reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

hej kochana ja chyba jestem w gorszej sytacji bo jestem na forum jak Wy idziecie spac bo chodzę do pracy- tez jak nas czytam to tak się na sercu 'fajnie' robi bo też sądze że jesteśmy fajne i chyba zgrane ;) zgadzam się z saabrina byśmy jeszcze chwilkę poczekały z decyzją i zobaczyły jak sytacja się rozwinie
kasiente ja też mam masakre na plecach same syfki bolące iczerwone nie do duszenia :(
fajnie dziewczyny ze znacie płec mąż chciałby synka mi to ryba a wszyscy gadają mi że będe miała córkę bo wymiotowałam już sama nie wiem co bozia da biorę w ciemno he he
co od latania to ponoć przy nadciśnieniu nie wskazane a tak to można ale lepiej poradzić się lekarza ja leciałam do barcelony bylo wszystko oki

reklama
:-)co do wakacji ja test zrobie na koniec maja bo jedziemy na pare dni do zakopca i zobacze jak zniose droge a takie prawdziwe'' wakacje planuję po 20 czerwca do francji autem jak bedzie oki oczywiscie poki nie mam zaa duzego brzucha by sie tak nie meczyc potem do porodu bede wegetowac w domu ewent.weekendy nad morzem na rybke bo kołobrzegu ;))));-)

Mały zasnoł o 19.00 ,czyli dziś o czasie
biggrin.gif
Ide zaraz pobuszować w lodówce coś bym zjadła tylko jeszcze nie wiem co hi.
miss_kumcia może i ze mną tak bedzie dowiem się 6 czerwca i już nie moge się doczekać. Jakby był chłopiec to oki ,ale gdyby jednak dziewczynka to miała bym parke hi. Z drugiej strony jakby było dwóch chłopców to chyba lepiej by się dogadywali. Musze pomyśleć nad imieniem bo jak narazie to wogóle nie mam ani dla chłopca ani dla dziewczynki poprostu pustka w głowie. Wcześniej nie pogratulowałam Ci synka to teraz naprawiam i GRATULACJE
biggrin.gif

Lece do lodówki ,a potem jakis filmik i spać. Do jutra, miłych snów dziewczyny.:laugh2:

Aaaa... no tak nie napisałam jeszcze o wakacjach ,ja to nad morze do Kołobrzegu mam najbliżej bo tylko 120kilometrów to pewnie tam :tak: Tylko jeszcze nie wiem dokładnie kiedy.:cool2:

Ostatnia edycja:
No a u mnie w rodzince wszyscy maja corki najstarsza siostra ma 2 corki,kolejna ma tak samo,braciszkowi sie urodzila coreczka w zeszlym roku w listopadzie a najmlodsza siorka ma coreczke i prawdopodobnie tak na 80% druga corke bedzie miec teraz w lipcu :-D Mi zalezy tylko na zdrowiu malenstwa wiec moje uczucia co do chlopca czy dziewczynki podzielone sa na 50/50 :tak::-D.
kasiente ze sucha skora to ja mam tak samo choc caly czas staram sie smarowac oliwka jak zapomne sie posmarowac to smaruje tylko brzuch przed snem ale na drugi dzien skora mnie ciagnie i swedzi wszedzie :tak: a syfki na plecach to tez mam na twarzy mam czysciutko teraz ale na plecach raz jest gorzej a raz lepiej :tak:

Hej dziewczyny, nie ma mnie jedną dobę a tu do nadrabiania z czytaniem tyle, że nie wyrabiam :-D
U nas upał, byłam na rowerku dzisiaj na plaży, piknik sobie z A. zrobiliśmy. Fantastyczny dzień, taki luz, oboje mieliśmy wyjątkowo wolne i można było się polenić rano. Jeszcze nasprzątałam domu w popołudnie i caaaały czas aktywnie.

Co do wakacji, myśmy planowali na początek czerwca Sztokholm, nawet bilety kupiliśmy, ale chyba się niestety nie uda (brak pieniędzy) i bilety się zmarnują. Na szczęście za 60zł wszystko było po promocji, więc tak bardzo nie szkoda.

Hej dziewczynki:-) Zaglądam czy Andżelika się odezwał ale widzę że nadal cisza:/ teraz dopiero do domku otarliśmy, cały dzień max zabiegany i pracowity... juz nam się zaczęło załatwianie z mieszkaniami i szczerze to nawet mi się chwilowo odechciało sprzedawania, kupowania i tego wszystkiego:-(
A co do wakacji to u nas chyba lipa:-( pewnie będziemy się bujać z remontem... A mamy zaproszenie od mojego brata, bo jedzie na wczasy w Bieszczady i tak jak w zeszłym roku ma dla nas miejsce w domku. No ale chyba dupa będzie:-( Poza tym to jakieś 5 godz jazdy i ciekawe czy mi lekarz pozwoli ( niestety ja muszę kierowcować:/).
ściskam Was mocno;-)

ewa 87 ale masz super ja mam troche dalej do kolobrzegu - ale uwielbiam tam jezdzic bylam juz tyle razy i zawsze obowiazkowo rybka o rewinskiego na promenadzie no i lody tuż obok z automatu maczane w czekoladzie mniam pycha :) mój hit ciązowy -kaszanka z grila z cebulka sok wyciskany z pomaraczy i mleczko w tubce smietankowe hi hi

AniaSam ja juz dawno napisalam do Adminki ale PRIV i w tym samym dniu dala mi uprawnienia moderatora,wiec ja jestem juz z glowy :tak:
No a na razie jest problem z watkiem zamknietym moim zdaniem powinlysmy zaczac wymieniac swoje opinie na ten temat i na jakich zasadch powinien taki watek funkcjonowac :tak: tak zeby nikogo nie urazic :tak:
to super w takim razie Gratuluje funkcji moda :-):-):-):-)
Halo!

Czy sa przeciwskazania do latania samolotem dla nas teraz? bo ja latam duza i jakos nad tym nie myslalm. A wy tu o wakajkach ,i tak mnie wzielo. Wiadomo ,ze polecimy ,ale czy bedzie ok dla dzidzi. Patrzylam w necie i generalnie niby nie ma ,ale teraz mysle ,o tych zmianach cisnienia itd. Juz 3razy lecialam ostatnio ,i do polski bede za 3 tygodnie ,ale to tylko godzinka. Na wakacje jednak droga dluza i troche sie martwie.
Sciski
tak jak dziewczyny piszą poradz się lekarza wtedy będzie na 100% pewna :tak:
Co do wakacji, myśmy planowali na początek czerwca Sztokholm, nawet bilety kupiliśmy, ale chyba się niestety nie uda (brak pieniędzy) i bilety się zmarnują. Na szczęście za 60zł wszystko było po promocji, więc tak bardzo nie szkoda.
a nie możecie komuś odstąpić tych biletów ??

u mnie problem z imieniem dla chłopca bo dla dziewczynki już mamy wybrane :tak: ,
co do wątku zamkniętego to miałyśmy na list.09 trola tzn dziewczynę która tutaj na bb miała kilka konto i wszystkim pisała swoje tragiczne historie chociaż w rzeczywistości nie miała nawet dziecka , mam nadzieje że tutaj się nikt taki nie pojawi ;-)

reklama
co do wątku zamkniętego to miałyśmy na list.09 trola tzn dziewczynę która tutaj na bb miała kilka konto i wszystkim pisała swoje tragiczne historie chociaż w rzeczywistości nie miała nawet dziecka , mam nadzieje że tutaj się nikt taki nie pojawi ;-)

Ludzie są różni ale żeby aż takim dziwnym być, udawanie ciąży, straszne historie, ech... dobrze, że do nas jeszcze nikt taki nie trafił...

Dziewczęta życzę Wam miłej nocki;)
Oby była dziś wreszcie przespana;)

Do góry