Dziewczyny jakos narazie cierpie na brak czasu. Ale musze sie pochwalic ze w koncu kupilismy bilety do Polski od 12 do 26.09 !!!!! Juz nie moge sie doczekac. Przy okazji mialam troche nerwow z Wizzair, mialo byc taniej a w rezultacie wyszlo drozej i jeszcze mam zamrozone 200 euro na ich koncie, szlag ma mnie trafic, dluga historia.
ponko tak my juz w domu po operacji, wszystko poszlo dobrze, teraz walczymy z mega iloscia kupek i zapobieganiu odpazeniom.
gola fajnie ze jestes zadowolona z wozka, zamierzam kupic taki sam do Polski.
onanana mam nadzieje ze z tata wszystko dobrze.
nimfi mam nadzieje ze Kuba bedzie sie dobrze czul i chrzciny udadza sie bez niechcianych atrakcji.
maggipka kupek nadal duzo, do 10 na dobe, nadal dosyc luzne wiec caly czas groza nam odparzenia, dzisiaj miala zaczerwieniona pupe, musze ja bardzo pilnowac. Najgorsze sa noce bo Kinga jest strasznie niezadowolona ze cos ja budzi i bardzo placze a rano jest zmeczona.
niuniunia trzymaj sie dzielnie w pracy.
ponko tak my juz w domu po operacji, wszystko poszlo dobrze, teraz walczymy z mega iloscia kupek i zapobieganiu odpazeniom.
gola fajnie ze jestes zadowolona z wozka, zamierzam kupic taki sam do Polski.
onanana mam nadzieje ze z tata wszystko dobrze.
nimfi mam nadzieje ze Kuba bedzie sie dobrze czul i chrzciny udadza sie bez niechcianych atrakcji.
maggipka kupek nadal duzo, do 10 na dobe, nadal dosyc luzne wiec caly czas groza nam odparzenia, dzisiaj miala zaczerwieniona pupe, musze ja bardzo pilnowac. Najgorsze sa noce bo Kinga jest strasznie niezadowolona ze cos ja budzi i bardzo placze a rano jest zmeczona.
niuniunia trzymaj sie dzielnie w pracy.