Dzień dobry kochane!
Sorrki, że wczoraj już nie napisałam ( tak jak obiecałam, ale odpłynęłam z rodznką.pl i Jurasic Park`iem
.
Nocka tragiczna, mój Polish popłakuje na śpiocha, wierci się, je z 4 razy, a i jeszcze chłopy nas obudziłi 5:40 bo na grzyby jechali!!!!!!!
D. zaczął trzaskać drzwiami i kroić chleb na krajalnicy!
Wczoraj moja mama zrobiła młodej niespodziewajkę i w Wójciku kupiła w HF piękny kombinezonik , tym sposobme ma dwa dwuczęściowe - ja jej kupiłam kurtkę białą z wójcika i oliwkowe spodnie w Coccodrillo ( pisałam już kiedyś, że mięli mega wyprzedaż w Fashion House), za to wczoraj nie mięli nic.
potworek - ja zawsze podziwiałam sportowców - za silną wolę, dyscypilnę (no może nie naszą kadrę piłkarską
), faktycznie wczas zaczęłaś treningi, a z Oliwką gracie czasem??
nimfii - zrozumiałe, że też się o Nią martwisz.Ale musi by dobrze!
Helenko - Woooooooow, zazdraszam Wam takiej drzemy! To się nazywa mieć nutę do spania! Bawcie się dobrze u dziadków
PS a może jakbyś troszkę zszyła dziurki od guzików, żeby ciaśniej było?
Angun - dzięki za info, dziś mam odebrać , zobaczymy
Ja też muszę jeszcze dokupić jednoczęściowy dla Polci, ale to już używany na All - mam nadzieję, obejdzie się bez ściemy. Bo miałąm w zamyśle kupić od początku dwa jedno i dwuczęściowy, ale tak jak wspomniałam na początku, moja mama Polci kupiła kolejny w=dwuczęściowy, bo przeć się nie mogla cenie i , że w ogóle ładny ( przecena na 170 z z 320 zł), wczęśneij za spodenki Coccodrilo dałam 45 ze 109! Ale to było z m-c temu, kurtka też grosze, teraz już mają drożęj u nas w FH bo coraz zimnei jsię robi, sezon się zbliża. Reklamuj towar, jasne! Przedmiot był zupełnie niezgodny z opisem, a jak nie to tak jak piszesz do All trzeba będzie uderzyć!
onanana - nie w bbc ho dz i w grę tymczasowe rozstanie, bo było by tytlko gorzej, musimy prztrwać, to ierwszy taki kryzys, a z kryzysami - wiadomo - albo w jedną albo w drugą strnę. Super, że Maja zdrowa i Ona chyba zawsze taka spokojna i uśmiechnieta
U nas też grzybobranie
Pogadaj szczerze z Twoim, ja też sie czuje podobnie
Nie będę dawac dobrcyh rad, bo u mnie tez kiepsko, jedynie D. zjada wszytsko i mu smakuje, poza tym doopa:/