potworek.pl
Potworkowa Mama :)
BADMINTONA, proszę pani A wyniki... No to dwukrotnie miałam Indywidualne Mistrzostwo Polski Młodzików, raz w mixta MP i raz Drużynowe Mistrzostwo Polski seniorów. No i w Kadrze Narodowej byłam. Niestety, szereg kontuzji i operacja kolana, które znowu daje o sobie znać (grozi mi pęknięcie łąkotki) zakończyły moją przygodę ze sportem jak miałam lat 15potworek - o proszę, ja nie wiedziałam, że Ty zawodowo badmingtona trenowałaś! Myślałam, (po wpisach na fejszszicie) , że po prostu lubisz ten sport Jakie miałaś wyniki??
Udanej wyprawy :-)Polcia pojadła kaszy, potem dopasła się cyckiem i położyłam ją do łóżeczka, śpi od 10:10. Wstanie musimy jechać od pośredniaka i p otem do pra-dziadzia i po babcię
Pogoda piękna, czyste niebo i słońce, tylko zastanawia mnie ta temperatura , jest 10 stopni w cieniu...[/QUOTE]
U mnie podobnie, jak nie ma Oliwki to Malut ładnie się sam bawi, zajmuje się sobą, itd. A jak jest Oliwka to ogłuchnąć można, już się zaczynają kłócićTeraz sobie drepcze po domku w poszukiwaniu Braciszka, zauważylam ze jak Olafka nie ma w domu to ona taka bardziej samodzielna jest, wiecej sie bawi sama i nie stresuje mnie swoim krzykiem.
Fajnie, że Olafek już lepiej
No niestety, dzieciaki są coraz gorsze... A ja Oliwce takiej rady udzieliłam, jakby ją ktoś za bardzo zaczepiał, jakby tak raz jeden z drugim takiego kopa dostał to by im się odechciało głupich zachowańpotworek ja nie wiem co to bedzie z tymi Dziecmi, strach sie bać - ale rada ze ma kopnac w jaja bezcenna :-). Szkoda tylko buźki Oliwki :-(
Ja to nie pamiętam kiedy ostatni raz sobie coś kupiłam... Tyle kasy na dzieci idzie, że dla mnie już nie starczaja zbieram sie do miasta, ostatnio byłam w miescie i kupiłam sobie trzy rzeczy a dzieciakom ani jednej i byłam z siebie dumna!!!!!!!!!! wiecie co dla OLafa mnie tak nie korci zeby mu non stop cos kupować, bo to chłopak, zreszta on ma tyle ciuchów, a jak wchodze na dzial dla dziewczynek to dostaje oczopląsu.
ja to wogole zauwazylam ze nie ma wielkiej różnicy w ciuchach rozmiaru 74(6-9), albo 80(9-12) bo Marika ma pare takich pare takich i wygladaja tak samo.
A z rozmiarami to czasem tak jest, ja ostatnio zamówiłam dla Maluta pajace polarkowe do spania (bo się zaraz nie chce przykrywać, a noce już chłodne) i to tej samej firmy, jakie miał bawełniane i niestety, jeszcze trochę poleżą, bo rozmiar ten sam, ale te polarkowe dużo dłuższe