Gola jak pogoda dziś pozwoli bo coś się pierniczy to pocykam fotki mam kilka robionych na początku wiosny ale wszystko takie maleńkie, wiesz ja się cieszę że mieszkam w domu z ogrodem ale jak by to było o połowę mniejsze to by było super dom ma ponad 300m, ogród 25a no i dużo musimy jeszcze zrobić, ogrodzenie, taras czymś wyłożyć i tak w kółko
Ankusch współczuję nocki kochana też mieliśmy takich parę, korzystajcie póki m ma wolne a wy już w tym foteliku następnym się wozicie bo my już tak Liwia lubi się wozić
ja gotuję wodę na pierogi sąsiadka przyniosła pyszne są bo wczoraj już jadłam takie swojskie ma rękę kobita do pierogów sam bym takich nie zrobiła kto chętny zapraszam jest ponad 1kg z mięskiem do tego cebulkę z boczkiem zapodam
Liwia już po drzemce idę jej owsiankę zrobić z świeżą naktarynką
Ankusch współczuję nocki kochana też mieliśmy takich parę, korzystajcie póki m ma wolne a wy już w tym foteliku następnym się wozicie bo my już tak Liwia lubi się wozić
ja gotuję wodę na pierogi sąsiadka przyniosła pyszne są bo wczoraj już jadłam takie swojskie ma rękę kobita do pierogów sam bym takich nie zrobiła kto chętny zapraszam jest ponad 1kg z mięskiem do tego cebulkę z boczkiem zapodam
Liwia już po drzemce idę jej owsiankę zrobić z świeżą naktarynką