Hej dziewczyny
asia - Przyjmij spóźnione życzenia dla Zuzinki - Wszystkiego najlepszego !cieszę się, że imprezka udana, wypieki wszystkim smakowały i Zuzia taka grzeczna
Czekamy na foty
Helenko - kurcze, może przedzwoń do Waszego pediatry, skonsultuj te wymioty...U nas też ciężka nocka - w ogóle gorzej mi Pola je, śpi - ona zmęczona, ja też... No już doczytalam, że jesteście po wizycie, biedny ten Wasz Oluś
Współczuję Wam kochana, wiem, że znowu się bardzo martwisz
Co z tym lekarzem?! Łaskę robi, że WAs przyjmuje?!!
onanana - widzę, że wróciła nasza ciocia z megaśnymi postami
Fajnie
Choroba tatay dotka Wasz wszytskich, to jest ciężka próba nie tylko dla Niego..
Jedzenie raczej kiepściutko ,spanie do bani, choć dziś rano spala ponad godzinę, potem na polu prawie 2 i teraz też sama zasnęła. Ewidentnie zęby
U nas Camilia przynosi ulgę ( tak mi się wydaje, trzeba by było młodej zapytać
Kurde, w każdym związku raz lepiej , raz gorzej - wierzę, że się kochana dogadacie. Gdzie jeźdzcie na basen , do K-wic? Cieszę się, bo może czw pt sb nd pojadę z mamą i Polą do Wisły, muszę se tylko "stroja" kupić.
D. ciągle w trasie, zjedzdza w sb i w nd juz ok 14-15 jedzie, zarobi niezle , ale jakim kosztem. U nas lepiej i jakoś zaczyna się układać. Choc we mnie jeszcze duzo zalu siedzi i chyba dlugo sie tak bede czuc
Doczytalam o kwiatku - bardzo milo z Jego strony, u nas w czw jest um dluzej
potworek - kurcze,ale popatrz, to , że 6 latki są razem z 7 miolatkami - rok to bardzo dużo , akurat międzzy 6, a 7 letnim dzieckiem często bardzo widać, Oliwka jest z listopada, a np jakiś 7 latek ze stycznia - to prawie 2 lata! a ja widziałam test z angolo matmy - pięknie Młoda pisze ! No i fiu fiu jaka ocena! Fajna z niej dziewczynka
No i gadula jak to baba
angie- zdrówka dla naszej malej wojowniczki! Super szef- normalnie, przeciwieństwo mojej byłej dr
Syl - zdrowiejcie, kurde ucho boli sakramencko
Ale cieszę się, że Igorek dziś już lepiej
mary - masz talent do języków - super! Porób fotki jak tam u Was wygląda, ciekawa jestem
Malwonicze macie te uliczki i śliczne domy!
winki - to samo co do mary - porob fotki jak się u Was mieszka, macie gdzieś niedaleko takie miejsca, gdzie kolorowe drewniane domki jeden obok drugiego ??
Oli pewni po szcepionce tak padł. Że ja muszę sam tę pościel prasować
Jak jeszcze D. w UK pracował to nakupowalam chyba z 6 i wszystkie do prasowania się nadają:/
magggipka - przegapilam chyba, jakie te buciczki kupowałaś?? Polish też mały biolog, tylko liśćie ją interesują
nimfii - fajny pomysł - jak w szkole z tymi prezenatmi, ale Wigilię będzie u Was? Czy idziecie?
Angun - a jak w ogóle Twój chłop po tym zabiegu?? Nie wiem czy pisałaś już , aja nie doczytalam?
Laski trochęm i zeszło, żeby Was nadrobić, ja podobnie jak Angun - cały dzień na nogach, jestem zmęczona, bzuaki:*