nimfii gratulacje dla koleżanki! I jak najmniej cierpienia dla tesciowej! Widzisz, ona przynajmniej się badała, wiec nie moze mieć do siebie pretensji. A mój teść w ogóle do lekarza nie chodził, chodził rok albo dłuzej z takimi obrzękami, ze ledwo mógł wejść po schodach. Dopiero jak go brat na siłę umowił i zawiózł do lekarza okazało się, ze kiepsko z nim. Jak by od razu poszedł to by pewnie nie było jeszcze tak źle. Dlatego ja tez zawsze mówie, ze trzeba sie badać.
Ssabrina gratuluje ząbka! No nareszcie sie doczekaliscie:-)Zaraz pewnie wyjdzie druga jedyneczka
angie ale super, ze juz w domku jestescie!!! Strasznie szybko Kingusi to wszystko poszło! A powiedz mi, kiedy mozesz spowrotem wprowadzać stałe pokarmy?
alma to u nas jest podobnie z tym spaniem. Natalka sie przebudza (czasem raz, czasem kilka razy), dajemy jej smoka i dalej spi. W sumie to źle zrobilismy, ze tak od razu rzucalismy sie z tym smokiem, zamiast poczekać chwilę i tak ja sami przyzwyczailismy

A teraz strach odzwyczajać
maggipka współczuję tej awarii wózka. Mam nadzieje, ze szybko rozpatrzą reklamację.
onanana o nie, nie, nie! Nawet mi sie nie śni pomysleć o rodzeństwie dla Natalki póki co;-)

Współczuję bólu zębów. No i mam nadzieje, ze z tatą to nic poważnego!
Angun czyli jednak mąż dał radę z tym usypianiem. To super! Gratuluję nocek bez jedzonka!
Jeśli chodzi o umiejetności to Natalka ostatnio bardzo przyspieszyła motorycznie. Siada, raczkuje po całym domu w szybkim tempie, staje przy czym sie da. Niestety nic nie pokazuje:-(Nawet papa, ani kosi-kosi nie chce zrobić. "Gada" bez przerwy, ale też nic konkretnego, tylko takie tam swoje:-(A tu czytam ile Wasze dzieciaczki już mówia i pokazują.