reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dziewczyny tak was czytam i czytam ale nic nie pisze bo tak szczerze trochę przykro mi się zrobiło...
Wszystkie tak pięknie składacie życzenia kolejnym roczniakom a o mojej Zuzi nikt nie pamiętał....

reklama
Filipkowa Ja nie wiem kiedy dzieciaczki mają urodzinki tylko czytam na suwaczkach albo a facebooka wiem. Niektóre mamy przypomniały się. Dużo jest maluszków które kończą na dniach roczek więc aby nikogo już nie pominąć

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ROCZNIAKÓW A W SZCZEGÓLNOŚCI DLA ZUZI SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA. DUŻO ZDRÓWKA , 100 LATEK ....

Filipkowamama rany ja Ci się wcale nie dziwię że ci się przykro zrobiło!! Matko jedyna ale wpadka!! Kurcze tak mi strasznie przykro:((((
Kochana, prześliczna Zuzinko przyjmij spóźnione ale naprawdę sczere zyczenia od cioci onanany i Majeczki!! Rośnij nam śliczny kwiatuszku Sto latek!!!!
images

helenka- nie chodzi o to, że chciałam zeby tu wszyscy pamiętali kiedy Zuzia się urodziła bo ja też nie pamiętam kiedy wszystkie inne dzieci się rodziły ale mimo wszystko zyczenia dostały a moja nic...:-(więc troche to przykre ale to nie znaczy, że się teraz obraziłam czy Bóg wie co, tylko napisałam, że mi przykro i tyle.

Mam nadzieje, że nie odbierzecie tego co napisałam źle, tylko każda z nas się cieszy jak się pamięta o jej dziecku i tyle.

helenka, onanana - dziękuję!

Buziaczki dla naszych kolejnych roczniaków Mai i Zuzi dużo zdrówka laleczki ;-)

onanana trzymam kciuki aby kaszelek się nei pojawił ;-)Super że miło spędziliście dzień z Martynką i jej rodzicami ;-)
Julianna współczuję nocek i krzyków kobieto trzymaj się ;-)
nimfi fiu fiu drożdżówki rzuć jedną :-)
mary zazdroszczę spania do 9:szok: nigdy tyle nie spałyśmy..co ty dajesz Mia ??
niuniunia miłego dnia i spotkania z koleżanką z liceum ;-) Niezła Wiki że w takim hałasie zasneła;-)
helenka haha ale pobudka z rana :-D Widać żę super impreza była z roczku ;-)
cocca trzymam kciuki za mamuśkę ;-) Fanie ze ząbek się pokazał do pary :-)

Dziewczyny już rozumię moją córkę z nockami...w trakcie zabawy hihi zajżałam Martynce w buźkę kurcze ale dziąsła tam gdzie 4 są napuchnięte szok nic dziwnego ze w nocy wybudza sie non stop i chce ukojenie cycy chociaż chwile..słuchajcie nawet czopek nie działa na nią :no: dziś idę kupić jak wstanie nurofen w syropie b czopka nie daje sobie włożyć płacze jak nawet jej kremem smaruję pupę.Wstała po 6 potem spała z 30min i dopiero niedawno moja biedulka zasneła dziś obiad będzie jako podwieczorek chyba.

anuś- dzięki, impreze robiliśmy w niedziele, miała razem z Filipem bo i urodziny mają dzień po dniu i goście ci sami ale torty mieli osobne- Zuzia miała w kształcie smerfetki a Filip traktora

ankusch- no to biedna Martynka- ale idzie z tymi ząbkami u nas tylko 4 i na razie cisza

Filopkowa mama - ja tez pamietam jak mi suwaczek mignie, ale tyle nas jest tu na watku, ze czasem trudno wszystko spamietac... Ale oczywiscie rozumiem, ze Ci przykro... :sorry: Wybacz to spoznienie i przyjmij serdeczne zyczenia dla obu Twoich babelkow! Niech Ci zdrowo rosna!

katerinka fajnie, że sie odezwałaś!! napisz koniecznie po wizycie u gina i mam nadzieje, ze ta wizyta sprawi, że w końcu bedziesz mogła sie spokojnie cieszyć rosnącym życiem w brzuszku!!!!!. Ja wierzę, ze bedzie wszystko dobrze, lekarze nieraz nieświadomie zasieje panikę. Jak sie czujesz?? z tym jajkiem to pamietam jak pisałas, moze rzeczywiscie sie zraziła. Kurcze skad Wy macie takich meżów co wstaja do dzieci w nocy???? zazdroszcze!!! trzymajcie sie i uważaj na siebie!!!!
maggipka w zdrowym ciele zdrowy duch. Jak muffinki?
asia koniecznie zrob cytologie, z drugiej strony wiem jak to jest, jak nie ma z kim Dziecka zostawic. ja wszystkich lekarzy ogarniam jak jestem w polszce, bo tak nie ma szans. Ja zawsze przed ciaza mialam IIIgrupe, a teraz caly czas II.
syl84 u nas czesto takie poprzestawiane dni, nic sie na to nie poradzi. Dzieci sobie odespia w dzien, a my nie :-( mam nadzieje, ze dzis nastroj lepszy? wlasnie doczytałam, ze nie lepszy :-( głowka do góry, niestety takie jest życie, ze ciagle sie cos musi dziać.

gola narobilas mi smaka swoja zupe z groszkiem ptysiowym. w sumie nigdy nie jadłam zupy z tym groszkiem, ale wydaje mi sie, że moze byc smaczne. Pola lubi?
ankusch zdrówka życzymy. a próbowałs ta "camilie" na bolesne ząbkowanie? u nas nic nie pomaga, przestałam dawac, przed snem posmaruje "bobodentem" i to jest tyle. Pewnie pare ząbków sie wstawia i stad taki bol. Kuruj sie szybko!!!!
onanana dałas czadu postem!!! ja mysle, ze ten kaszel to od ząbków, bo dużo slinki jak piszesz! rozsadnie robisz, że trzymasz ją w domku, oby inne mamy tez tak robiły, to Maja bedzie zdrowa jak Rybka!!!
julianna hehehhe szał rozwojowy :-) mysle ze to dobre określenie!
mary beth do 9? :szok: a co Mia na śnieg?? da sie w ogole wyjść z domu??
niuniunia to fajnie, ze wieczor udany, że Wikunia tak pieknei samodzielnie zasnela?
helenka dla mnie to głupi zwyczaj sciagniety ze stanów, tutaj w Uk jest to samo, ale dla mnie to troche takie niepotrzebne. Sama ide dzis z Dzieciakami na hallowen party,gdzie Dzieciaki sie psotykaja, wygłupija, jedza tone słodyczy, ale po dwoch godzinach do domku. łażenie po domu za cukierkami jest głupie i już. Rzeczywiscie Oluś duzo mleczka wypija, a co pediatra na to? moze jakas kaszka manna konkretna przed snem?
cocca dobra i ta godzinka dla siebie!!!!! a jak Mamy nastawienie?
filipkowa mama to fajnie, ze impreza udana. Pewnie zabawek troche przybyło :-)
angun jak Ty sie czujesz?
winki Ty juz obcieta? jak tam Oli? mam nadzieje, ze lepiej ?

u nas w końcu spokojna noc. Jedna pobudka po 2, druga po 6 na odrobine mlecza (wkurza mnie ta odrobina mleczka) a pozniej grande niespodzianka w pameprsie i cala do przebrania. :-) wczoraj bylismy u tej kolezanki, koleżanka ma trojke Dzieci - trzy Dziewczyny, Marika obserwowala ta najmniejsza ma 4 miesiace, ale wolała towarzystwo starszych. Fajnie bylo. Pozniej tesco, pozniej bylismy u Meza siostry bo juz sie sprowadzili, Dzieciaki tancowaly, ciesze, sie, że juz nie jestesmy tu sami.
Teraz sie ogarniam na spacer.

reklama
ankusch
wyszla jedna drozdzowa z kruszonka zamiast buleczek. nie chcialo mi sie w to bawic :-p ale pyszna i chrupiac i jeszcze ciepla - moge sie podzielic :tak:

filipkowa mama
ja zazwyczaj kieruje sie lista :tak:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...anych-listopadowek-2011-bez-komentarzy-54538/
albo ja dziewczyny przypomna ;-) czy z FB... Tak samemu cieżko pamietac. Ale dobrze ze piszesz... :tak: to naprawde głup[ia wpadka z naszej strony pominac jakiegos malucha :zawstydzona/y: Mnie także glupio :-p
Niech Zuzia i Filip przyjma zyczenia urodzinowe! niech rosna zdrowo i beda pociecha rodzicow :tak: fajnie ze mieliscie takie wspolne urodzinki :tak:

madzia i dla Maji 100latek! Wszystkiego naj....

Dzis sa tez urodzinki Klaudii (Kati82) oraz Tosi (mysza_tj). Ciekawe czy dziewczyny nas jeszcze podczytuja? 100latek dziewczyny! ;)

I zakonczyly sie urodzinki pazdziernikowe naszych listpadowych maluszkow ;) Od jutra juz listopad....

Ostatnia edycja:
Do góry