reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dzień dobry kochane listopadowe mamy :*

mirelko - nie otwiera mi się ta stronka z butkami

nimfii - cieszę się, że mama Twojego męża ma się lepiej:tak:

anus, angie- ja też się zastanawiam, kiedy moje dzidziorro przestanie w w nocy jeśc ;)

Ankusch - może zęby idą?? Jak dzisiejsza nocka? U nas nie najgorzej :tak: Tzn Pola spała super, ja nie.
Kochana w dzień u mnie gorąco, Pola w samej opasce i bluzeczce bawełnianej z dł. rękawkiem, ale po 15tej już się robi zimniej, a 17- 18 moment przychodzi taki prąd ziemnego powietrza, czuć zaraz wilgoć , chłód - to w końcu koniec października... Piorę 2-3 razy w tygodniu, czasem więcej... :/

anus- kurcze, mam nadzieję, że dzieciaczki już lepiej się czują, dałaś im coś?? ja też jakbym ciurkiem przespała 22-7 to mówiłabym, że młoda mnie rozpieszcza ;)

Anek- nie mam pojęcia co u julianny, zaraz spadam na zamknięty

Pola spała spokojnie, jadla tylk o2x, ja nie spałam do 2, a o 6 pobudka...

Majeczko - Wszystkeigo najlepszego pszczółko kochana!!!!!!!!!!!

Załączniki

• Thumbnail.aspx.jpeg
    Thumbnail.aspx.jpeg
    2,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Gola kurde to kiepską miałaś nockę bo faktycznie się nie wyspałaś oj znam ten ból
ankusch to fajowo jakby udało się Wam wskoczyć na to mieszkanie i może za dobrą kaskę jak piszesz
anus mam nadzieję ze ten wirusik juz opuścił dzieciaczki, Ty tak pozno pijesz kawkę i spisz bez problemu? kurde ja to bym chyba nie zasnęła
mary-beth wow to prawie asystowaliście przy porodzie:-D
helenka oj biedny Oluś pewnie boli go pierońsko ale te zębiska dają popalić naszym pociechom
nimfii fajnie czytać ze teściowa wraca do formy i ma dużo sił super! zdrówka dla nie!
mirelka wiesz ja tez muszę się do fryzjera wybrac ale cholera nie mam kiedy tzn. nie mam bardzo z kim Zuzi po południu zostawić bo juz nie chce tak na maksa rodziców wykorzystywać
Sabrina widzę ze u mnie noce podobne do Twoich :/
kochane o sobie moze coś pozniej skrobne bo do pracy czas wracać :)
buziaki :*
aaa wszystkiego najlepszego dla roczniaków wszystkich!!!!!!

Zosiu spóźnione życzenia urodzinowe!!!Wszystkiego najlepszego!!!

Dziewczyny nie mam weny za bardzo. Zuzia ok marudzi jak zawsze. Ja nie wiem ale czy wasze dzieci też tak marudzą??Mojej wiecznie coś nie pasuje, sama nie umie się bawić, ciągle by tylko na mnie wisiała.Jest strasznie kochana ale czasami juz nie mam sił. Tłumacze to sobie tym, że Filip był grzeczny bardzo to żebym nie miała za lekko to Zuzia musi marudzić...;-)

Majeczko Nasza - rosnij zdrowo, żyj 100latek :-)

filipkowa mama Kuba tez wszedl w okres marudzenia. Strasznie szybko sie irytuje zwlaszcza gdy mu dokucza starszy brat. Ale nauczyl sie tez przed nim bronic wiec jest okej :tak: Kuba jest calkiem samowystarczalny - sam sie bawi, albo z Mackiem. Za to Maciek byl taka przylepa ktora ciagle czegos odemnie chciala - wiem meczace ;-) Ja z nim wszystko robilam - sprzatalam, gotowalam tak zeby uczyl sie pomagac i mial radosc z tej pomocy.

Ostatnia edycja:
Hejka

pogoda iście jesienna ale może wyjdziemy na 1godz. się przewietrzyć, mała teraz śpi ja już porobiłam co nie co uf teraz siadłam na tyłku,obiadek już też prawie gotowy uf:tak:

Gola no kurde nie wiem u mnie bez problemu się otwiera wklejam jeszcze raz linka :tak: szkoda że tak źle spałś za pewne myślałaś o całej sytuacji.
Obuwie UGG
asia ja planuję małą z mężem zostawić, zapiszę się na godz. popołudniowe i będzie musiał wracać z pracy na szybkiego, fajne że możesz sobie z pracy na BB wejść, miłej pracy:)
filipkowa mamam ja nie zauważyłam u małej marudzenia, raczej jest grzeczna ale nie chwalę, oby Zuzi przeszło marudzenie i dała odsapnąć mamie:tak:
onanana Jeszcze raz Wszystkiego dobrego dla Majeczki na te pierwsze urodzinki, dużo zdrówka życzę i uśmiechu na twarzy:)
images

images

Miłego dnia

images

czesc dziewczyny,
u mnie nocka kiepska, trzy pobudki w tym dwa razy na jedzenie, cos mi sie psuje ostatnio, a ja rano do pracy. Teraz sobie siedzie w domu z tata a potem ida do lekarza na badanie krwi, oj znow ja bede kluc.

anus, Gola, ja sie nawet nie zastanawiam czy kiedys nadejdzie taki dzien ze Kinga przestanie jesc w nocy. Pewnie kiedys to nastapi ale na pewno nie szybko.

anus i jak tam dzieci dzisiaj? mam nadzieje ze juz lepiej

onanana wszystkiego najlepszego dla Majeczki na te pierwsze urodzinki, duzo zdrowka

ankusch no to trzymam kciuki zeby mieszkanko sie spodobalo i warunki odpowiadaly. Tylko juz dzis wspolczuje przeprowadzki, ja to dopiero co przeszlam i mialam dosyc.

filipkowa mama Kinga narazie nie marudzi za bardzo ale ona wogole jest dosyc spokojna, gdyby tylko jeszcze ladnie jadla to wogole bylaby idealna :tak: ale czytam ze inne dzieci jak stwierdza ze cos nie chca to buzia zamknieta i koniec wiec to nie tylko Kinga tak ma.

Jak moglysmy zapomniec o urodzinach Olka od Julianny, Wszystkiego naj Oleczku!!! Julianna pewnie nie ma czasu na pisanie ale mam nadzieje ze chciaz czyta co u nas

nimfii - ja z surowego jaja to tylko tatara jem ;) Ale wygląda smakowicie:tak: Z resztą kocham połączenie czekolady i wiśni! Nawet na Chrzest taki tort Pola miała.
Co do salmonelli przed ciążą wcinałam często tatara (kocham!) a potem jak robiłam w ciąży z Polunią badania to się bałam, pewnie znowu teraz będę jeść ;)

asiu - mnie też by się przydała wizyta u fryza, na szczęście mam koleżankę fryzjerkę i czasem robi mi hera w domu :)

Fiipkowa mama - Polcia różnie. Czasem bawi się super sama i mogę w spokoju super obiad zrobić ( ale pojechałam , zabrzmiało, jakbym kuźwa jakieś kalmary , czy małże przyrządzała ;) Innym razem domaga się uwagi i ciągle wstaje przy moich nogach, abo chce chodzić, bo pieron mały tak pędzi za jeden palce jednej ręki, że dosłownie truchtem zapyla. Najgorzej jak nie jest wyspana - koniec świata nic nie pomoże. Jednak ani razu nie powtórzył się cyrk jaki odstawiła u Moni, po powrocie do domu też była nieznośna, ale to był tylko jeden dzień.
To samo z jedzeniem jednego dnia , je super - botwinkę 3 razy bo tak jej smakuje, na drugi dzień nawet dzioba nie otworzy:no:

mirelku
- u mnie z pogodą zawsze jak u Ciebie - mega jesiennie, liście lecą z drzew, jest chłodniej zdecydowanie niż wczoraj i teraz jeszcze mży, wstanie mój Poliszon kochany i jedziemy di pradziadzia, bo tak nas dziadzio (mój fader) wkurzył, że myślałam, że w niego butlą Poli rzucę ;) Następny mądry przedstawieciel tego i tak już zmutowanego gatunku!!!!:angry::crazy: No powybijam zarazę!!!
Cudne -
Buty UGG Bailey Guzik Orzechowe - UGG - Wszystkie
Buty UGG Bailey Guzik Piaskowe - UGG - Wszystkie
I jaka cena, ja tylko Emu w UK taniej kupowałam, a w PL 3 lata temu dawałam chyba z 400 zł
A Emu też mają taniej??

angie - dokładnei, jak Pola nie lubi dzioba nie otworzy:no: Raz zje super, raz wcale i muszę dać coś innego ;)

Pola śpi od 9:50, więc już godzinkę. Ja dziś nie robię nic!!! Mam jeszcze kalafiorową , ale już Poli nie dam, najwyżej u dziadzia ugotuję jej ziemniaczka z jajem. Nie sprzątam, nie myję - niech se ojciec sam robi!

reklama
gola ja takze uwielniam takie polaczenia smakowe ;) torcik luwr jest pyszny ;) Sprzedaja go w cukierni w poblizu... jesli sama go nie zrobie to na pewno go zamowie na urodziny kuby ;-)

Do góry