potworek.pl
Potworkowa Mama :)
nimfii - mi wystarcza, jak czasem mi chłop na weekend znika imprezy obstawiać. Poza tym ja mam spokój bo on domator i raczej ciężko go z domu wyciągnać ;-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ajć, szkoda, że na 86 nosi, ja mam ładny komplecik, ale na 80cm :-( Mój miał raz na sobie i nie mam co z tym zrobić i chcę za 20 zł sprzedać (płaciłam 60 zł).Ma któraś pomysł na ubranko dla chłopca na roczek , chcę go wystroić ale ciężko mi coś znaleść za rozsądną cenę??
Ło matko Skąd wiesz gdzie to zadupiepotworek - a ja wiem gdzie Głubczyce są!!
Tyle osob juz to dotykalo i my tez i widac ze nie boli go to na pewno nie widac tego golym okiem bo mlody ma czupryne ale jak sie przejedzie mu po glowie to ma niezla gore tak na 1,5 cm wysokie to jest a dlugie tak na okolo 2cm.Jak dla mnie guz sie pojawia i znika i tez myslalm ze to od upadku moze itd ale ile mozna czekac zeby to zeszlo on juz to ma tak ze 2-3 tygodnie przynajmniej mniej wiecej wtedy to zauwazylam a jak dlugo przedtem to nie wiem szukam ale nic nie moge znalzesc na necie a i tez boje sie wyszukac czegos co moze mnie jeszcze bardziej zdolowac.Sabrina witaj angielska sluzbo zdrowia. a boli go to miejsce? czytalas na forach co tomoze byc?