reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Cześć dziewczyny!
My dziś pół dnia na zakupach, bo trzeba było kupić wreszcie parę rzeczy. Najważniejsze były buciki dla Artiego, bo nie ma jeszcze rzadnych na zewnątrz, żeby mógł na spacerku pochodzić.
Fuksem udało mi się znależć fajną kieckę z firmy Gatta na roczek Małego. Męża przekonałam do butów z Lasockiego.
Kurcze szaleją te wirusy, biedne te chorowitki, dużó zdrówka dla was! Postaram się zajrzeć wieczorkiem, co by więcej popisać.
Buziory kochane!

reklama
Nimfii duzo zdrowka dla Macka. Uwazaj na Kubusia i siebie. a to tak nagle go rozlozylo? oj biedne te nasze Maluszki,oby to bylo tylko chwilowe oslabienie.
Sabrina tak tak angole maja bzika na punkcie zakupow swiatecznych, przed,w trakcie, i po fakcie. moj maz juz obczaja telewizor nowy, i to nic, ze w domu w niektorych pokojach brakuje zyrandoli. toudanego wieczoru z mezem zycze.
angun to elegancko, ze juz masz kiecke, nie ma nic gorszego nic szukac sobie cos dzien przed impreza. ale pewnie zmeczeni po zakupach?
gola hehhe dobre z tymi lisciami, Pola jak na listopadoweczke przystalo woli jesien.
Marika zasypia, ja chyba ez zaraz odlece. Taki leniwy wekend byl mi potrzebny, bylismy tylko na chwile w asdzie, oczywiscie tam multum ludzi. Marika dzis jadla,jadla i jeszcze raz jadla. musze pochwalic moje Dzieci, bo byly bardzo grzeczne w ten wekend, a to rzadko sie zdarza. pozniej zajrze. papapa

dziewczyny pozwoliłam sobie na zamkniętym wstawic swój wizerunek tak żeby inne osoby ze zdjęcia nie miały pretensji że w sieci krążą bez ich wiedzy.buziaki.

Mary- w Sverige tez brak siniegu ,za to sloneczko i piekielnie zimno. ( Maz tak mowi)
Fajnie ,ze tak sobie imprezujecie. Podziwiam szczeze , ze chce ci sie na psychologie. To byl dla mnie jeden z przedmiotow na studiach ktorego nie znosilam. Wiem ,ze nie zabrzmi to za madrze ,ale wg. psychologii wszystkie problemy ludzi sprwoadzaja sie do tego ,ze kazdy chcial miec sex ze swoim rodzicem. No ,ale wybierz kobieto co ciekawe dla ciebie. Panstwo cie finansowo wesprze w twoich staraniach wiec luz. Jak poznalas swojego pana?

Winki - o, matko! W zyciu nie slyszalam takiej opinii o psychologii i ludzkich problemach!... :szok: No, ale to czemu sie taki, a nie inny kierunek studiow wybiera, to jest rzecz jasna sprawa bardzo indywidualna i spojrzenie na obrany kierunek studiow jest podobnie indywidualny. Mnie to fascynuje od dawna i zaluje, ze od razu po maturze nie poszlam na psychologie chocby na inny uniwersytet... :cool: M. poznalam po przyjezdzie do NO i w zasadzie od poczatku jestesmy razem. A Ty swojego meza jak poznalas? Fajnie, ze zakupy udane! :tak:

mary beth ​to fajny taki wieczor, jak Mia grzeczna byla u Babci?

Anus - dzieki, Mia bardzo grzeczna! :-) Ladnie spala, byla bardzo grzeczna, zero placzu. ;-) Wiec teraz juz mamy kolejna babcie w kolejce do nocowania. ;-):-D

mary-beth super ze imprezka sie wam udala a taka rozlaka z dzieckiem jest czasem potrzebna ;-)

Sabrina - pewnie, czas spedzony z innymi doroslymi jest bardzo wazny, a i Mia buduje sobie wiez z dziadkami! Nocowala juz u nich kilka razy i bardzo to lubi! :-)

Alez mi wieczor szybko zlecial! :szok: Zmykam spac, a Wam zycze dobrej nocki!

Dzień Dobry,
czy pamiętacie nas jeszcze?? :szok:
Jeśli nie, to się przypominamy... przepraszam że tak mało piszę ostatnio ale staram się ułożyć razem z D. nasze życie finansowe do kupy....
powoli wszytko zaczyna wyglądać w miarę sensownie, D. czeka na telefon z policji jeszcze, mają dzwonić w tym tyg kiedy go zabierają na szkolenie, a ja dogadałam się w końcu w tej mojej pracy co o kasy i na razie dostaję 200zł tygodniowo( dobre i to na początek) a pracuję od 11 do 17 od pon do piątku.
czekamy jeszcze na wizytę pani z MOPS-u, ma przyjść do nas na wywiad i ocenić czy należy się nam jakąś pomoc :/
eh.... już mam dosyć tych problemów, nawet kurtki nie mam za co Nadii kupić, o butach już nie wspomnę :/. dobrze że "ciuchy: istnieją do wygrzebałam jakąś kurtałę to pochodzi w niej do tej prawdziwej zimy.
o mnie nie wspomnę bo nie pamiętam kiedy coś sobie kupiłam z ubrań... dobrze że mieszczę się w stare ciuchy bo bym chodziła w worku po ziemniakach chyba :-D

ale... mam nadzieję że nas te problemy w końcu opuszczą... kiedyś musi być lepiej :) najważniejsze że wszyzsy jesteśmy zdrowi i Nadul się dobrze rozwija :tak:
biega już tak że ciężko ją dogonić, jest małym rozbójnikiem, wspina się na wszystkie meble, ma ze 4 guzy na głowie, milion siniaków na ciele.... DIABEŁ wcielony :-p

składamy z Nadią: idę teraz trochę Was podczytać a na 11 do pracy, Miłego dnia Mamuśki

Najserdeczniejsze życzonka wszystkim solenizantkom i solenizantom zaległym Buziaki :****

idę teraz trochę Was podczytać a na 11 do pracy

Miłego dnia Mamuśki :)

anus no walsnie tak nagle go rozlozylo :-( wczoraj rano jeszcze z checia sie szykowal na spacer a jak wyszedl na pole to po godzinie zaczol marudzic, nie chcial chodzic, jak wrocilismy do domu to od razu do lozka poszedl i od razu zasnol o 11 godzinie:shocked2: Obudzil sie juz z goraczka i byl bardzo slaby. Nawet mi nie przyszlo do glowy aby jechac od razu do lekarza bo pomyslalam ze odespi i po ibupromie mu przejdzie....

Ale cos dziwnego go trzyma... Goraczke mial cala noc, ale spal w miare spokojnie. Tylko zatkany nos go budzil. Goraczka 39stC spada na 38st po podaniu Nurofenu. Jest troszke zmeczony dzis, ale juz normalnie z nami rozmawia, bo wczoraj to mu sie nawet buzki nie chcialo otwierac zeby cos mowic. No i poszedl spac juz o 17. Potem sie jeszcze obudzil...
No nic jak do wieczora nie przejdzie to pojdziemy do lekarza.
Kubus zdrowy ;)

Hej maminki :-)
U nas ok pobudka poranna o 6 :nerd::baffled: mimo ze wczoraj zasnal kolo 22 :szok: chyba z wrazenia ze tatus wrocil.
nimfii biedny Macius zdrowka mu zycze oby mu szybko przeszlo.
mycha super ze sie wam powoli wszystko uklada i ze zdrowko wam dopisuje.

angie Wszystkiego Najlepszego Kingusiu roczniaku kochany!!!

Ostatnia edycja:
Hej hej!

U nas znow nocka super: Mia spala pieknie od jakiejs 19.00 do 8.30!!! :blink::happy2::happy2::happy2::blink: Ale za to pogoda do d*** i czeka nas znow kiszenie sie w domu przez kilka dni zapewne... :baffled:

Mycha - trzymam kciuki, by problemy finansowe Was w koncu opuscily!

Nimfi - zdrowka dla Was!

Angie - sto lat dla Kingusi!!! Niech Wam zdrowo rosnie!

imagesCAMPIU9U.jpg

reklama
Sabrina to chyba zmiana czasu,bo u nas byla pobudka o tej samej porze. Katastrofa :no: moja krzykaczka teraz walczy ze snem, a ja jestem taka zmeczona zeledwo stoje na nogach.
nimfii oby samo przeszlo, zdrowka Wam zyczymy.
mycha bedzie dobrze. Musi byc. czytajac Twojego posta czuc, ze juz sie pogodziliscie z taka a nie inna sytuacja. Za pol roku kupisz Nadii co bedziesz chciala, teraz moze popytaj wsrod znajomych moze ktos ma jakies ciuszki na stanie, niedlugo pierwsze urodzinki to tez dobra okazja, zeby zasugerowac Rodzince co Nadia potrzebuje nowego. Wazne, ze macie dla kogo sie starac. Wasza fotka bombowa. trzymaj sie tam dzieknie.

Ostatnia edycja:
Do góry