reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
anus no niestety to czekanie w szpitalach sie ciagnie tutaj okropnie ale przynajmniej przebadaja dokladnie.
Margana gratki za udana nocke oby juz tak Natalce zostalo ;-)
Gola chodzenie idzie z kazdym dniem lepiej,ma juz lepsza rownowage niz tydzien temu I jest bardziej odwazny :-)

Angun my rozwazamy maxi-cosi Tobi, Axiss i Romer king plus. Ale jeszcze nie oglądaliśmy tak szczególowo na zywo.

Ssabrina nie widać u Samiego tej jedyneczki górnej? Ostatnio mu wyszły zaraz po Natalce;-)

Kochane niedawno usiadłam na doopie. Zajob dziś jak nie wiem. Wróciliśmy z Chorzowa ok 19 (tam był ten dyżur). uper fajny szpital- baaaardzo miła obsługa wraz z lekarzem!
sprawa wygląda następująco. Jka wróciłam z pracy kilka minut po 15 tak Maja ani razu nie łapala się za uszko, więc nie wiem jak bylo rano- Daria na pewno tego nie wymyśliła. W każdym razie pojechałyśmy po skierowanie do tego laryngologa do naszej lekarki. Weszłam z Mają do gabinetu a Maja rozbawiona, zadowolona, wesoła, śmiała się na głos. lekarka mówi ze to na pewno nie zapalenie ucha (wiem że to mega boli, więc mi to na zapalenie ucha tez nie wyglądało). No ale żeby jechać do tego Chorzowa bo to super fajny szpital a jakby się coś zaczęło dziać np jutro to musielibyśmy jechac na Ligotę gdzie jest zawzse 5 godzin czekania i mnóstwo dzieciaków rzygających i kupkających. W tym Chorzowie super lekarz stwierdzil że te uszka są różowe ale na pewno nie na antybiotyk (teraz to by chyba juz zastrzyki miała), że idą zęby bo dziąsła twarde i kazał do leków które Maja już bierze dołączyć syrop pyrosal i przemywać dziąsła i język fioletem. Mamy już w domu całą aptekę!!! Acha i stwierdził "zespół ząbkowania"..
Tyle u nas. Ulżyło mi, bo już naprawdę dziś miałam załamkę..
Jutro postaram się nadrobić!Dobrej nocki kochane

Dziewczyny nie bylam w szpitalu,bo poczytalam na stronach angielskich o biegunkach i tak naprawde nic niepokojacego sie nie dzieje, wazne jest picie,picie i jeszcze raz picie. nie ma wymiotow,goraczki.Mleka juz nie dawalam, aczkolwiek w nocy mnie to pewnie nie ominie.
Ssabrina a co z tym guzem u Samiego? dostaliscie list ze szpitala na to Usg?
Winki slyszalam kiedys o tym cle, ale to chodzilo o perfumy chyba, idzie sie wkurzyc.Mi te buty sie podobaja ale najbardziej u kogos, bo ja w nich tragicznie wygladam, nie wszystko wszystkim pasuje. Jak tam Olinek?

wrrrrr ide zmywac, mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien.

onanana jaka to ulga że z Mają wszystko w porządku, czasem lepiej nie potrzebnie jechac niż coś zbagatelizować. u nas Zośka przebija swoją apteczką naszą razem wziętą:-)

onanana cale szczescie ze to nie zapalenie uszka a Majuni pewnie idzie kilka zabkow na raz I dlatego gorzej sie czuje,zdroweczka zycze.
Margana no wlasnie nic tam nie widac przy tych gornych zebach no nic moze ida I jakos dluzej to potrwa u nas.
anus na list ze szpitala nadal czekamy :sorry: a czy bedzie USG glowki to nawet nie wiem bo to ma byc wizyta z pediatra a co on postanowi to nie mam pojecia,a guzek nadal jest taki jaki byl :-(

onanana co za ulga, ze to jednak nie zapalenie uszka. Właśnie miałam pytac czy to nie ząbki, bo dzieciaczki wtedy często za uszka łapią. Widać Majeczka te ząbki przechodzi tak bardziej chorobowo. Mam nadzieje,z ę szybko powychodzą i bedzie juz ok!

Anus- niestety clo sie placi za wszystko co z daleka. No i takie firmy czasem to olewaja i nie placa. Ona wlasnie za uggi z netu placila na 100%.
Oli jak zwykle ok. Ciagle klaszcze i macha do wszystkich. Jutro jade z nim do Angli i troche sie obawiam jego tesknoty za ojcem bo ma obsolutna schize na jego punkcie. Czasem po poludniu sie bawi i sobie po cichu papa, papa ,tata ,papa, tata. Mama nigdy tak nie mowi. Jak Peter wraca z pracy to przez godzine musi sie z nim bawic i jak go tylko na moment zostawi to natychmiast ryk. A ja jade do Angli i potem do Polski tak ,e worce dopiero jakiegos 5 listopada. No ale zawsze istnieje Skype..

Anus ,Onanana- dobrze ze z dzieciaczkami nie tak powaznie jak to wygladalo od poczatku. Teraz bedzie tylko lepiej.

reklama
angun, margana - mu już od sierpnia jeździmy w drugim foteliku, i mamy właśnie Maxi Cosi Tobi - pisałam już kiedyś

onanana - to super, że wszystko ok z Majeczką

anus - dobrze, że nie pojechaliście do szpitala, nie ma co panikować, skoro widzisz, że jest ok

sabrina - to długo już czekacie na ten list ze szpitala

winki - droga sprawa te UGG, 250 eurasów, uuu. O co chodzi z tym cłem? Kupujesz produkt od kogoś na necie i dodatkowo jeszcze cło??

Do góry