reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Anus Nasz pediatra jest do dupy, najwięcej się dowiem jak jedziemy do hematologa bo tam pilnują jego diety. Mały mleko traktuje jak kompocik, zawsze po jedzeniu stałym się domaga ale ja mu nie daję poryczy chwile i zapomina o mleku. Wczoraj na noc wypił 200ml z kaszką to wytrzymał do 4.30 wypił 180ml, teraz przed drzemką 120ml i nie zamierzam mu dać więcej dopiero przed snem. Jak bardzo mi płacze do daję mu sok.

Nimfii Nie wszystkie dzieciaczki są na tej liście, niektóre mamy dołączyły później. Nas też tam nie ma.

Ostatnia edycja:
reklama
helenka moja tez lubi mleczko, i jak zobaczy gdzieś butle pusta to pokazuje i mowi "mam mam" i jest płacz, spróbuj zmniejszyc porcje i wprowadzic wiecej stałych pokarmów. Z drugiej strony jak piszesz Olus to duzy chłpaczek, moze ma takie własnie potrzeby :-)
nimfii mmm pycha!!!!jak Twoje chłopaczki? Maciek juz nie goraczkuje? bo nie mogłam znalezc, wczoraj wieczorem mnie nie bylo i nie ogarnełam,

MADZIA buziaki urodzinowe dla Majeczki!!!! dużo słonka, usmiechu i słodyczy!!

Ostatnia edycja:
Anus - czasem jej sie zdarza pospac do 9.00. :happy: Ostatnio szlismy z samochodu do domu i padal snieg, a Mia probowala lapka lapac platki! :-D No i rozgladala sie dookola, co tu tak bialo. :-D Ale niestety teraz jest przeokropna chlapa i pada deszcz! :crazy: Dobrze, ze u Was nocka lepsza!

Jeju, strasznie nie do zycia jestem, a teraz zaczyna mnie bolec glowa i to porzadnie!... Za ciut ponad 1 h M. bedzie w domku, to odpoczne troszke...

helenka wiem ze nie wszystkie sa :tak: jest tez duzo mam ktore juz nie korzysta z BB. SSabrinaa moze Was dodac do listy jesli chcecie
:tak:

anus Maciek juz nie ma goraczki. katar mu cieknie i to tyle :tak: Ma juz sily do zabawy :tak:

Filipkowa mama - no kurde, dałyśmy ciała!
Zuzinko - bardzo spóźnione, ale bardzo szczere życzenia urodzinowe! Od tej pory już wszystko będzie się liczyć w latach. Rośnij zdrowo, miej kolorowe dzieciństwo i uśmiechaj się codziennie szeroko!!!!:-D:-D
PS. czekamy na foty z imprezy! :)

Anus - super, że rodzinka już na miejscu inie będziecie sami! Pola zdecydowanie też woli starsze dzieciory! :)

onanana - dobrze, że malutka zdrowa. I jak wzięłaś wolne na pt?:)

Cocca- rozumiemy! Nie musisz tłumaczyć, jesteśmy z Twoją mamą!! Gratki na kolejnego ząbka:)

Ankusch - mam nadzieję, że zębol wreszcie wyjdzie! Biedna Tysiunia! Zdrówka kochana!!

Anus- tak , Pola lubi pieczarkową, ale One je z makaronikiem, rozdziabdzianym widelecem ;) Do Poli od początku wstaję też tylko ja, chyba mamy jakieś gorsze modele tych naszych chłopów ;)

Angun - jak się czujesz?

Dziewczyny, przeczytałam wszystko ,ale już nie pamiętam co miałąm jeszcze napisać :( Dziś odwiedził nas pradziadziu i moj kuzyn :) Pola w 7 niebie! Dziadzio też, zabrał Polkę na polko na chwilę, a zaraz ja dołączyłam, bo dziadzio i tak już wracał. Potem byłam w lumpku i kupiłam fajną czapę z NEXTa :)

Buziary - spadam do krojenie sałatki

filipkowa mama ale wtopa z naszej strony, ja równiez lukam na suwaczek bądź kieruje się listą, teraz mi sie coś kojarzy że pisałaś o skumulowanej imprezie bo dzieci tak mają dzień po dniu.i chyba jeszcze ktoś z rodziny. kochana dla Zuzi i Filipka moc najserdeczniejszych życzeń, niech dzieci rosną zdrowo, a Tobie niech dostarczają codzień samych radości.

Madzia dla Majeczki też samych uśmiechów, zdrowia, szczęscia.buziaki

Filipkowa mama wcale się nie dziwię że przykro Ci się zrobiło że twojej Zuzi życzeń nikt nie złożył, wiesz ja pamiętałam właśnie że w niedziele wyprawiasz urodziny dzieciom, pisałaś kilkakrotnie i też tak sobie pomyślałam że tylko twoim dzieciom nikt nie złożył troszkę żałuję że nie złożyłam życzeń wiedząc że mają urodzinki ale ja też tylko teraz podczytuję jakoś nie mam ochoty na pisanko :tak:

Wszystkiego dobrego dla Zuzi i Filipka z okazji urodzin, dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy
:tak:

Dziewczyny Oli śpi a ja lecę kąpać się i pakować bo jak K. wróci z pracy to do mamy jedziemy co jutro na grób do taty pójdziemy.

Szerokiej drogi dla tych co wyjeżdzają. Jutro jak wrócimy napiszę. papa

Ano wlasnie tak sobie uświadomilam.... Wszystkie jutro gdzies jedziecie czy zostaje ktoras w domu z maluchami?

Maz jutro bedzie w trasie... jedzie na wies ze swoim tata do swojej rodziny i na cmentarze.... A ja poki co nie mam kogo na grobach odwiedzac, wiec w tym roku (i w zeszlym tez;-)) siedze w domq. Bo tak to nieraz z mezem jechalam.... ale dzieci ciagnac nie bedziemy kawal drogi bo to i trzeba uwijac sie zeby szybko objechac i jeszcze wystresowac sie w korkach :confused2:

reklama
Hej maminki :-)
Podczytuje was kochane ale nie mam zbytnio czasu na odpisanie jakos nie mam cierpliwosci do pisania z telefonu,sorki maminki.
helenka,filipkowa mama i inne maminki z mila checia dopisze was do listy rozpakowanych napiszcie mi na priv dane do uzupelnienia ;-)

Zdrowka dla wszystkich schorowanych.
Pozniej odpisze wam kobitki ;-)

Dla naszych solenizantow Wszystkiego Najlepszego dzieciaczki !!!!

Do góry