reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Nimffi super że obiadek smakował i że teściowa dobrze się czuje. Ja nie robiłam kremu z groszku, hymm a za pewne Liwia by zjadła:tak:
Angun, oj tak należą nam się przyjemności na pewno się wybiorę do fryzjera tylko muszę wcześniej zaplanować. Fajna lista na prezenty dla Arturka :tak:a jak to będzie wyglądać dacie taką listę gościom z prezentami co mają kupić? ;-)
Gola zobacz co znalazłam nie złe wysprzedaże butów UGG, kuszące:tak:
Obuwie UGG

Katrinka jak tam u Was, jak się czujesz? ;-)

u nas dzień jak co dzień, spacerek, drzemka, obiadek, deserek, zabawy itd. mała już śpi od 19.20:tak: idę jeszcze pranko powiesić też mi się zachciało prania a tak fajnie mi się siedzi no nic uciekam:wściekła/y:

Spokojniej nocki:-)

reklama
Hejka ;-)
Wpadam wam się pochwalić że będziemy chyba mieli stancję..znajoma chce kogoś pewnego w tyg idziemy zobaczyć a co do ceny mamy się dogadać myślę że nie dużo bo chodzi im aby puste nie stało:-)U nas Ok tylko coś nocki kiepskie Martyśka budzi się w nocy i zasnąć nie może chyba ją coś boli ale w dzień jest wszystko oki wczoraj daliśmy jej czopka o 22 i jakoś do 7 pospaliśmy.;-)Od 20 śpi już bo 2 drzemki nie miała ciekawe jak dziś noc-sama siedzę mój po 22 z pracy wróci.Ale u nas cały dzień dziś mgła i takie mokre i zimne powietrze ale byłyśmy na huśtawce i na dworku chyba 1h
Buziaki dla naszych roczniaków ;-)I dużo zdrówka :-)
Ssabrina kurczę i ja do japki zajrzeć nie mogę młoda nie daje..doskonale cię rozumię z pobudkami;-)
mary dużo zdrówka dla dzidzi;-)dobrze że mamusia do końca imprezy była hehhe
helenka ja też ostatnio mam takie ciężkie noce nie śpie po 3h ciurkeim tylko z małą ganiam.
Aneczka zazdroszczę nocy..na śpiocha pampka zmieniałaś ?? moja na bank by się zbudziła
onanana Majeczka cudnie wyglądała a jakie słodzie kucyczki miła :-DTort mistrzostwo i widać impra udana;-)
nimffi fajnie że wczorajszy obiadek się udał a teściowa siły odzyskuje..dużo zdrówka dla niej ;-)a co do kremu to nie wiem..

Dzwoniłam do kumpeli jest w szpitalu bo tydzień po terminie i jutro ma mieć badania,jakiś balonik i ox a jak nic z tego to cesarka trzymajcie kciuki;-) Prosi mnie abym wpadła jak mała się urodzi a mnie już ciary przechodzą jak pójdę zobaczyć prawie rok temu bo 27 pazdz. jak ja Martynkę rodziłam;-)
mirelka ale młoda te szybko padła twoja ;-)ja na jutro prańsko szykuje kurcze prawie codziennie piorę ;-)

Witajcie

Zosiu - Wszystkiego najlepszego królewno na ten pierwszy roczek!

Dziewczyny, nie mam siły odpisać dziś.

Polcia zdrowa- śpi już od 1,5 godziny.
Mój w robocie, knedle dobre - Pola jadła już dwa razy , a dziś nie chciała.
Przepraszam, że tak krótko, ale padam na nos

hejo!!!
u nas tez dzien jak codzien, Marika zasypia a ja leze w lozeczku i Was podczytuje. U nas chyba jakis wirus panuje, bo dzieci robia luzne kupki, Marika caly dzien, a Olaf na wieczor, nie mam pojecia co to jest. Poza tym bawia sie normalnie, jedza w miare normalnie, mam nadzieje, ze do jutra im przejdzie.
angie to sobie pospala Malutka, eh nikt nie lubi rano wstawac. czy nasze Dziewczyny kiedykolwiek odpuszcza sobie to nocne jedzonko?
Angun fajnie, ze Twoj maz stanalna wysokosci zadania. Moj pewnie potrzebowal by tygodnia urlopu po takim wekendzie. Fajny pomysl na prezent z tymi sankami, bo to akurat bedzie rozpoczecie sezonu zimowego. My pewnie bedziemy mieli Malo gosci,ale jak sama Rodzinka przyjedzie to troche sie nazbiera.
aneczka ale sobie pospalyscie, czlowiek jak nowonarodzony wstaje.
nimfii nigdy nie robilam kremu z groszku Mamy znajomego wlocha i on mi mowil ze potrawy gotuje sie z takiego puszkowego groszku, bo ma swoj zapach. u mnie groszek jest tylko dodatkiem iprzewaznie daje mrozony, ale narobilyscie smaka na taki krem, ciekawe czy moja Fladra by to zjadla?
mirelka pewnie lepiej teraz pranie woeszac, zawsze to mniej roboty jutro.
ankusch kurde jak ja bym pospala od 22 do 7 ciagiem to bym rano musiala dwa razy spojrzec na zegarek i sie uszczypnac czy to aby na pewno prawda. To milego ogladania, a czemu chcecie/musicie zmienic stancje? widze ze dzis wiekszosc nocki kiepskie miala

no i usnelo moje Bejbe, ide pic kawe i rzucic sie w swiat seriali.

Ostatnia edycja:
anus moja ostatnio też robiła takie kupki po trochu z tydzień teraz cisza nie wiem co to było..miłego oglądania seriali;-)
gola miłej i spokojnej nocki..;-)

Dziewczyny ostatnio sie zastanawiałam co u agutek i innych dziewczyn ciekawe co u nich?do naszej andzeliny napisałam smsa bo czasem sobie piszemy ale nie odpisuje pewnie w pracy..

anuś bo tu gdzie wynajmujemy u tego pana,córka chce mieszkać a to mieszkanie dostała na 18-tkę i coś planuje już do końca roku mamy się wynieść.To mieszkano fajne widne i wszędzie blisko a przede wszystkim nie dużo płacimy bo jak teraz po anonsach latam itp,to ceny kosmos...ale cóż musimy,może keidyś dorobimy sie swojego:sorry2:

Ostatnia edycja:
ankusch ja tez nie mam pojecia co to jest, toc nie moge wszystkiego zwalac na brakujaca dwojke na dole :-) moze cos jej nie podeszlo, aczkolwiek juz jej przeszla chec probowania wszystkiego co my jemy. zrobilam jej dzis marchwianke to wziela dwie lyzki i dzekuje, ale ja zjadlam baaaaaaaaardzo mi smakowalo
gola ​ja chetnie bym zjadla porcje Poli. dobranocka

anus moja glizda czasem tylko liźnie i buzia na kłódkę..jak noś nie pasi to nie:no: Ostatnio zrobiłąm jej kaszkę i przemyciłam banana ztartego bo koza nie chce w żadnej postaci poczuła i dooopa pojedzone za chwilę zrobiłam bez banana i opyliła:-DNasza nie odpuszcza jak coś jemy z chęcią próbuje i krzyczy "da":-D

anus oj za robotą się nie nadąży znając życie jutro znajdzie się co innego do roboty. Oby dzieciaczkom szybko przeszło może faktycznie coś wisi w powietrzu, zdrówka. Co to za seriale oglądasz? mnie żaden nowy serial nie wciągnął oglądam tylko jeden NaWspólnej hihi:)
ankusch oby mieszkanko Wam się spodobało, miłego oglądania. Trzymam &&&&&&&&& z koleżankę. Spokojniej nocki.
Gola wyśpijcie się:) :tak:

No nic do wyrka trzeba iść. :tak:

Dziękujemy z Zosią za tą masę życzeń - Ciotki jesteście super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIe bedę wiee pisać, co nieco w zamkniętym...

Kurcze a co z Olkiem od Julianny_Szcz?? Chłopak miał wczoraj swój roczek - Wszystkiego najlepszego Oluś:tak: Wicie co u niej? Już bardzo długo milczy...

reklama
glitter-sparkle-135094422633229.gif
1_roczek_urodziny.jpgGraffitiCreator1.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry