reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

potworek - o proszę, ja nie wiedziałam, że Ty zawodowo badmingtona trenowałaś! Myślałam, (po wpisach na fejszszicie) , że po prostu lubisz ten sport :) Jakie miałaś wyniki??
BADMINTONA, proszę pani :-p A wyniki... No to dwukrotnie miałam Indywidualne Mistrzostwo Polski Młodzików, raz w mixta MP i raz Drużynowe Mistrzostwo Polski seniorów. No i w Kadrze Narodowej byłam. Niestety, szereg kontuzji i operacja kolana, które znowu daje o sobie znać (grozi mi pęknięcie łąkotki) zakończyły moją przygodę ze sportem jak miałam lat 15 :dry:

Polcia pojadła kaszy, potem dopasła się cyckiem i położyłam ją do łóżeczka, śpi od 10:10. Wstanie musimy jechać od pośredniaka i p otem do pra-dziadzia i po babcię
Udanej wyprawy :-)

Pogoda piękna, czyste niebo i słońce, tylko zastanawia mnie ta temperatura , jest 10 stopni w cieniu...[/QUOTE]

Teraz sobie drepcze po domku w poszukiwaniu Braciszka, zauważylam ze jak Olafka nie ma w domu to ona taka bardziej samodzielna jest, wiecej sie bawi sama i nie stresuje mnie swoim krzykiem.
U mnie podobnie, jak nie ma Oliwki to Malut ładnie się sam bawi, zajmuje się sobą, itd. A jak jest Oliwka to ogłuchnąć można, już się zaczynają kłócić :-D
Fajnie, że Olafek już lepiej :tak:

potworek ja nie wiem co to bedzie z tymi Dziecmi, strach sie bać - ale rada ze ma kopnac w jaja bezcenna :-). Szkoda tylko buźki Oliwki :-(
No niestety, dzieciaki są coraz gorsze... A ja Oliwce takiej rady udzieliłam, jakby ją ktoś za bardzo zaczepiał, jakby tak raz jeden z drugim takiego kopa dostał to by im się odechciało głupich zachowań :-p

ja zbieram sie do miasta, ostatnio byłam w miescie i kupiłam sobie trzy rzeczy a dzieciakom ani jednej i byłam z siebie dumna!!!!!!!!!! wiecie co dla OLafa mnie tak nie korci zeby mu non stop cos kupować, bo to chłopak, zreszta on ma tyle ciuchów, a jak wchodze na dzial dla dziewczynek to dostaje oczopląsu.
ja to wogole zauwazylam ze nie ma wielkiej różnicy w ciuchach rozmiaru 74(6-9), albo 80(9-12) bo Marika ma pare takich pare takich i wygladaja tak samo.
Ja to nie pamiętam kiedy ostatni raz sobie coś kupiłam... Tyle kasy na dzieci idzie, że dla mnie już nie starcza :-D
A z rozmiarami to czasem tak jest, ja ostatnio zamówiłam dla Maluta pajace polarkowe do spania (bo się zaraz nie chce przykrywać, a noce już chłodne) i to tej samej firmy, jakie miał bawełniane i niestety, jeszcze trochę poleżą, bo rozmiar ten sam, ale te polarkowe dużo dłuższe :dry:

reklama
potworek - Wooow, dobra jesteś! Brawo! Kurcze, szkoda, że piękna przygoda ze sportem się skończyła kontuzją. Najgorsze jest top, że kolana, kostki paskudnie się goją i często dają o sobie znać :/
A powiedz mi , jak to się w ogóle zaczęło i od czego BADMINTON , a jak byłam dzieckiem to się mówiło "chodź zagrać w babingtona" - serio ;)

Lask iidę zjeść, bo zaraz Polish wstanie , ja bez jedzenia od rana!
PS dostałąm @ Ooo wykrakałam, mloda wstala

potworek - Wooow, dobra jesteś! Brawo! Kurcze, szkoda, że piękna przygoda ze sportem się skończyła kontuzją. Najgorsze jest top, że kolana, kostki paskudnie się goją i często dają o sobie znać :/
A powiedz mi , jak to się w ogóle zaczęło i od czego BADMINTON , a jak byłam dzieckiem to się mówiło "chodź zagrać w babingtona" - serio ;)
Nazwa pochodzi od nazwy angielskiej posiadłości, gdzie odbył się pierwszy pokaz, a posiadłość nazywała się właśnie Badminton ;-)
A chcesz poznać historię badmintona w ogóle czy moją historię z badmintonem ?? :-D

To nie kracz następnym razem :-p Mój jeszcze śpi, ale mógłby wstać, bo zupa czeka :-D

Hello
Nocka u nas dupna młoda zasneła wczoraj po 22 a od 23 do 3 miałam masakrę non stop się wybudzała dałam jej czopa i do 7 pospała potem ja zgarnełam do siebie cyca zapodoałam i do 8 spanie;-)Jejku ale ją te zębska teraz męczą chyba 4-ki idą a to duże zęby i ponąć najbardzej bolesne.Młoda niedawno usneła mam chwile dla siebie.:-)
onanana super że Maja dostała powera:-D
maggipka ja mojej też ostatnio daję przed cycem na spanie troche kaszki łyżeczką bo czuje że cyc jej nie starcza..
gola i ja wczoraj dostałam @ jakoś tak mnie rwie na dole jak nigdy wczesniej..kurcze po porodzie mam @ jakieś obfitsze i dłuższe i troche bolesne.Miłego dnia;-)
potworek to ci Oliwka obrączyni ale dobrze że taka odaważna nie da innym krzywdy zrobić ..iinni by wieli ;-)
anus masz rację te niektóre ciuchy mają taką śmieszną rozmiarówkę np.mała dostała ostatnio sweterek na 6m a jest jeszcze trochę przyduży takze to trzeba patrzeć na dziecko i ciucha :-)
Ale głowa dziś mi pęka..mamy mieć wieczorem te ognisko ale pogoda jakaś dupna w nocy padało trochę.

Witam się:tak:

właśnie zabierałam się do pisania do Was a tu słyszę z pokoju obok że Liwka już po drzemce stuka kubeczkami w sumie mogłabym tak siedzieć a ona nie zapłacze ale szkoda mi jej idę kaszkę robić i na spacerek, u nas też słonecznie ale tylko 13stopni, wpadnę do Was na 2 drzemce Liwii:tak:

aaa my dziś przespałyśmy całą nockę bez żadnego stękania, kręcenia się do prawie 6.00, Gola ja też jak tylko usłyszę że Liwia nie śpi to od razu jak tylko głowę podnoszę zaglądam na budzik:tak: ja się jakoś trzymam wczoraj na wieczór nasmarowałam się amolem ale co wstałam z takim bólem głowy że szok, ale przynajmniej gardło nie boli, :szok:onanana ty też się kuruj, zdrówka, fajnie że mała już lepiej się ma miłej pracy, :tak: maggipka witaminizuję się ile się da, miłego zabawy w parku o tak wstaw jakieś fotki bo chyba żeśmy Was nie widzały :tak:nimffi ja też cię widzę jako nianię dla dzieci :tak: Ssabrina oj wierzę że się niepokoisz obyś dzisiaj czegoś się dowiedziała :tak:potworek fajna ta twoja córa widać że nie da sobie w kaszę dmuchać, tak trzymać, Anus fajnie że Olafek już lepiej się ma pozdrawiam, maggipka, gola oj ja to w ogóle nie zaglądam na takie cukierkowe ubranka dla dziewczynki a już na pewne na Hello Kity, a jak widzę dziwczynkę ubraną całą od głowy do stóp to mnie śmiech ogarnia jakby innych kolorów nie było:nerd:

i się rozpisałam a dziecko głodne czeka:szok: sory jak kogoś ominęłam

aaa Julianna miłego wypadu, bawcie się

Miłego dnia

reklama
onanana jutro wesele innego kuzyna, na które nie bylismy proszeni, te właściwe 27 u syna tej ciotki co dziś przyjedzie.zdjęcia wrzuce. a tak nawiasem mówiąc, Zośak w tym płaszczyku i czapie wygląda, jak taka mała ruska:-Dlece chałupe ogarnąć, bo syf jak tralalala

Do góry