ANUS my na chwile obecna znamy sie z mezem 8 lat i tez miedzy nami roznie bywalo. Na samym poczatku to on byl straszny zazdrosnik. Nieraz klucilismy sie o jego zaborczosc az w koncu kazdemu z nas wpadl do glowy pomysl skoku w bok, ale nie do konca udany bo szybko sie zreflektowalismy ze jednak chcemy byc tylko ze soba. Wtedy tez przyszedl czas na powazny plan zwiazany z ciaza i slubem. Potem w malzenstwie tez mnie nieraz oszukal i ja jego w sumie tez. Nie chodzi o wiernosc, a raczej o szczerosc w wyrazaniu mysli i uczuc. Takze ostatnie dwa lata bardzo duzo zmienily miedzy nami. Chyba wydoroslelismy i zmienilismy priorytety. Juz tak bardzo nie skupiam sie na tym gdzie on jest i co robi. Po prostu dalismy sobie troszke wiecej prywatnosci. Ale oczywiscie chcialabym z nim gdzies wyjsc razem ;-) tylko ze u nas wtedy to organizacyjnie trzeba planowac z wyprzedzeniem.
reklama
anus0207
Fanka BB :)
Nimfii no my mamy ten sam problem zeby gdzies razem wyjsc. Mysle ze bedzie to dopiero możliwe jak bedziemy w polsce. Narazie nawet mi sie nie chce, nie czuje takiej potrzeby. Bo wiem, ze od rana trzeba byc w pełnej dyspozycji...my z mezem jestesmy 9 lat, a 4 po slubie, a drobne klamstewka to zaden grzech :-) ja i tak za żadnego faceta nie dałabym sobie reki uciąć, bo reki bym nie miała, ale wychodze z założenia ze jak ma sie cos stac to sie stanie, trzymanie kogos na uwiezi nic nie pomoże, wiec Twoje podejscie jest zdrowe. A jestescie w podobnym wieku?
ANUS mamy po 26lat ;-) i tez po slubie 4 lata. W listopadzie bedzie 4 rocznica. To ja tak samo nie czuje potrzeby imprezowania bo jestem na codzien niewyspana. Wole pospac od 21. Imprezy sobie odbije jak juz Kuba zacznie normalnie sypiac w nocy. Ja sie poznalam z mezem przez internet i wcale nie liczylam wtedy na jakis zwiazek ale sie zabujalismy w sobie na maxa. Jego znajomi mowili miz e nigdy go jeszcze takiego nie widzieli ;-) i przez te ostatnie lata takze pokazal wiele razy ze naprawde mu zalezy, na chwile obecna jestem jego pewna w 100% a jak bedzie kiedys tego nikt nie wie ;-)
Ostatnia edycja:
AnnaJ007
Hejka.
Ja jestem w PL aktualnie u teściów bo rodzice mieszkaja poza Wawą i byłam u nich wcześniej.Jutro mój małżon wraca autem do Amsterdamu a ja z Tymkiem samolotem we wtorek wieczorem.
Byliśmy prawie 3 tygodnie i w końcu miałam auto na miejscu, bo mąż tylko na weekendy dolatywał.Beż auta teraz jak bez ręki...Właśnie jak chcę do swoich jechać, którzy poza Wawą mieszkają to mam tyle gratów do zabrania że głowa mała.
Dzisiejsza noc u nas nie lepsza...Tymek maruda i rano też marudził(bo niewyspany)...nazywam go wtedy starą skrzypiąca szafą...
Gola super zaakupy...na tez byłam w FH i kupiłam Tymkowi pare rzeczy...
Nie mam jeszcze spodni zimowych ale to w grudniu kupię tutaj razem z butami,bo na razie tylko takie cienkie buciki mamy bo Tymek do innych nogi nie chciał włożyć i stwierdziłam że może do grudnia noga jeszcze mu urosnąć...
Ja jestem w PL aktualnie u teściów bo rodzice mieszkaja poza Wawą i byłam u nich wcześniej.Jutro mój małżon wraca autem do Amsterdamu a ja z Tymkiem samolotem we wtorek wieczorem.
Byliśmy prawie 3 tygodnie i w końcu miałam auto na miejscu, bo mąż tylko na weekendy dolatywał.Beż auta teraz jak bez ręki...Właśnie jak chcę do swoich jechać, którzy poza Wawą mieszkają to mam tyle gratów do zabrania że głowa mała.
Dzisiejsza noc u nas nie lepsza...Tymek maruda i rano też marudził(bo niewyspany)...nazywam go wtedy starą skrzypiąca szafą...
Gola super zaakupy...na tez byłam w FH i kupiłam Tymkowi pare rzeczy...
Nie mam jeszcze spodni zimowych ale to w grudniu kupię tutaj razem z butami,bo na razie tylko takie cienkie buciki mamy bo Tymek do innych nogi nie chciał włożyć i stwierdziłam że może do grudnia noga jeszcze mu urosnąć...
ankusch
Hejka wpadam i zaraz wypadam ;-)
Ognisko się udało wczoraj było trochę zimno ale daliśmy radę ..Marynka trochę była z nami a potem babci podrzuciłam ;-)
Noc u nas jako tako do 8 pospaliśmy;-)Teraz młoda od 11 drzemkę zalicza.
gola fajnie że laski są na tym samym etapie kumate;-)A co do okresu to ja zawsze miłam krótki 2,3 dni bezbolesny zero objawów a teraz jest odwrotnie.Aż to chłopy wredne z rana.
Angun ognicho się udało a pogoda nawet w miarę .
onanana Super że Maja wyzdrowiała;-)Ah te chłopy marudy...
anuś tak ja z Martynką rozmawiam non stop bo ja to gaduła;-) i to normalnie bez zdrobnień..czy.np. hy sy itp tylko normalnie to gorące to zimne.
nimffi o to ja rok dłużej w stażu małżeńskim ;-) Ale ty bogatsza w 1 dziecko ale ten sam rocznik mamy;-)
Anna to sobie do Pl na sporo wpadliście jak na 4tyg;-)Udanego lotu.
syl ja tez ostatnio jakaś obolała wszystko mnie boli jak starą babę a taka stara to je jeszcze nie jestem chyba
Jak wstanie Martyna jedziemy na wieś mam teściowej pomóc sadzić truskawy i porzeczki na nast.rok dla małej.
Ognisko się udało wczoraj było trochę zimno ale daliśmy radę ..Marynka trochę była z nami a potem babci podrzuciłam ;-)
Noc u nas jako tako do 8 pospaliśmy;-)Teraz młoda od 11 drzemkę zalicza.
gola fajnie że laski są na tym samym etapie kumate;-)A co do okresu to ja zawsze miłam krótki 2,3 dni bezbolesny zero objawów a teraz jest odwrotnie.Aż to chłopy wredne z rana.
Angun ognicho się udało a pogoda nawet w miarę .
onanana Super że Maja wyzdrowiała;-)Ah te chłopy marudy...
anuś tak ja z Martynką rozmawiam non stop bo ja to gaduła;-) i to normalnie bez zdrobnień..czy.np. hy sy itp tylko normalnie to gorące to zimne.
nimffi o to ja rok dłużej w stażu małżeńskim ;-) Ale ty bogatsza w 1 dziecko ale ten sam rocznik mamy;-)
Anna to sobie do Pl na sporo wpadliście jak na 4tyg;-)Udanego lotu.
syl ja tez ostatnio jakaś obolała wszystko mnie boli jak starą babę a taka stara to je jeszcze nie jestem chyba
Jak wstanie Martyna jedziemy na wieś mam teściowej pomóc sadzić truskawy i porzeczki na nast.rok dla małej.
Ostatnia edycja:
ANKUSCH bo widzisz my uznalismy ze dopiero ciaza nas zmotywuje do slubu, bo zareczylismy sie juz 7lat temu. Tylko ciezko bylo planowac jak to stanac na wlasne nogi, bo jeszcze kase na wesele trzeba miec. Myslelismy najpierw ze w ciazy zrobimy tylko slub cywilny ale propozycja od rodziny padla ze czeac wesela zfinansuja i zrobilismy male wesele na 50osob :-)
ankusch
nimfii dobre to was Kubuś pogonił;-)Ja z moim rok przed ślubem się znałam..w marcu 2007r się zaręczyliśmy a we wrześniu ślub a ciąża w 2011 ;-)jakby dobrze poszło to Martynka w 2010 byłaby ;-)Chciałam aby ze wrzesnia była bo mój z 1 września ja 4 a ślub z 8 a tu Martynka na październik wyszła a miała być Listopadaowa
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej mamusie
U nas nocka w miare ok Sami ladnie spal ale mial kilka przebudzen a mnie nad ranem zbudzil okropny sen ehh mimo iz nie jestem przesadna to sny o wypadajacych zebach i lamiacych sie jakos przerazaja mnie
Potworek ale masz super historie sportowa szkoda tylko ze tak szybko musialas zakonczyc.
nimfii ale Ci Kubus funduje atrakcje u nas na szczescie WC mamy na pietrze.
Angun a kanapki robie z bulki smaruje maselkiem z szynka i serem urywam mu kawalki i daje radzic se radzi ladnie no i daje mu popic soczku albo herbatki.Walcz o kase za to ubranko.
onanana nic nie zrobili ale bede miec jeszcze jedna wizyty i jakies badanie wtedy.Mam nadzieje ze swoim facetem zaczniecie sie jakos dogadywac.Fajnie ze Majunia czuje sie juz coraz lepiej.
Gola Wspolczuje kiepskiej nocki oraz takiej drastycznej pobudki.
Kochane pisze z telefonu wiec sorki jesli kogos pominelam ale zle sie mi tutaj pisze.Milego dnia lasencje :-)
U nas nocka w miare ok Sami ladnie spal ale mial kilka przebudzen a mnie nad ranem zbudzil okropny sen ehh mimo iz nie jestem przesadna to sny o wypadajacych zebach i lamiacych sie jakos przerazaja mnie
Potworek ale masz super historie sportowa szkoda tylko ze tak szybko musialas zakonczyc.
nimfii ale Ci Kubus funduje atrakcje u nas na szczescie WC mamy na pietrze.
Angun a kanapki robie z bulki smaruje maselkiem z szynka i serem urywam mu kawalki i daje radzic se radzi ladnie no i daje mu popic soczku albo herbatki.Walcz o kase za to ubranko.
onanana nic nie zrobili ale bede miec jeszcze jedna wizyty i jakies badanie wtedy.Mam nadzieje ze swoim facetem zaczniecie sie jakos dogadywac.Fajnie ze Majunia czuje sie juz coraz lepiej.
Gola Wspolczuje kiepskiej nocki oraz takiej drastycznej pobudki.
Kochane pisze z telefonu wiec sorki jesli kogos pominelam ale zle sie mi tutaj pisze.Milego dnia lasencje :-)
asia333
ankusch odnośnie tego pokazywania i szybkiego łapania wielu rzeczy to tak jestnasze dzieciaczki są bardzo mądre i szybko łapią pewnie rzeczy a my nawet tego niekiedy nie jesteśmy świadomi dopiero później to wychodzi w trakcie jakiejś sytuacji
anus zazdroszczę Ci tych zakupów wyprzedażowych przynajmniej można duzo nakupić za w maire dobrą kasę
maggipka ale się usmiałam z tej rozmowy ale sobie babeczki pogadały
mirelka tak domek mamy w mieście w którym teraz mieszkamy
mary-beth fajnie tak z siostra w ciązy razem być, my tak własnie razem byłyśmy z tym że jej Lenka jest z lutego a moja Zuzia z listopada no ale teraz to jej nie potowarzysze:-) ja jeszcze poczekam:-)
Angun super ze i u Was rodzinka się powieksza:-) kurde ale chamstwo z tym kombinezonem ja nie wiem jak tak można ludzi w konia robić niech kase oddaje i jeszcze koszty [przesyłki opłaci dupek jeden!
onanana świetnie ze Majunia juz praktycznie zdrowiutka!!! o fuck te grzyby to mnie rozwaliły, powiedz Twojemu co Ci lezy na sercu bo oszalejesz z nadmiaru obowiązków
syl współczuję bólu kręgosłupa kurde mnie tez nieraz dopada
Odnośnie wyjść to my niestety z mężem tez nie wychodzimy bo nie ma bardzo z kim małej tak na wieczór zostawić ale wychodzimy sobie osobno i nie mamy z tym problemu:-)
Któraś chyba pytała czy duzy mamy domek to ja wrzucę linka z projektem Archon+ Projekt domu: Dom w jeżówkach 2 Opis
to nasz domek:-)
Kochane widze ze jest Was troche z Wrocławia, mamy tam dobrych przyjaciół i jak kiedys sie bedziemy do nich wybierać to moze sie spikniemy:-)
anus zazdroszczę Ci tych zakupów wyprzedażowych przynajmniej można duzo nakupić za w maire dobrą kasę
maggipka ale się usmiałam z tej rozmowy ale sobie babeczki pogadały
mirelka tak domek mamy w mieście w którym teraz mieszkamy
mary-beth fajnie tak z siostra w ciązy razem być, my tak własnie razem byłyśmy z tym że jej Lenka jest z lutego a moja Zuzia z listopada no ale teraz to jej nie potowarzysze:-) ja jeszcze poczekam:-)
Angun super ze i u Was rodzinka się powieksza:-) kurde ale chamstwo z tym kombinezonem ja nie wiem jak tak można ludzi w konia robić niech kase oddaje i jeszcze koszty [przesyłki opłaci dupek jeden!
onanana świetnie ze Majunia juz praktycznie zdrowiutka!!! o fuck te grzyby to mnie rozwaliły, powiedz Twojemu co Ci lezy na sercu bo oszalejesz z nadmiaru obowiązków
syl współczuję bólu kręgosłupa kurde mnie tez nieraz dopada
Odnośnie wyjść to my niestety z mężem tez nie wychodzimy bo nie ma bardzo z kim małej tak na wieczór zostawić ale wychodzimy sobie osobno i nie mamy z tym problemu:-)
Któraś chyba pytała czy duzy mamy domek to ja wrzucę linka z projektem Archon+ Projekt domu: Dom w jeżówkach 2 Opis
to nasz domek:-)
Kochane widze ze jest Was troche z Wrocławia, mamy tam dobrych przyjaciół i jak kiedys sie bedziemy do nich wybierać to moze sie spikniemy:-)
reklama
Gola84
Hejka, my po zakupach na targu, szłam obładowana jak Rumun (bez urazy dla innych narodowości ofkoz
Pola super pcha hipcia, a z jaką miną zaciętą - jak mały Szogun wygląda, tylko włosy liche, piórka nasze
Ankush - ale fajnie pospałyście! Oj jak bym zjadła ziemniaków z popiołu!!!Ja też się staram mówić, normalnie, ale łapię się, że ciuciam - ale czytamy baaardzo dużo Ale fajnie, Wy znowu na wieś!
AnnaJ - TY i winki i WAsi synowie, to ładnie śmigacie z dzieciakami! Mali podróżnicy rosną !
Ssabrinkoo - może nie będzie źle, nie jestem przesądna też, ale jak m isię porodówka śniła i , że u rodziłam, a przede mną 10 bab rodziło, to wszystko za jakiś czas nam się popierniczyło, ale nie myśl źle, to nie musi znaczyć czegoś złego, fajnie, że wyspaliście się
asia333- toż to willa, cuuuuuudny dom!!!!!!!!!!!!!! Pięknie, najważniejsze, że na swoim i , że kawałek własnej ziemi macie! Extra!!!
idę na obiad - w weekendy gotuje babcia
Pola super pcha hipcia, a z jaką miną zaciętą - jak mały Szogun wygląda, tylko włosy liche, piórka nasze
Ankush - ale fajnie pospałyście! Oj jak bym zjadła ziemniaków z popiołu!!!Ja też się staram mówić, normalnie, ale łapię się, że ciuciam - ale czytamy baaardzo dużo Ale fajnie, Wy znowu na wieś!
AnnaJ - TY i winki i WAsi synowie, to ładnie śmigacie z dzieciakami! Mali podróżnicy rosną !
Ssabrinkoo - może nie będzie źle, nie jestem przesądna też, ale jak m isię porodówka śniła i , że u rodziłam, a przede mną 10 bab rodziło, to wszystko za jakiś czas nam się popierniczyło, ale nie myśl źle, to nie musi znaczyć czegoś złego, fajnie, że wyspaliście się
asia333- toż to willa, cuuuuuudny dom!!!!!!!!!!!!!! Pięknie, najważniejsze, że na swoim i , że kawałek własnej ziemi macie! Extra!!!
idę na obiad - w weekendy gotuje babcia