mary-beth
Fanka BB :)
mary beth fajnie, ze testy zrobione, oby wyniki byly dobre. toMia tylko jedna drzemke miala dzisiaj?
Anus - wczoraj o dziwo tylko jedna drzemka 1 h! Ale dzien pelen wrazen, zalatwiania i zakupow, wiec jakos zlecialo. Na wyniki bedziemy czekac z tydzien, ale sama bardzo na nie czekam, bo juz bym chciala wiedziec, na co jest alergia, a na co nie
...
mary, angie- mój to mi TYLKO na nerwach gra, fajnie mieć chłopa z gitarą
Gola - trzymam mocno kciuki, by sie poprawil!!! Wierze, ze bedzie lepiej! Musi byc!
Mary ale Ci Mia pospała wczoraj!!! Czekamy na info jak się preznet podobałWszystkiego anjlepszego dla Twojego M! Czekamy na wyniki testów! fajie że zadowolona jesteś z zakupów!! No i pisz nam szybko ajk z tym prezentem wyszło!
Kuźwa a ja sie zaraz poryczę... własnie do mnie Daria dzwoniła że Maja zrobiła mega luźną kupę, z pleców jej musiała wycierać... Wczoraj nie zrobiła wcale, w nocy ukulała klocka, razno już luźniejszą a teraz kolejną- wodnistą... mam nadzieję że na tym koniec. Poza tym ma katar i kaszel. Dopiero co w poniedziałek w zeszłym tyg skończyła antybiotyk. po kuracji antybiotykiem była tydzięń w domu żeby się doleczyć. Miała tą goroączkę, która jej przeszła. pzrez weekend super a od pon znów kaszel, teraz katar. ja juz nie mam siły, niech te wszystkie choroby przejda na mnie a mojemu dziecku dają święty spokój!!
Onanana - duzo zdrowka dla Mai! A co do prezentu, to M. przeszczesliwy! Dzis prawie w ogole zaspalam na cala akcje podlozenia mu prezentu na kompa zanim wyjdzie do pracy!!! Ale zdazylam doslownie rzutem na tasme. M. rozpakowal i cieszyl sie jak dziecko! :-) Dziekuje za przemile zyczenia w imieniu mojego M.! :-*