katerinka fajnie, że sie odezwałaś!! napisz koniecznie po wizycie u gina i mam nadzieje, ze ta wizyta sprawi, że w końcu bedziesz mogła sie spokojnie cieszyć rosnącym życiem w brzuszku!!!!!. Ja wierzę, ze bedzie wszystko dobrze, lekarze nieraz nieświadomie zasieje panikę. Jak sie czujesz?? z tym jajkiem to pamietam jak pisałas, moze rzeczywiscie sie zraziła. Kurcze skad Wy macie takich meżów co wstaja do dzieci w nocy???? zazdroszcze!!! trzymajcie sie i uważaj na siebie!!!!
maggipka w zdrowym ciele zdrowy duch. Jak muffinki?
asia koniecznie zrob cytologie, z drugiej strony wiem jak to jest, jak nie ma z kim Dziecka zostawic. ja wszystkich lekarzy ogarniam jak jestem w polszce, bo tak nie ma szans. Ja zawsze przed ciaza mialam IIIgrupe, a teraz caly czas II.
syl84 u nas czesto takie poprzestawiane dni, nic sie na to nie poradzi. Dzieci sobie odespia w dzien, a my nie :-( mam nadzieje, ze dzis nastroj lepszy? wlasnie doczytałam, ze nie lepszy :-( głowka do góry, niestety takie jest życie, ze ciagle sie cos musi dziać.
gola narobilas mi smaka swoja zupe z groszkiem ptysiowym. w sumie nigdy nie jadłam zupy z tym groszkiem, ale wydaje mi sie, że moze byc smaczne. Pola lubi?
ankusch zdrówka życzymy. a próbowałs ta "camilie" na bolesne ząbkowanie? u nas nic nie pomaga, przestałam dawac, przed snem posmaruje "bobodentem" i to jest tyle. Pewnie pare ząbków sie wstawia i stad taki bol. Kuruj sie szybko!!!!
onanana dałas czadu postem!!! ja mysle, ze ten kaszel to od ząbków, bo dużo slinki jak piszesz! rozsadnie robisz, że trzymasz ją w domku, oby inne mamy tez tak robiły, to Maja bedzie zdrowa jak Rybka!!!
julianna hehehhe szał rozwojowy :-) mysle ze to dobre określenie!
mary beth do 9?
a co Mia na śnieg?? da sie w ogole wyjść z domu??
niuniunia to fajnie, ze wieczor udany, że Wikunia tak pieknei samodzielnie zasnela?
helenka dla mnie to głupi zwyczaj sciagniety ze stanów, tutaj w Uk jest to samo, ale dla mnie to troche takie niepotrzebne. Sama ide dzis z Dzieciakami na hallowen party,gdzie Dzieciaki sie psotykaja, wygłupija, jedza tone słodyczy, ale po dwoch godzinach do domku. łażenie po domu za cukierkami jest głupie i już. Rzeczywiscie Oluś duzo mleczka wypija, a co pediatra na to? moze jakas kaszka manna konkretna przed snem?
cocca dobra i ta godzinka dla siebie!!!!! a jak Mamy nastawienie?
filipkowa mama to fajnie, ze impreza udana. Pewnie zabawek troche przybyło :-)
angun jak Ty sie czujesz?
winki Ty juz obcieta? jak tam Oli? mam nadzieje, ze lepiej ?
u nas w końcu spokojna noc. Jedna pobudka po 2, druga po 6 na odrobine mlecza (wkurza mnie ta odrobina mleczka) a pozniej grande niespodzianka w pameprsie i cala do przebrania. :-) wczoraj bylismy u tej kolezanki, koleżanka ma trojke Dzieci - trzy Dziewczyny, Marika obserwowala ta najmniejsza ma 4 miesiace, ale wolała towarzystwo starszych. Fajnie bylo. Pozniej tesco, pozniej bylismy u Meza siostry bo juz sie sprowadzili, Dzieciaki tancowaly, ciesze, sie, że juz nie jestesmy tu sami.
Teraz sie ogarniam na spacer.