reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

angun - zgadza się, im więcej śpi w dzień, tym lepiej i szybciej zasypia na noc. Wydawałoby się, że będzie na odwrót. No ja też trochę się muszę postarać, żeby w dzień zasnęła, tak samej, żebym położyła i ona zasnęła, to jeszcze nigdy jej się nie udało.

reklama
gola a moze wypad do cukierni na ciacho czekoladowe z wisienkami poprawi ci nastroj ;)

anus tak surowego jajek na pewno nie dalabym dzieciom :tak: sama dla siebie boje sie robic taka mase. Ja zawsze robilam takze na smietanach kremowkach :tak:.
Zdrowka dla dzieciakow!

nimfii jak dla siebie to ja bym spróbowała. Jejku kiedys każdy wcinał kogel mogel i nic mu nie było :-) dla mnie to wszystko jest mocno przesadzone, ja rozumiem jakbym dzien w dzien jadla suorwe jaja, ale od wielkiego dzwona to na pewno nic nie bedzie. Ale każdy ma swoje przekonania.
gola narobiłas mi smaka na tego tatara. jak Twoj nastrój?
angun dzieki Kochana, wlasnie czytalam rano o rotach i tak mi to wyglada na jakas grype zoladkowa
ssabrina W szpitalu czasami trzeba posciemniac, ale jesli chodzi o szpital to jak sie juz doczeka na swoją kolej to badają dokładnie dziecko nie tak jak w GP. Ale to czekanie jest najgorsze, bo dla nich wiadome jest to, ze Ci z goraczka i Dzieciaczki z odziału sa na pierwszym miejscu.

Ja to mysle ze Marika po mleku strzela dosłownie takie kooopki, tylko jak ona nic nie chce jesc. Narazie spi ładnie, Olaf je obiad, wiec zobaczymy jak Gwiazda wstanie. oooo juz ja slysze. BYE BYE

Witajcie...

maggipka, Angun - to prawda, im więcej Pola śpi w dzień , tym łatwiej zasypia, śpi spokojniej i dłużej. Czasem jak dzidź jest przemęczony, dużo wrażeń, przeżywa wszystko i ciężko zasnąć

anus- dzięki, że pytasz , ale do bani...Biedne dzieciaczki - zdrówka dla Nich i niech piją jak najwięcej! Daj znać jak pojedziecie

onanana - jak Majusia??

Ssabrinkoo - A jak tam Sami? Jak mu idzie chodzenie??:)

Kochane, zaraz będę kąpać Polę i może znajdę później czas na BB,

KOCHAM WAS :******************

anus ja wlasnie nigdy nie jadalm kogel mogel :no: Moj maz owszem a u mnie w rodzinie wszyscy byli uprzedzeni do surowych jaj :-p Nie wiem dlaczego az tak i wlasnie tym mnie postraszyli troszke aby takich kremow nie robic. Przemysle to jeszcze ;)

Jestem.
Wrocilam niedawno z treningu, na ktory pojechalam razem z sasiadka. Ale fajnie sie trenuje z kims! Zupelnie inaczej! :happy::happy::happy: A teraz mi tak blogo i o ile moj troll pozwoli, to bede pewnie dobrze spala! ;-)

Jak Wam wieczor mija?

Doczytalam!

Onanana, Anus - zdrowka dla Waszych slodziakow!

Gola - tule...

Angun - to sporo Ci Arturek jadl w nocy! U nas juz dosc dawno temu skonczylo sie nocne jedzonko, ale oczywiscie kazdy maluch ma inaczej! ;-)

Julianna - sto lat w dniu urodzinek synka!!!

no nie coś mnie trafi napisałam posta i co wyłączyłam sobie BB :wściekła/y: tak na szybko bo muszę łepek umyć sory

onanan oby to nic poważnego trzymam &&&&;-)
anus dobra jesteś serial za serialem i do tego jeszcze kawa ja na bank bym nie spała.Zdrówka dla dzieciaczków:)
Gola nie smuć się kochana, uśmiechnij się. olej głupie gadanie ciotki-klotki:)
Aneczka Wszystkego dobrego dla Zosi:)
Maggipka Ugg są ze skóry owczej Emu bodajże bydlęcej, ja się zastanawiam m mów że mam zamawiać:)
Angun. Maggipka ja już też o tym tutaj wspomniałam moja też jak ma 2 drzemki w ciągu dnia to lepiej nockę prześpi:tak:
Mary a co to za trening,super że się podobało:)

no prawie odpisałam :tak:

Dziewczyny, uwazajcie the ugg'i. One nie są oryginalne ( ale to akurat nie ma znaczenia- na bank wyglądają tak samo) One są z Chin i zeszłej zimy koleżanka miała mega jazdy bo musiała płacić za nie cło i odbierać je z urzędu celnego. Kosztowało ja to tyle co buty. Tez kupiła w necie( pewnie nie z tej strony) ale z innej podobnej. Buty wyglądały dobrze jak je widziałam. Tylko to cło do dupy. Te moje w Berlinie kosztowały 250€.

Gola- a weź Pole i przyjedz do mnie. Z Katowic mega tanio sie lata do Malmö. Wikt i opierunek gratis. Mówię na serio. Musisz sie wyrwać z twojego otoczenia. Choć na troszkę. Mówię na serio.

Majunia i Olinek - sto latek, mniej upadków, mniej wirusów , i samych cudownych chwil z rodzicami.

reklama
Olusiu, Zosieńko, Majeczko z okazji Waszych pierwszych urodzin duzo zdrówka, radosci w zyciu i wielu wspaniałych chwil!!!

Dziewczyny dzisiejsza nocka rewelacja, jedno wstawanie na smoka, mlesio przed 7.00 i spanko do 9.00 :-) Wszystko wróciło do normy, oby na dobre!
A ja znowu chora:-(Juz nie mam sił. Gardło mnie boli, głowa peka i zaczyna sie lac z nosa:confused2:

onanana i jak tam Majeczka? Mam nadzieje, ze jednak nic poważnego!

ankusch to trzymam kciuki za ta stancję!

angun to super, ze nocki lepsze! Moze niebawem pozbędziecie sie zupełnie nocnego karmienia:-)

Gola przykro mi strasznie, ze znów ktoś bliski zrobił Ci przykrosć. Ściskam mocno!

anus pewnie wirusisko wstretne. Jeść dzieciaczki za dużo nie muszą, najwazniejsze zeby piły. Oby szybko przeszło.

Wiecie co, chyba w przyszłym miesiacu zmienimy fotelik. Generalnie ten pierwszy jest jeszcze ok, wagowo nie przekracza, głowa nie wystaje, pasy nie cisnął, ale wyglada jak by jej tam już ciasno było, tak na szerokość. Jakaś taka sciśnieta sie wydaje.

Ostatnia edycja:
Do góry