reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

I co-nieco wam poodpisuję:

onanana - z jedzeniem bywa różnie, do obiadku jest ok a potem już nie chce, tzn. jak zje obiad ok 14-15-16, to do wieczornego karmienia po kąpieli ok.19.30 nie bardzo chce cokolwiek ruszyć, czasem pół butli uda mi się jej zapodać. Na noc cyca, no i potem jest głodna, ok.północy butla i tak śpi do 6.30.
A dziś to jadła cały obiad z nami: łosoś, brokuł, kalafior, różne warzywka i kaszę jaglaną.
Tylko pić w dzień nie chce, prawie wcale nie pije.
A jak to jest z mlekiem, ile powinien dzieciak wypić na dobę??

angun - widzę, że podobna sytuacja u nas z chłopami, jak czytam ciebie to jakbym o sobie słyszała, najpierw ja dominowałam a teraz się tak wyrobił, że hoho. I kochana, ja też nie jestem taka młoda, jak większość dziewczyn tutaj :-)

asia - jak będziesz we Wrocku, to koniecznie daj znać!! A ty skąd jesteś??

nimfii - już wcześniej miałam pytać, czy twój avatar to twoje prawdziwe zdjęcie??

Amelka dziś 11 miesięcy kończy :-)

reklama
Witam :)

Nocka do bani, bo mała popłakiwała przez sen, ale wstałyśmy 7:30 :)

Ankusch - pewno, że mama dumna, każda musi być dumna ze swojego dziecka! Brawo dla małej zdolniachy! :)

maggipka - najlepszego dla Ameluni! Zaraz obczajam zamknięty:) Ale fajny dzień :)!

AnnaJ, Angun
- u nas hipcio ok, wczoraj pchała cały czas, a dziś nie chce - wstaje 2-3 krok ii mówi bam i siada na doopcię. A Czy Wasze hipice tak mocno ruszają łbem jak jadą? Bo ja kupowałam używanego i mój tak średnio właśnie, poza tam jak nówela.

Anus- super, że mieszkacie blisko morza, jak blisko?:) Planowałam dwa kombinezony od początku jeden dwu i jeden jednoczęściowy, ale wyszły dwa dwuczęściowe.

nimfii, Ankush, anus- jakie Wy młode doopcie jesteście ;):tak::tak: Jeszcze do gimnazjum śmigałyście ;)

Idę zjeść śniadanie, bo potem zbieramy się do Kato.

PS - Angun
- jak Arti?

ANUS rocznik 86 i moj maz takze. Jest starszy odemnie o rowne 3 tyg. ;-) mamy bardzo podobne charaktery i priorytety - rodzina, a wiec od samego poczatku chcielismy tego samego.
jak chodzi o zupy to ja juz wiem ze to dziedziczne :p maciek je dokladnie to co jego tata jak byla maly. Tj warzyw nie lubi i mieso tylko w panierce smazone zje, dokladnie tak jak moj maz. Maz z tego wyrosl na szczescie i musze go bardzo pochwailic bo dzieki temu doswiadczeniu ma dobre podejscie do macka i umie go zachecic do probowania nowosci. Mnie mlody nie wierzy ze cos jest dobre ale u taty ma autorytet a wiec zatrudnilam meza tez do karmienia macka zwlaszcza obiadami.

MAGGIPKA na avatarze jest Christina Ricci. dziewczyny z forum "dzieci urodzone w lutym 2009" orzekly jednoglosnie ze jestem do niej bardzo podobna a wiec avatar zostal;-)

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

u nas deszczowo, zimo brrrry, nocka rewelacja oby tak dalej mała spała bez mrugnięcia oka od.19.00 - 6.30:szok:

asia śliczny duży domek,:tak:
Gola cóż tak Polunia płacze przez sen?, smacznego obiadku :tak: też planowałam wypad do jakieś restauracji na obiadek ale nici z wypadu, siedzimy w domu:-(
Maggipka super spędzony dzień :tak: Wszystkiego dobrego dla Amelki:tak:
maggipka, Angun ja mimo że nie mam z przodu 2 to czuję się młoda,:-D Gola ty przecież masz 2 z przodu to z Ciebie też młoda dupcia:-)
Anus spacerek na morzem super sprawa, a wy kochana planujecie wrócić do Polski długo już jesteście w UK?
nimfii fajny masz ten awatar też się zastanawiałam czy to ty?:tak:

ja już obiadek zrobiłam, ukulałam kluseczki do tego kapustka modra, karczek uduszony w sosie własnym:tak: bez rosołku dziś :rofl2:

Miłej niedzieli:-)

mirelko - ale pyszności!! Mniam! :) Nie wiem kochana co się dzieje z moim dzieckiem, od wczasów w górach, od ok 23-24ej popłakuje przez sen, śpi niespokojnie (najczęściej nie wybudza się, ale właśnie chlipie i krzyczy prez sen), a teraz jeszcze taki cycuś się robi maminy, że szok - nigdy taka nie była, zawsze się śmiałam, że to cygańskie dziecko ;)
U nas botwinka i gulasz

nimfii - Tyyyy, faktycznie, podobna jesteś!!!!! Ja też myślałam, że to Twoje foto ! :):tak::tak::tak:

Lało całą noc, leje teraz cały czas też i zimno 9 stopni ...

propo zdjec... przypomnialo mi sie ze jest tu sporo nowych mam - jesli by ktoras chciala dolaczyc jeszcze do naszej grupy Sweet november na Facebook to piszcie mi na priv... moge Wam wyslac zaproszenie i dodac do grupy gdzie sa tez inne mamy z forum widziane na zywo :p Nie pod BB pseudonimem ;)

ja sie zbieram za niedlugo na przyjecie urodzinowe mamy... wiec pędze lece zeby wszystko ogarnac.

Witam w ponury i deszczowy dzień.
Poczytam Was jutro, jakoś weny nie mam na pisanie. Na nic nie mam weny. Miałam robić dzisiaj drugą sesję foto Oliwce, ale nie mam weny. Dobrze, że G. dzisiaj rządzi w kuchni, bo na gotowanie też nie mam weny. Nie lubię jak leje. Bleee...

hej dziewczyny
biggrin.gif

miałam maksymalnie zakręcony tydzień, bo pracowałam na nocki, a w dzień łapałam każdą chwilkę, żeby tylko trochę pospać i dopiero w sobotę (kiedy już wiedziałam, że w końcu się wyśpię) w ciągu dnia znalazłam chwilkę TYLKO dla siebie!
yes2.gif

Teraz chciałabym znaleźć też chwilkę dla Was, więc może do wieczora mi się uda poczytać :-)

Gola mój też się robi synuś mamusi, wstydziuch i najlepiej się czuje wśród swoich :tak:
nimfii udanej imprezy :-)
potworek też nie lubię takiej pogody, a poza tym zimno brrr

reklama
Witajcie!

Wpadlam Was goraco pozdrowic! :happy:

Jeju, alez mi ten weekend pedzi!!! Wczoraj caly dzien w rozjazdach, a dzis juz niedzielne popoludnie!!! :szok:
Moj M. byl z nasza mala u swojego dziadka w odwiedzinach, a ja dostalam kilka h spokoju i relaksu! :-) Teraz wracaja, wiec ja biore sie za obiadek.

Nadrobie potem, a tymczasem milego popoludnia!

Do góry