madzia jesli chodzi o zasilek rodzinny oraz dodatek wychowawczy to pod uwage jest brany TYLKO dochod twojego meza za rok 2010 oraz 2011 a Twoj uznany jest jako utracony poniewaz przebywasz na wychowawczym Jesli byscie zlozyli jeszcze teraz dokumenty za rok 2010 i 2011 to by wam zwrocili kwoty z zeszlych miesiecy tych msc w ktorych bylas na wychowawczym. Masz 2 dzieci wiec to by bylo po 69zl na kazde dziecko miesiecznie plus 400zl za kazdy miesiac przebywania na urlopie wychowawczym na Maje plus jednorazowa zapomoga 1000zl z tyt. urodzenia dziecka mysle ze warto tylko musialabys zdazyc zlozyc dokumety do konca pazdziernika, bo w listopadzie by ci juz nie zwrocili tych ostatnich msc. Od listopada rusza nowy okres zasilkowy a wiec jak wracasz do pracy w styczniu to bys miasla jeszcze kaske za listopad i grudzien (po 68zl na dziecko plus 400zl za wycgowawczy w kazdym miesiacu)
ssabrina ja na razie daje Kubie taka szczoteczke silikonowa aby sobie "myl dziasla" , Jak wyjdzie zabek to zamierzam uczyc go mycia powoli, bede go oswajac z tym ze czyms sie po tych zebach smaruje. Mackowi pamietam ze na szczoteczke nakladalam tego zelu przeciwbolowego na zabkowabie i tak masowalam. ale paste do zebow bez fluortu tez mam
ssabrina ja na razie daje Kubie taka szczoteczke silikonowa aby sobie "myl dziasla" , Jak wyjdzie zabek to zamierzam uczyc go mycia powoli, bede go oswajac z tym ze czyms sie po tych zebach smaruje. Mackowi pamietam ze na szczoteczke nakladalam tego zelu przeciwbolowego na zabkowabie i tak masowalam. ale paste do zebow bez fluortu tez mam