reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
Witajcie mamuśki:-)
Dziewczyny ale wczoraj miałam sen :szok: Byłam znowu w ciąży, ale wszystko było zupełnie odwrotnie. Był juz 40 tydzień, ja przytyłam tylko 2 kilo ;-) , nie odczówałam zadnych dolegliwosci, urodziłam synka, który ważył 1600g i był zdrowiutki, a ja zaraz po porodzie wstałam, wziełam małego na ręce i zeszłam po schodach pietro nizej na oddział, nic mnie nie bolało :-D Ale normalnie tak dokładnie widziałam to dzieciątko.

A dziś rzeczywiscie piękna pogoda. Ma tak być do niedzieli. Rano pospacerowałysmy z Natalką, a teraz babcia ją zabrała. Zaraz bedą wracać.

gola a moze spróbuj tych pieluch 4+ ? Ja nie widziałam specjalnej różnicy miedzy nimi a 4, wiec szybko przeszliśmy na 5. Ale moze rozmiarem nie są wieksze, a bardziej chłonne?
Do okulisty poszłam z Natalką, bo tak czasami miałam wrazenie jakby delikatnie zezowała. Juz od jakiegos czasu tego nie obserwowałam, ale wolałam sie upewnić. Na szczęście wszystko ok :-)

onanana bidulka ta Twoja Majeczka. Oby szybko jej to przeszło! Pewnie gorzej znosi zetknięcie z wirusami złobkowymi. Zdrówka dla niej!
A ten złobek to Wam sie na prawdę trafił. Fajnie, ze jesteście zadowolone, zwłaszcza Majeczka:tak:

mirelka ja też czasami w parku sie dziwnie czuję jak moja jedyna jest bez czapki;-)Ale wychodze z załozenia, ze lepiej nawet jak by miała lekko zmarznąć niz się przegrzać.

mery-beth ja takiego spiworka do wózka to nawet nie kupuję. Natalka to sobie nawet nie da załozyć tej osłonki od wózka. Ona lubi swobodę:-D
Mam nadzieję, ze wyniki testów będą zadowalające! Czekam na wieści!

angie super, ze Kinga lepiej sie juz czuje. Oby szybko doszła zupełnie do siebie!

Ssabrina oj to współczuję humorków Samiego. U nas przeszły jak tylko ząbek sie przebił, wiec mam nadzieję, ze u Was tez tak bedzie i to szybko!

filipkowamama fajnie, ze z Zuzią juz dzis lepiej. Oby to rzeczywiscie był ten ząbek i wszystko juz przeszło!

nimfii super, ze Kubus juz zdrowy! Fajnie, ze miło spędziłas czas z koleżanką, a i jej sie to pewnie też przydało.

syl super, ze mały juz lepiej sie czuje! Powodzenia jutro na sesji. Fajna sprawa, my też taka ostatnio mieliśmy:-)

margana tak ciążowo sie ostatnio robi ;-) bo i ja i moja kolezanka tez mialismy ostatnio ciązowe sny :tak: Oczywiscie takie lekkie i przyjemne - mogloby byc tak w realu, zwlaszcza z porodem :tak:

Hej maminki wpadam na chwileczkę powiedzieć że u nas wszystko ok. Wróciliśmy od mojej mamy zadowoleni z wyjazdu tylko Olek wstał dziś rano i szukał "Ani" (mówi tak na mojego bratanka Michasia ). W poniedziałek mały zrobił pierwsze samodzielne kroczki aż cztery. Widze że chce chodzić ale boi się puszczać. Zauważyłam też że zaczął mocno się siniaczyć, musze w poniedziałek iść na pobranie krwi i sprawdzić krzepliwość i z wynikiem do hematologa zadzwonić.

Wczoraj mąż przygotował mi kolację przy świecach i winku urodzinową, super było_Oluś grzecznie spał całą noc bez budzenia, jadł dopiero o 6 i dospał do 8. Dzis od rana mieliśmy gości nawet spaceru nie zaliczyliśmy ale za to jutro jedziemy na wieś do teściów. Miłego weekendu.

Marry Dziękuję za życzenia :)

Onanana Dużo zdrówka dla Majusi wiem co znaczy chore dziecko w domu i wszystko na Twojej głowie.

Ostatnia edycja:
reklama
filipkowa oj wkurzyłam się bo was nadrobić nie mogłam i nie pisze-mam nerwa ;-):wściekła/y:
U nas oki mała dziś w nocy numer mi odstawiła od 2.30 do 5 spać nie chciała i z nią tańcowałam światłą nie świeciłam.Idę zaraz spać bo ciekawe jak dziś ...a tak ogólnie to oki zdrowe jesteśmy i wszystko w porządku aaa i mała już kroczki sama próbuje po trochu ale chodzi na palcach i chyba jej trudniej.
helenka fiu fiu takiej kolacji to dawno u nas nie było:-pa Olek fajnie ci śpi zazdroszczę;-)
onanana zdrówka dla Majeczki jak po wizycie u lekarza???

Do góry