reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
AniaSam - jak Ty łączysz te cytaty? Nie mogę dojść jak to zrobić. Możesz mi pomóc?

He he popieram!! dla mnie to wyższa szkoła jazdy:zawstydzona/y:

mi też trochę zajeło zanim do tego doszłam :) hehe
jak macie opcję "cytuj" to obok jest "plusik +" wystarczy kliknąć przy każdym poście na który chcecie odp na ten właśnie plusik a ostatni post "cytuj" i wtedy wychodzą wszystkie - mam nadzieje że zrozumiałyście bo czytałam kilka razy co napisałam i wygląda że jest oki ;)
jakby co postaram się to lepiej zobrazować :)

Halo kochane.
Z checia bym sie spytala lekarza prowadzacego o latanie samolotem ,ale niestety takowego nie posiadam:-D:-D:-D
Nie ten kraj.. Polozna z checia mnie ujrzy ale pod koniec sierpnia:-D:-D
Aha ,dostslam dzis list ze szpitala ,ze zapraszaja mnie na pierwsze usg panstwowe -27 czerwca. Bede w tedy w 20t i 2 d.

Nie mam slowa..
Dobranoc

Winki dokladnie Cie rozumiem, bo równieź nie posiadam lekarza...ale jak bylam w ciazy z Olafem to czesto latalam do meza (lot trwa srednio 1,5 h) mialam blogoslawienstwo od lekarza. Wiem tylko, ze niektore linie lotnicze juz pod koniec ciazy (nie pamietam od ktorego tygodnia) wymagaja zaswiadczenia od lekarza. Wydaje mi sie, ze jedynym przeciwwskazaniem moze byc wlasnie problem z nadcisnieniem. Ale skoro lot trwa godzinke, to powinno byc ok. Nie wiem czy wybierasz sie w Polsce do lekarza? On Ci z pewnoscia powie jak najlepiej.

AniaSm dziekujemy za pomoc :-)

hej!
Winki ja w poprzedniej ciązy też latałam,ale słyszałam,aby w I trymestrze sobie jednak odpuścić,no i pod koniec też ,a od 28 tc (chyba,bo byc moze od 25 tc)niektóre linie wymagają zaświadczenia od lekarza.Pamiętam jak leciałam właśnie w 28 tc z Polski do UK i na lotnisku spotkałam jeszcze jedną ciężaróke tyle,ze ona była już po 32 tc i od niej nie chcieli zaświadczenia a ode mnie tak.Tak na oko ocenili,a ja byłam duza:-D
AniaSm ja już też kilak troli tu przerabiałam,a najgorsze,ze te dziewczyny dostają bana i loguja się ponownie na inne konto i znów śmiecą i innym nerwy psują:wściekła/y:
Ponko nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę,ze nad morzem mieszkacie.Uwielbiam może.Myśmy wczoraj zrobili sobie namiastkę i K mnie po pracy też zabrał nad wodę,mały się pobawiła w piachu,ja poleżałam.Fajnie tylko,ze ja się ogólnie fatalnie wczoraj czułam i do dzisiaj mnie trzyma:baffled:

Witam się kochane czwartkowo:)

Pogoda boska:-)

Mnie się też wydaje, że jeśli lekarz nie ma żadnych przeciwwskazań, to można latać, choć nie które linie podobno już właśnie np o d 36 tc nie wpuszczają na pokład (w jakiejś gazecie dla mam to czytałam).

Co do tych trolli to w szoku jestem! Że w ogóle ludzie wpadają na takie pomysły i chce im się brnąć w takie głupoty! Madziu w takich sytuacjach te trollowe też nie swoje zdjęcia zamieszczają? Bo wiem, że blogi kiedyś były właśnie fałszywe i laski kradły innym mamom fotki. Też się wczoraj fatalnie czułam - wymiotowałam 3 czy 4 razy, no i niestety od kilku dni znowu powróciły nudności i wymioty:-( Kiedy to się skończy?! Buuu Choć mogę tak i do końca ciąży, jeśli z dzieckiem jest tylko wszystko dobrze...

Gola ja to przynajmniej nie wymiotuję,więc ci współczuję.
Co do trolli to one raczej są wychwytywane jeszcze na wątku otwartym,gdzie nikt swoich fotek nie zamieszcza i dlatego ważne jest to,aby zanim ktoś zostanie zaproszony do wątku zamkniętego był dobrze poznany i miał zaufanie wiekszości.W tych wątkach zamkniętych ,,na których ja się udzielam jest taka zasada,ze wszystkie (a nie tylko większość) musi się zgodzić,żeby nową osobę przyjąć i dac jej dostęp,no i ta nowa osoba musi w miarę sie udzielac na wątku otwartym przez min 3 m-ce i napisać ileś tam postów,z tym ,ze to nie moga byc posty typu "hej ,u mnie ok.pa" Po prostu trzeba ta osobę poznać.No a taki troll to prędzej czy później gubi się w zeznaniach;-) Na wątku opolskim była/jest taka dziewczyna ,która strasznie obrażała inne,dostała bana i po jakimś czasie znó wróciła pod innym loginem,nie przyznając się ,ze to ona.Jednak dziewczyny zaczęły mieć podejrzenia i poprosiłyśmy główną moderatorkę aby sprawdziła czy to ta sama osoba(poprzez IP kompa) i faktycznie to była ona.Znów zaczeła nas obrażac i dostała bana,potem to samo,ale juz się nie kryła,za którymś razem wróciła z przeprosinami i jest nadal,ale ja kompletnie olewam jej posty,nie będę sobie zdrowia psuć.

Czesc czesc

Madzia i Gola wspolczuje zlego samopoczcuia. Ale miejmy nadzieje, ze to byl tylko jeden z tych gorszych dni, a dzisiaj juz bedzie lepiej. Ja od dwoch dni nie musze rano leciec po biszkopcika, bo juz mnie tak nie rwie. I wrócił mi apetyt na slodycze '
- Zwlaszcza snikersom nie moge sie oprzec...no zobaczymy jak to sie odbije na mojej wadze. Narazie mam +1.

Co do troli to jestem w szoku. Internet jest pełen takich osob,co siedze non stop przed kompem i udaja ludzi,ktorymi nie są. Ale z drugiej strony jak doszłyście, źe to był właśnie trol?

Smacznego śniadanka pierwszego,drugiego czy tam trzeciego. Do później.

Dzień dobry paniom

Pisałam wcześniej , ze od zająca dostałam detektor serca Fasolki. Nie uzywalam go bo na pudelku napisali od 14 tc. Jako ze prawie jestem w 14 to leżąc w łóżku przed chwila sprobowalam pierwszy raz. I słyszałam serduszko Fasolki. Coś niesamowitego. Aż sie poplakalam. Leżą sama w domu w wyrku i ryczy ze szczęścia.
Cudownie mi sie ten dzien zaczol. A o 10 fryzjer i narescie nowy balejage. :-)

reklama
Madzia,Ludziom naprawdę się chyba nudzi skoro znajdują czas na takie głupoty, żenada...Mama nadzieję, że na naszym listopadowym nie będziemy mieć takich akcji ;-)

anus dzisiaj już troszkę lepiej, choć na śniadanie (pierwsze na razie;-) ) zjadłam lekki serek homo z płatkami, choć czuję, że mnie troszkę mdli...

winki Suuper sprawa taki detektor!! Też bym ryczała jak bóbr, móc posłuchać sama serduszka maleństwa:-) Zaraz popatrzę na Allegro na takie cudeńka :)

Do góry