ogóle straszne dużo ludzi choruje na grypę u nas w Bielsku Białej w szpitalu przebywa 13 osób zarażonych świńską grypą, jedna osoba zmarła zarażona wirusem. Wprowadzono zakaz odwiedzin.
Masakra jakaś, porządny mróz by się przydał co by wymroziło wszelakie dziadostwo.
U mnie w pracy koleżanka w ciąży ( tej co zmarł syn na pneumokoki pisałam o tym chłopczyku w maju). Fajnie że tak szybko się zdecydowali na kolejnego dzidziusia. Troszeczkę ból będzie mniejszy po stracie syna.
Pogoda daremna u nas leje, wieje, i tak siedzimy w domu wyglądając przez okno, oby do wiosny.
W sklepach zaczęły się wysprzedaże ale ja zamiast coś upolować po przecenach to kupuję już ciuszki w H@M z nowej kolekcji dla Liwii, powiem Wam że strasznie mi to frajdę sprawia jak jej coś kupię bardziej niż dla siebie.
Nimffi gratuluję ząbka.
Jeszcze raz zdrówka dla Wszystkich
O maj gat już od rana 5 raz dzwonią do mnie z Obsługi klienta. umowa mi się kończy na tel. i za pewne dzwonią z ofertą nie chce mi się z nimi gadać nie odbieram.
Miłego dnia życzę