reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witajcie kochane!

Ja wyjątkowo w domu, bo zachorowała córka opiekunki ( ma ich 4, 2 dorosłe ,ieszkają za granicą, 2 z nimi, bo jeszcze się uczą) i musiałam zostać z Małym. Także jestem wyjątkowo. Nie chcę zapeszać, ale od 2 dni Artik budzi mi się dopiero ok.4 na mleko i śi ładnie do rana. Wcześniej opylał przed spaniem 180 ml MM, potem tyle samo ok.12 i 150 ok.4. Wczoraj zjadł pół buły na kolację i plaster szyneczki, zapiła 180 ml MM z kleikiem i ładnie zasnął. Teraz przed drzemą też dostał 150 ml i od razu mu się oczka zamknęły. Oj mam małego mlekopijcę-głodomora :-D

Gola współczuję kiepskich nocek, ja ostatnio też mam problemy z zaśnięciem. Polcia chyba też chłonie tą nerwową atmosferę i chce się poprzytulać do mamy. Oj mam nadzieję, że się jakoś poukłada, ale pamiętaj kochana, nie daj się!
Ankusch &&&&& za nowe lokum. Oby było tak samo tanio i blisko!
Anus zdrówka dla dzieciaków, oby to nie jakiś sraczkowy wirus!
Mirelko dzięki za linka z bucikami, teraz to mi się też spodobały, zwłaszcza te z guziczkami, bałabym się tylko nieuczciwego sprzedawdcy. Niestety ten co mnie oszukał na Allegro się nie odzywa...
Filipkowa mama-są takie dni, że mam dosyć zawodzenia Artura i jego przuklejania się do mnie, ale jakoś zaciskam zęby. Najgorsze, że kręci mi się pod nogami w kuchni i to jest niebezpieczne.
Angie- buziaki dla dzielnej Kingusi, oby kłucie nie było takie bolesne!

Najlepsze życzenia dla Naszej ślicznotki Majeczki!!!!!
Majunia- sto lat od cioci Angun i Arturka!!!!!

cakecandles_poohbearhunnypot1_300x300.jpg

Oleczku tobie też zyczymy sto lat!!!!!!!!!!

Zajrzę jeszcze później, miłego dzionka, papa!

reklama
nifmii nie pomogę ale też uwielbiam połączenie czekolady z wiśniami jadłam już nie raz taki torcik u mojej mamy no normalnie niebo w gębie, rozpływał się w ustach pyszny pamiętam że wszyscy się zachwycali tym tortem
Gola oj śliczne są kurde szkoda że kasy mało to bym zamówiła. A twój tato to często ma takie jazdy, co zaś się czepia niech ci dają święty spokój kurde szkoda że tak musisz wiecznie się użerać jak nie z tatą to z twoim D, Jedzcie sobie do dziadka w spokoju posiedzicie. Jak chcesz to wpadnij do Nas.:tak:Zapraszm:tak::tak:
Angie trzymam &&&&&& za Kinginie oby dzielnie zniosła pobieranie krwi.Życzę spokojniejszej nocki dziś:tak:

Julianna Wszystkiego dobrego dla twojego Olka w dniu pierwszych urodzin, niech rośnie zdrowo
:tak:

images

Hej maminki :-)
U nas nocka w miare ok bylo kilka pobudek ale bylo o wiele lepiej jak poprzednia nocka jedynie mlody o 4 zjadl butle i cos zasnac nie potrafil wiec musialam go wziasc do siebie i lezal tak z 1h potem usnal i go odlozylam do lozeczka :tak: pobudka o 7:30 :-)
Zobacz załącznik 509616Julianna Wszystkiego Najlepszego dla roczniaka Olusia !!!!!

Zobacz załącznik 509614Majeczko kochana Wszystkiego Najlepszego cukiereczku !!!! Rosni zdrowo ;-)

ankusch
super ze moze uda sie wam miec inne mieszkanko i to po znajomosci,trzymam kciuki ;-) no Ja do buzki zagladam podstepem jedynie jak mlodego rozsmieszam i se lezy a buzke wtedy tak fajnie szeroko otwiera wiec mam wglad do zeboli :-)
Gola wspolczuje kochana ze mialas taka bezsenna nocke,dobrze ze chociaz Pola ladnie spala a Ty pewnie za duzo myslalas przed snem a potem glowa ciezka sie robi i trudniej jest zasnac,postaraj sie odespac w dzien choc troszke ;-)
asia dzieci pewnie maja jakis skok albo zbyt duzo wrazen,wchodza w koncu w nowy wiek roczki sie im zblizaja i w jakis sposob musza to jakos tez przezywac no i nowe umiejetnosci pewnie tez daja im znac w nocy i zebole ach biedne te nasze dzieci tyle emocji i spac nie moga.
filipkowa mama i u nas od pewnego czasu jest maruda oj Sami czasem poradzi stekac bez powodu pol dnia
:eek:
mary-beth no to teraz czekamy na wyniki,kciuki zacisniete &&&&& milych ploteczek i smacznej kawusi ;-)
angie wspolczuje kiepkiej nocki oj biedna a Ty jeszcze w pracy siedzisz,moze kingusi zabki ida??

Milego dnia laseczki ;-) U nas mglisto i pada lekki deszczyk a raczej taka mrzawka pada typowo angielska jesien :tak:

Dzień dobry kochane!!
Wbaczcie- mam dziś zajob i nie mam czasu tu nadrabiać. Chciałam tylko serdecznie podziękować za życzonka dla Mai, na pewno się ucieszy jak jej poczytam po południu:-):-):-)

Julianna rzeczywiście Oluś też miał wczoraj swoje święto, pamiętam jak pisałaś do mnie sms co u Was w szpitalu a ja Ci odpisałam że my też rodzimy hihi
Wszystkiego najlepszego dla Olusia!!!!!

Dziewczyny wczoraj tak sobie myślałam jak rok temu siedziałam na BB i Wam pisałam że chyab mam skurcze. Hehe to był poród internetowy- Wy mnie uświadamiałyście że to skurcze... i pamiętam jak leżałam i mi tak lekko brzuch twardniał i liczyłam cały dzięń te skurcze i nawte Wam chyba pisałam!! A potem namówilyście mnie na IP a już rano Wam pisałam że Maja jest ze mną:)))) TO BYŁ NAJSZCZĘŚLIWSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU:)))

ankusch, kciuki za ciśnięte za stancje, co do przebierania to tak na śpiocha choć ona sie kręciła, więc chciałam skorzystać z tej sytuacji, bo czasem jak w nocy pije, a rano pampek dopiero zmieniany to trochę sobie waży, ja osobiście bym nie chciała w takim spac:no:....i kciuki za koleżankę też trzymamy
filipkowa mama może Zuzia ma taki etap, Zośka czasem mruczy i lata za mną, jak jest dobrze najedzona, napita i wyspana to jako tako odpókać troche spokoju dla mnie.
anus, Gola, angie wyśpimy się kiedys nawet jakby było to za 15 lat,heheheh

onanana a co Majeczka wyciągnęła, i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Majuni, dużo słoneczka w życiu, buziaki

my dziś dziewczyny do 9 spałyśmy
dziewczyny jak macie trochę kasy, czasu to marsz do fryzjera Wam też się cos od życia należy.ja idę w sobotę związku z weselem na czesaniem, ale zastanowie się nad podcięciem, bo kurcze ma padać deszcz ze śniegiem i tylko 4 stopnie.a ja mam takie włosy proste, łatwe do czesania, ale jak przyjdzie wilgoć to szlag trafia całą fryzurę

Przed chwilą mi Daria dzwoniła że Maja się łapie za uszko i płacze... Gadałam z lekarką, mamy jechac na ostry dyżur laryngologiczny, mają mi sprawdzić gdzie on jest dzisiaj. To ma moje dziekco urodziny. Siedzę i ryczę...

onanana kurcze strasznie przykro ze tak wyszlo :( Mam nadzieje ze szybko ogarniecie tego lekarza i ze Majeczka jeszcze pocZuje sie dobrze. to tak samo mi kuba chorowal na swoje Chrzicny. Ech te wirusy zawsze wiedza kiedy dac w tylek :confused2:

aneczka wszyskiego Najjj dla Zosi z okazji stuknietego 11miesiaczka :D

onanana - daj proszę znać jak tylko znajdziesz czas, jak malutka 0 bardzo mi przykro, bidulka malutka :(((
Pamiętam kochana Twój poród- był jedyny, cały dzień przed kompem na BB i chyba my wszystkie wierzyłyśmy , że tp już TO i TE skurcze, ale nie Ty ;) W końcu pojechaliście do szpitala - pamiętam bardzo dokładnie, też jak już do domu wróciłyście, jak na spacerki szłaś bo była cudna pogoda.

Kochane, dziś mi os. z mojej rodziny zrobiła mega przykrość :( Poryczana wracałam autem do domu:(

reklama
Do góry