reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Margana to trzymamy &&&&, a mieszkania w jakim mieście chcielibyście kupić?:)
asia, aa zapomniałam gratulacje dla siostry :tak:

mała nadal śpi obiadek czeka, ja już po obiedzie i kawce, zza okna piękna pogoda ale wcale tak nie jest buuu zmino:tak:

reklama
hej kochane, ja tylko na momencik, jako że sporo roboty jeszcze przede mną ( nadrobić prasowanie, posprzątać i popakować, no i jeszcze do sklepu, bo mi się zapomniało kupić paru drobiazgów, ech te wyjazdy ^^) to chciałam tylko życzyć Wam wszystkim i każdej z osobna udanego i jak najmilszego weekendu :) Odezwiemy się z Olusiem w poniedziałek :* Papa :)

Podczytalam was :-) ale mam dzis zawrot glowy bo wpadla kolezanka ta co ma operacje juz w poniedzialek. Poszlam z nia i z Kuba na male zakupy,potem u nas posiedziala na obiedzie. W koncu mialam jakies inne niz codzien towarzystwo. Teraz musze zrobic jeszcze ciasto dla mamy na niedziele snickersa bo ma urodziny i jej obiecalam. TakE sie uwijam dzis za trzech :p

Uff polowa ciasta za mna. Robie snikers bez pieczenia na herbatnikach. Przelozylam juz sama toffie. Jutro orzechowa bo teraz na wieczor zawsze mam urwanie glowy z chlopakami.

Witam sie wieczornie!

My dzis z Mia 2 spacerki zaliczylysmy i niunia dotleniona za wszystkie czasy! :-) Ale korzystamy poki jest piekna pogoda, bo zaraz znow sie zacznie deszcz przez 2 tyg. pod rzad... Pierwszy spacerek byl dluuuugi, ale z sasiadka i jej maluszkiem, wiec czas nam szybko lecial na plotach. :-D A drugi 1 h po poludniu. :-)

Zaraz poczytam, co u Was dzis slychac... ;-)

No witajcie sekretary jedne ! :-D;-)
Naprodukowałyście nieźle ;)

potworek 0 jasne, że o Twoją historię mi chodzi :)

maggipka - park wypas!, U nas w mieście nic jeszcze na czas nie było!

Ankusch - widzę, że Pola i Tysiunia podobnie się rozwijają , że tak powiem inetelektualnie, hehe ;) A przed ciążą miałaś bolesne okresy??

mary-beth - co u WAs???

mirelk o- a wiesz, że nam coraz częściej wypada ta druga drzema:/buu

Aneczka, bawcie się wyśmienicie kochana!

nimfii - super z tą opiekunką, fajnie, że miałaś dziś odwiedziny koleżanki, kiedy mamieć tą operację??

asia333 - SUPER wieści!!!! Gratulujemy siostrze! :)Na kiedy ma termin pewno maj, albo czerwiec ?

AnnaJ - zdaj relację jak ten hipcio u WAs, ja wygrałam podobno w idealnym stanie jak nowy za 50,99 zł, odbiór osobisty jutro -dam znaka jak u nas :)

Ssabrinko - trzymamy kciuki za wtorkową wizytę, bę∂zie dobrze! Współczuję Ci kiepskiej nocki, oj jak my mamay się dobrze rozumiemy ;)

anus - fajnie, że macie te sklepy , ciuszki nie do zrarcia i o lie taniej niż u nas!!

Margana - cudownie, trzymam &&&& w takim razie!:-D

Julianna - udanego wyjazdu!

idę kąpać mała, wpadnę jak ją położę spać

reklama
Poczytalam co nieco... ;-)

Gola - a dzieki, ze pytasz! Dzionek szybko nam zlecial, bylysmy na dwoch spacerkach, w tym na jednym z nasza sasiadka i jej szkrabikiem. :-) Pogoda super!!! A jak sie ma Polunia?

Wczoraj mama mi powiedziała ze siostra moja jest w ciąży :-) fajna wiadomość, będzie nas więcej:-D

Asia - super, gratulacje dla siostry!!! :-) Moja siostra tez za jakis czas bedzie sie chciala starac o drugiego babla. Co ja mowie - starac... Ona z tym nigdy problemow nie miala, wiec pewnie jak i za 2 lata zaczna produkcje, to sie szybciej doczeka niz ja... :zawstydzona/y::blink: Ale i tak bym sie cieszyla, jakbym razem z nia w ciazy chodzila! ;-)

Mój Tymek dziś o 6 wstał:baffled: i dopiero co poszedł spać...a rodzice w czoraj u znajomych byli na pysznej kolacyjce...

Anna - ale rannego masz ptaszka. Mam nadzieje, ze dzien Wam milo zlecial!

jestem tego świadoma ale puki mała głosu nie ma to na razie omijam róż,Hello Kitty, księżniczki może nie wielkim łukiem bo parę ciuszków mamy w tym kolorze, a później się zobaczy jak to będzie :tak:

Mirelko - przybij piatke! Ja na Hello Kitty mam A-LER-GIE! :zawstydzona/y: A osattnio zobaczylam w autobusie babe ze 30 lat z tatuazem Hello Kitty na ramieniu w kolorze rozowym!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::nerd::nerd::zawstydzona/y::zawstydzona/y::shocked2::shocked2::shocked2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bylismy też u tego doradcy kredytowego. Fajnie nam wszystko doradził. Wybierze nam trzy banki z najlepszą ofertą dla nas i pomoze wszystko załatwić. Mój maż jedna sprawe musi w pracy załatwić, a ja muszę chociaz z miesiac popracować po wychowawczym. Czyli wychodzi na to, że w lutym składamy papiery i staramy sie o kredyt. Do tego czasu szukamy juz konkretnie mieszkanka. Trzymajcie kciukasy zeby wszystko sie udało!

Margana - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

U nas juz wieczorny relaks... Ja mam lampke czerwonego winka, zaraz poszukam jakiegos fajnego filmiku... ;-)
Milego wieczorku, kochane!

Do góry