reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

ponko widzisz jaka zaradna jesteś
Margana wypoczywaj ile wlezie
nimfii nie zazdroszczę bo od lutego mam to samo.się smiałam że musiałam dziecko urodzić żeby mi dopiero zeby mądrości "wyszły" i to dwa! ale teraz we wrzesniu idę na dłutowanie bo one nie mają szans u mnie wyjść bo mam za małą szczęke.trochę się obawiam bo przecież to nie rwanie a po ostatnich ekscesach z połamanym narzędziem podczas kanałówki (zaoszczędziłam przez to 600 złotych, choć pewnie im to się zwróci bo co pół roku będę musiała chodzić na kontrolę-zdjęcie czy się nie dzieje przez to z zębem)wszystkiego mozna się już spodziewać.wsumie to bardziej chyba dentystka się denerwuje i mówi że strasznie się uparłam na te 8, najchetniej by mnie na nfz wysłała:-D

reklama
Gola u nas od roku dużo się zmieniło ale czy na lepsze.......:nerd: niech Wam wreście zacznie się układać, trzymam kciuki,
Ssabrina jak Sami się ma?? ;-)
Angie jak Kinguisa ??

dziś sprzedał się mój mały samochodzik ale mi smutno :-(

Gola a ty mnie nie chcesz w znajomych na FB podwójnie mi smutno :-(

kolejny raz nie wygrałam aukcji kurteczki Nexta a postawiłam 92zł poszła za 105zł:szok::no::wściekła/y:

Miłego wieczorku:tak:

Ostatnia edycja:
hej kochane, jak tylko na sekunde bo Olek szaleje- mamy górne dwójki... Jest szał, młody co godzine w nocy popłakuje, nie chce jeść.... makabra, padam na twarz.

Julianna- nooo gratulujemy, biedny Oli:( Ale się chłopaczek namęczył
mirelko - kurde już wchodzę na Fejsszita obczajać, nie widziałam zaproszenia! Też patrzę na kurtałki z Nexta, jaką chciałaś kupić, mnie się podobała biała czy kremowa, choć pewnie to niedobry pomysł ;)

Kąpałyśmy się razem z młodą , czasem tak sobie robimy, Ona już śpi od 30 minut, ja przebrałam pościel i zaraz też się kładę, poczytam i pogapię się później w pudło

PS mirelko - nooo mamy siebie na FB ;)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane!
Uff, Młody śpi, Julianna u nas trochę lepiej niż u was,choć tych górnych dwójek jeszcze nie widać, dzisiaj noc była kiepska, jeszcze w pracy zapieprz, ale po południu ucięłam sobie drzemkę, jak Artur spał:tak:

Ssabrina jak Samik, juz lepiej? Mam nadzieję, że szybko przejdzie. Woda morska chyba do noska najlepsza, nikt chyba nie lubi psikania do noska..
Margo witaj! wpadaj mimo wszystko cześciej! super, że niania się sprawdza. Ja też z naszej jestem zadowolona (ktoś pytał o to kiedyś, sorry), taka fajna ciepła kobieta, ma 4 córki, najstarsza mieszka w Anglii, ma 1 wnuczkę (właśnie w Anglii i tęskni za nią), najmłodsza córka ma 18 lat.
Onanana zdrówka dla taty, niech dochodzi do siebie i dba o dietę! A z byłym jak się rozstaliście, w zgodzie? Oj czasem te młodzieńcze miłości zapadają w pamięc na całe życie :zawstydzona/y: Moja młodzieńcza grała swego czasu w reprezentacji Polski w piłce nożnej :-)
Nimfii, współczuję 8, mój mąż też się męczy i podobnie jak Aneczka czeka na dłutowanie (inaczej nie da się wydobyć...). Brawo dla Kubusia za apetyt na zupki z grudkami. Czytałam na fejsie o Maciusiu, rzeczywiście problem, ale może to potrwa krótko i jednak się sam przekona?
Margana- udanego wyjazdu (mimo, że już pewnie nas nie czytasz. bo jesteś już na miejscu :-)
Martttika guzki na tarczycy to najczęąściej nic poważnego, musisz mieć zrobione bad. hormonów i usg tarczycy.
Mirelka oj grzeczna ta twoja dziewusia, obudzić się i ładnie bawić, jak ja marzę, żeby Artur tak robił.. Pojadłabym tych pierogów!!!
Ankusch miłego wypoczynku! U nas tez czasem takie akcje płaczowe w środku nocy, ostatnio o 3.30, ale to chyba zęby. tez zastanawiam się czy nas słychac mocno u sąsiadów, bo to, że słychać, to na bank :-)
Aneczko a Zosia już chodzi? Ja zastanawiam się nad kupnem zimowych, ocieplanych, ale jeszcze nie ma w sklepach. Udanej imprezki jutro!
Ponko, ale ekszyn znowu mieliście, czemu ty pieluch zapasowych nie bierzesz Fifkowi?? ;-)
Gola mi się śnią zęby dość częst, ale nie ma po tym raczej jakiejś tragedii. Zrób sobie przyjemność i strzel choć to 2% pifko, najlepiej przed nocą, o której Mała je w nocy po raz pierwszy? Zdjęcia na FB ekstraśne, widać, że było fajnie w babskim gronie!

Miłego wieczorku moje kochane!

Angun Zosia wyłącznie na czworaka, przy meblach owszem jakoś jej tam idzie przemieszczanie się w pionie.a buty stąd bo takie kapucie i adidasy ma za małe, a u nas jednak ostatnio się zimno zrobiło i jak wracamy ze spacerku to ma czasami nóżki chłodne.a całe życie w samych skarpetkach nie będzie jeździć :-D tak też buciki zakupione choć łatwo nie było.jedne za duże inne rozmiar mniejszy za mały ehhh.coż jeszcze musi dojść do perfekcji w ściąganiu, bo skarpetki bezbłednie ściąga trząc stopę o stopę (ona tak od małego robi jak się cieszy:crazy:)

Hejka Angun :)
Kurcze, chyba każda z nas wie, jak to jest po ciężkiej nocce - mam nadzieję, że dziś się wyśpicie! No i niech u Was też te zębole już wyjdą!! kochana napisz na zamkniętym, kto to taki ( ten Ex) Bo teraz to próbuje sobie przypomnieć kto kiedyś grał ;) Chyba jednak zostaje mi Karmi, bo nic z % nie mamy w lodówce, a jestem już po kąpieli i w piżamie więc nie wyjdę, Polcia pierwszy raz je ok 2, czasem 1
Też myślę jak Sami od Sabiny, bo nic nie pisała, mam nadzieję, że malutki czuje się już lepiej...

PS Aneczka, Angun - Pola nie chodzi - tzn próbuje coś tam się przemieszczać w łóżeczku i przy meblach, ale moja mama kupila jej też wczoraj trzewiczki wyższe takie jesienne, całe czarne z lakierkowanej skórki - wyglądają jak małe glany z różowym kwiatkiem. Jak dziecko już wstaje to podobno powinno mieć usztywnioną piętkę i kostkę, choć różne są opinie, ja często po domu młodej też już zakładam takie butki/kapciuszki z Befado wyższe.
Te butki takie mamy, tylko zamiast serduszka jest kwiatek i mamy czarne sznurówki

Załączniki

• 2554932633.jpg
    2554932633.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Gola ja chce na razie na jesień bo nie mamy podobają mi się pikowane dziś przegrałam tą aukcję

NEXT kol'11 kurtka PIKOWANA SERDUSZKA ŁATY cudo 86 (2578725628) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a poprzednim razem tą :rofl2:

NEXT 2010/2011 Cudna Kurtka Kokardki Serduszka 86 (2574463364) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

biała, kremowa też fajna :tak:fajnie z ta kąpielą razem coś innego:tak: u nas standard Liwicia sama w wannie się pluska :tak:

Angun oby dzisiejszą nockę Arturek ładnie przepał od pukać Liwia już znowu ładnie śpi w nocy oj a bywały rwane nocki i to kilka podrząd :tak:

Mykam do wyrka
Dobranoc
images

mirelko - super te kurtały, popatrz sobie też z Zary - bo super mają! I ceny niektóre naprawdę OK, ja z 2 mce temu kupilam Poli właśnie z Zary taką A form jak grzybek czerwoną z odpinanym kapturkiem za 15,90!! Jak nowa, może znajdę gdzieś foto

reklama
Gola pokarz foto, buciki fajne one są ocieplane, gdzie kupione?

kurde ja to będę miła problem z bucikami Liwia ma strasznie wysokie podbicie:szok::rofl2:

Do góry