reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Winki - szczesliwej podrozy!

Mirelka - na silowni bylysmy. :-) Troche na biezni, troche na maszynach... :-)

Onanana - super, ze to nie zapalenie ucha! Zdrowka mimo wszystko!

Anus - oby nic sie w nocy nie dzialo! Zdroweczka!

Angun - ja mam Maxi Cosi Priori i polecam z calego serca! :-)

Dobrej nocki! :-)

reklama
Dziewczyny, normalnie nie wyrabiam przy Was, jak ja mam tyle nadrobić??? Nie miałam czasu, bo mój M. był kilka dni w Warszawie a jak tylko wrócił to w sobotę miał obiad firmowy a w niedzielę nieproszeni goście, byliśmy tak wściekli, bo mieliśmy w planach ostatni jesienny dłuuugi spacer, bo już się stęsknilismy za sobą i chcieliśmy miecz czas tylko dla siebie:angry: Poczytałam, ale nie pamiętam za bardzo co komu:zawstydzona/y:
Gola Kochana ja miałam taki czas w życiu, ale to dawno było, nauczyłam się tylko wtedy,że jak samo o siebie nie zawalczę, to nikt tego za mnie nie zrobi a samo nic się nie zmienia (chyba że na gorsze). Siły!!!
Angie mój Franek dopiero niedawno zaczął jeść cokolwiek co nie jest gładką masą, jeszcze miesiąc temu jadł tylko idealnie gładkie masy, więc spokojnie Kingusia się też nauczy.

Dziewczyny mamy 3 zęba:-D Jak patrzę na Wasze maluchy i porównuję go ze swoim szczerbatkiem, to mi się śmiać chce.

Dziewczyny fajny tekst na poczatek dnia... cos dla poprawy nastroju ;)

JAK DOBRZE BYĆ KOBIETKĄ!! :))))))))))

Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę:-
Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"!
Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy"
Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"!
Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości!
Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"!
Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił ziemię okrągłą.
Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!"
Tak tak...my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju...
Prześlij tę wiadomość do fajnych dziewczyn, a wtedy.............. jak zwykle...nic się nie wydarzy ale przynajmniej je rozśmieszysz:-)))

Miłego dnia dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!

Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
z tego fragmentu się najwiecej uśmialam ;)

cocca
zęby fajnie ze Wam ida dalej :-D

A u nas - jakie zeby? :-p Moj szczerbatek nadal nie ma ani jednego :sorry2:
nie wiem czy do urodzin się doczekamy :szok:

onanana
dobrze ze Maja zdrowa. Ona pewnie sie tak za uszko trzymala ze wzgledu na zabki wychodzace. Pamietam jak mojemu Mackowi szly 5tki to ciagle za ucho sie trzymal, ciągnoł je. Bol promieniuje :tak:

Ostatnia edycja:
Nimfii fajne są te tekściki. Ja to niedawno wydrukowałam i wrzuciłam u nas w biurze na tablicę korkową:-D

Kochane przepraszam ale znów nie mam czasu. Mam troche roboty a potem jade na szkolenie.

Maja dziś spała ładnie- jedna pobudka na cycka.

Miłego dnia!!

Hej kochane :-)
U nas nocka ok byly pobudki ale sie mimo to wyspalam :-D
onanana milego dnia ;-)
nimfii fajny tekst :-D
Cocca gratki na kolejnego zabka u nas sa tylko 2 ;-)
Margana wczoraj probowalam przy kapaniu zrobic przeglad mlodemu i jesli dobrze zobaczylam to idzie nam prawa jedynka I dwojka :-) cos tam przeswituje i jest spuchniete wiec czekamy :-)

A i nadal sie wyleguje w lozku a mlody sie bawi w lozeczku :-p

Ostatnia edycja:
Zauwazylam ze dzieci weszly w okres marudzenia. I mnie Kuba tym umecza. Wkurza sie niezle jak cos nie idzie po jego mysli. A czasem idzie i marudzi tak sobie dla samego marudzenia.
I robi nam nieustanny remont w mieszkaniu. Wszystko co ma w zasiegu reki zostanie przez niego sciagniete, rozrzucone, potargane, popsute. Cuda wyczynia maly odkrywca :p maciek mi takich rzeczy nie robil. Kuba co chwila chce zebym zawalu serca dostala. Np ulubil sobie grzebanie w wc, albo zabawy wokol wc w poszukiwaniu szczotki do czyszczenia wc. Bylismy u tesciowej to spodobaly mu sie krysztaly i wazony stojace na polce. Wszystkie chcial sciagnac. Ze stolu tez zabiera co da rade. Ma wielka frajde gdy uda mu sie znalesc jakis smiec z podlogi i wpakowac go do buzi. Ucieka wtedy przedemna zebym mu nie zabral tego smietka :p

A z takich fajniejszych rzeczy to bardzo podoba mu sie bicie brawo. Chowanie sie pod pieluszka i zabawa w a kuku. Oraz uciekanie i gonienie sie.
chodzenie przy meblach juz ladnie mu idzie. Robic baam na pupe tez lubi. ;-)

Dzien dobry babeczki!

Tradycyjnie podsylam kawusie! :happy:

Zobacz załącznik 509861

U nas nocka OK, Mia sie z raz przebudzila, ale znow moj szanowny to sprawnie zalatwil (chodzilo jak zwykle o smoczka... ;-)). Zabki wala drzwiami i oknami, bo dziaselka strasznie opuchniete. Musze dzis zobaczyc, czy cos sie juz przebilo! :happy2:

Nimfi - Mia tez zaczela bic brawo z miesiac temu i teraz caly czas bije! :-):-) Fajny teraz okres u naszych maluchow, mimo tego marudzenia.

Sabrinka - najwazniejsze, ze jestes wyspana i masz energie! :-)

Onanana - milego dnia! Nie zapracowuj sie! ;-)

Cocca - gratulacje zabka!

No i dlugo se nie polezalam mlody mnie wyciagnal z wyra swoim marudzeniem:baffled: ehh i chyba wstal lewa noga maruda z niego jest ze hejjj:nerd:
nimfii i u nas wszystko jest sciagane z polek :tak: maly tez lubi bic brawo no i teraz najlepsze jest chodzenie przynajmniej nauka chodzenia :-)

reklama
ua nas nocka fatalna, wstawalam o polnocy, o 3, i po 5 wtedy to Marika byla cala do przebrania i kapania, zasuwala po domu w samym pameprsie usmiechnieta i zadowolona, ale byla taka slodka ze nie umiem sie na nia gniewac. u nas dalej wirus w glowe zachodze co to jest? no nic jak dzis nie bedzie poprawy to chyba trzeba to skonsultowac z kims madrzejszym. Moja Gwiazda usnela w lozeczku SAMA!!
cocca gratulujemy kolejnego zabka .
winki to lecie tam szczesliwie, chyba masz dobry kontakt z siostra? Olinek na pewno wytrzyma bez Taty, Ciocia sie nim na pewno dobrze zajmie. Udanego pobytu Wam zycze.
onanana superowo, ze to tylko falszywy alarm, ale z uszkami nie ma zartow zawsze lepiej sprawdzic. Skad ja to znam my przerazone zdrowiem naszych Maluszkow, a w chwili wejscia do lekarza objawy znikaja, ale Dzieci troche inaczej przechodza chorobyniz naprzyklad nasi mezowie.:-)
Sabrina niezla z Ciebie dentystka, mi to rzadko sie udaje cokolwiek wykukac w tych zabkach.
Mary beth ​wow jedna pobudka i to bez wstawania, mozna powiedziec ze przespalas cala noc. amoze Mia potrzebuje jakies przytulanki do spania, zamiast smoka? jak tam sie czujesz po silowni?
nimfii dziekujemy za teksty, dobre z tym alzheimerem :-) u nas jestbdokladnie to samo, Marika jest aktualnie sprawczynia najwiekszego balaganu w domu. a jak z Macka jedzeniem? no to ciekawe czy do roczku pokaza sie zabki.
margana fajnie, ze u Was nocki spokojne. U nas byl bunt fotelikowy, moze dlatego ze brat siedzial w innej pozycji, ale nasze nosidelko spokojnie by wystarczylo do roczku.
maggipka u nas sa oodobne godziny drzemek jak jest normalny dzien, bez zadnych wiekszych wyjsc.

Ostatnia edycja:
Do góry