Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A mysmy byli na krotkim spacerku bylam tez w aptece z nadzieja ze moze dadza mi jakis kremik na te paluszki co by pomoc tej skorce w odbudowie ale dupa nic nie dadza dla takiego malucha kazaly jedynie czekac I w razie czego plaster nakleic taa juz to widze plaster I moje dziecko myslal tez ze na spacerze mlody sie kimnie bo to jego pora na drzemke byla ale za nic nie chcial zasnac,ogladal wszystko i opowiadal se tam cos po swojemu no a jak go polozylam do lozeczka to 2 minuty i juz spal kawke pije I laduje bateryjki na po poludnie juz ;-)
mary-beth ale Ja Ci zazdroszcze takiego spania moj nie dosc ze po 6 wstal a spac poszedl po 22 to jeszcze w nocy sie budzil ze 4 razy
anus pewnie przez ta zmiane czasu I nasze dzieciaki beda potrzebowaly troszke czasu zeby sie przestawic mam taka nadzieje bo nie wyobrazam sobie wstawania o 6 albo 5
mary-beth ale Ja Ci zazdroszcze takiego spania moj nie dosc ze po 6 wstal a spac poszedl po 22 to jeszcze w nocy sie budzil ze 4 razy
anus pewnie przez ta zmiane czasu I nasze dzieciaki beda potrzebowaly troszke czasu zeby sie przestawic mam taka nadzieje bo nie wyobrazam sobie wstawania o 6 albo 5
Ostatnia edycja: