Dzień dobry,
Przepraszam, że mniej piszę, ale wysiadam, mam ostatnio mnóstwo na głowie, ciągle mnie nie ma.
winki - ja też zdecydowanie jestem iPhonowa i w ogóle Macowa dziewczyna, od taty dostałam laptopa z systemem Windows i kurde stwierdzam , że nie ma prostszego w obsłudze niż OS-X! Z resztą Apple robi wszytsko dla i zmyślą o Amerykańcach więc przede wszystkim ma być wszystko proste i mega zrozumiałe
A mój iPhone tp staruszek - drugi telefon który się pojawił (mam go chyba z 5 lat), nie mogę kręcić filmów,bo to miał następny.
Ankusch - młodej wraca apeyt i już wczoraj jadła rzadziej cycy
Pamiętam , jak razem się męczyłyśmy z kolkami i moja młoda też się krztusiła , płakała, bo mleko tryskało - jednak to trwało krócej n iż u Cienie
Popatrz wsoiminamy kolki, a te nasze panny już rok skończyły !!! Wczoraj mama mi mówi, że siostrzeniec jej kkoleżanki z roboty znowu będzie miał dzizi (mają już Gabrysię też z listopada, tydzień młodsza od mojej)
nimfii - byłam wczoraj w biedrze , nie widziałam tej książeczki, kupiłaś??
Ssabrinaa - nie smutaj kochana, tulę i buziakuję, wiem, że czasem musisz być bardzo zmęczona... Jak się udało posiedzenie z gośćmi i obiad??
heloł myszunia! Cieszę się, że u Was wsio gra, widziałam foty gwiazdy na FB
Przykro, że szef już coś kombinuje...Fajnie, że nowe mieszkanko będzie większe i cena ok
To prawda dzieciaki, rozumieją i widzą więcej niż nam wszytskim się wydaje
Niuniunia biedna ta Wasz Wikusia , znowu szpital, bardzo mi Jej szkoda, dużo siły Wam życzę i zdrówka!!! Co mówią lekarze?? Biedactwo
Justynaz - Ciebie też czeka zmiana koloru, mnie się cholernie podoba RUDY, ale taki coś jak ma Kaśka Zielińska, moja kumpela ( fryz) też uważa, że spoko będzie , ale ja cykor jestem, przeżywałam jak 4 lata temu długie włosy ścięłam do brody, u nas dziś znowu posypuje
Jak dziś u Ciebie?Spadło coś?
hejka potworku - u nas też bunt- Pola mnie znowu leje! Babcia wczoraj taką lepę zebrała, że współczułam od razu mocnooo podniesionym głosem mówimy, że nie wolno bo to boli, bo nie wolno nikogo bić, trzeba ukochać, gdzie tam, pacnie Cię, i od razu palcem niu niu robi i całuję, ale leje dalej!
Co do załatwiania - jesteśmy a na etapia czynienia kolejnych kroków w kierunku zamknięcia działalności - ło matko, krzyż Pański ( na razie jest zawieszona). Mnie kilka m-cy temu staruszka na poczcie przepuściła, w szoku była , nie chciałąm ,ale nalegała po dziękowałam bardzo wspomniałam, że w calutkiej ciąży tylko dwukrotnie mnie gdzieś wpuszczono! ( z czego raz w kolejce do wc w kinie młode dziewczyny!)
Angun - tak jak piszesz, najważniejsze, że na imprezę przyjechaliście, wiadomo z dzieckiem nie da się co do godziny niczego dokładnie zaplanować, zwłaszcza, jak dalej się gdzieś jedzie.. Ale musicie mieć superowe sanie, już żałuję, żę nie wzięłam jednak tych ze śpiworkiem :/ Biedny Arturek, u nas to samo 4ki prześ∑ituję na górze, jakby przez błonkę je widać, ale się przebić nie chcą, podobno długo to trwa... Kupiłam w szperaczku dla młodej sukienkę Mikołajkę - nie wiem jednak czy już nie za mała, bo to we wrześniu było...
asiu333 -O kurcze, najważniejsze, że żyją! Wiesz już coś więcej??
Ankusch - u nas znowu od dłuższego czasu koniecznie 2 drzemy muszą być, panna Pola ładnie śpi , od dobrych kilku dni wstajemy o 7:30!! Jestem wyspana jak nigdy, ale niestety te wstrętne czwórki też nas męczą...
Syl - brawo dla Igiego! Tylk ppatrzeć, jak sam przydrepta. Co do szczepienia, nie mam pojęcia, może zadzwoń do swojej lekarki
Aneczko - ja też chciałam chociąż do 3-4 miecha karmić, bo ciągle jakoś nie wierzyłam, że mogę dłużej! A tu proszę, czasem mi się wydaję, że jeszcze jedną taka Polkę bym wykarmiła
Ale Wam się zajebisty Sylwester szykuje! My mamy zaproszenie do znajomych, mają 2 i pół letnią córkę, nie wiem co będziemy robić. Młoda też się czasem pobije z jakimś kolegą
Też czasem mi się zdarzyło tak jeździć z młodą jak skądś wracałam, jak byłam maleńka , pamiętam naszą wyprawę do Silesii, miała 6 tygodniu jak szybko weszliśmy tak szybko wyszliśmy, Pola darła się jak upiór, (kolki i głodna) ludu multum, a tu na parkingu podziemnym 30 minut auta szukaliśmy, zimno jak w doopie u Eskimosa, ja się dre na mojego, Pola się dre, bo głodna a tu jak na złość - ZAWSZE wiemy, gdzie parkujemy i masz!
Katerinko - cieszę się ogromnie, że wszystko z Waszym maleństwem dobrze!
I, że pani dr w porzo.
USG ZAJEBISTE!!!!!! W szoku byłam, jak technologia idzie do przodu! Cena przyzwoita, ja pewnie bym poszła
To prawda co laski piszą, już teraz widać do kogo bobo podobne będzie!
Suszycie Patrycji włosy suszarką, bo jest co suszyć, u nas wystarczy samo osuszenie ręczniczkiem
Helenko biedny też ten Wasz Oluś
Dobrze, że wyniki wyszło ok, bo domyślam się jak się baliście. No i przynajmniej coś już wiecie...Wszystkiego najlepszego w Dniu Waszej rocznicy
mary - kusisz kawką, więc i ja się napiję
Zdrówka dla Was kobity!
Mała właśnie wstała, siedzi na nocniku. Apetyt u nas lepszy. Mam w planach jechać dziś do mojego dziadzia. Pozdrawiam!