Gola84
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane listopadowe mamy :*
mirelko - nie otwiera mi się ta stronka z butkami
nimfii - cieszę się, że mama Twojego męża ma się lepiej
anus, angie- ja też się zastanawiam, kiedy moje dzidziorro przestanie w w nocy jeśc
Ankusch - może zęby idą?? Jak dzisiejsza nocka? U nas nie najgorzej Tzn Pola spała super, ja nie.
Kochana w dzień u mnie gorąco, Pola w samej opasce i bluzeczce bawełnianej z dł. rękawkiem, ale po 15tej już się robi zimniej, a 17- 18 moment przychodzi taki prąd ziemnego powietrza, czuć zaraz wilgoć , chłód - to w końcu koniec października... Piorę 2-3 razy w tygodniu, czasem więcej... :/
anus- kurcze, mam nadzieję, że dzieciaczki już lepiej się czują, dałaś im coś?? ja też jakbym ciurkiem przespała 22-7 to mówiłabym, że młoda mnie rozpieszcza
Anek- nie mam pojęcia co u julianny, zaraz spadam na zamknięty
Pola spała spokojnie, jadla tylk o2x, ja nie spałam do 2, a o 6 pobudka...
Majeczko - Wszystkeigo najlepszego pszczółko kochana!!!!!!!!!!!
mirelko - nie otwiera mi się ta stronka z butkami
nimfii - cieszę się, że mama Twojego męża ma się lepiej
anus, angie- ja też się zastanawiam, kiedy moje dzidziorro przestanie w w nocy jeśc
Ankusch - może zęby idą?? Jak dzisiejsza nocka? U nas nie najgorzej Tzn Pola spała super, ja nie.
Kochana w dzień u mnie gorąco, Pola w samej opasce i bluzeczce bawełnianej z dł. rękawkiem, ale po 15tej już się robi zimniej, a 17- 18 moment przychodzi taki prąd ziemnego powietrza, czuć zaraz wilgoć , chłód - to w końcu koniec października... Piorę 2-3 razy w tygodniu, czasem więcej... :/
anus- kurcze, mam nadzieję, że dzieciaczki już lepiej się czują, dałaś im coś?? ja też jakbym ciurkiem przespała 22-7 to mówiłabym, że młoda mnie rozpieszcza
Anek- nie mam pojęcia co u julianny, zaraz spadam na zamknięty
Pola spała spokojnie, jadla tylk o2x, ja nie spałam do 2, a o 6 pobudka...
Majeczko - Wszystkeigo najlepszego pszczółko kochana!!!!!!!!!!!