Emy
Fanka BB :)
Emy faktycznie kwas wam się tam zrobił
no niezly kwas był, zresztą ja odeszlam wczesnie bo straciłam ciąze jak wiecie, ale poznie sie dowiedzialam, ze główna "aktywistka" wątku naciągnęła kilka dziewczyn na kasę, ah szkoda gadac
Wazne jest zeby wszystkie dziewczyny wiedzialy, ze mimo iż zostanie otwarta zamknięta społecznosc mam listopadowych to TEN wątek będzie działał tak jak zawsze i kazdy kto się na nim udzielał, będzie się udzielał. Ten zamknięty dział jest raczej po to, żeby dzielić się między sobą bardziej prywatnymi sprawami...
Ssabrina- wydaje mi się ze na wątek zamknięty powinny byc przyjęte dziewczyny, ktore sie kojarzy, nie koniecznie piszące codziennie, ale piszące konstruktywnie, udzielające się i biorące udział w dyskusji. dla mnie ktos kto wpada nawet codziennie i pisze "hej u mnie ok" i zmyka nie wnosząc swoim postem nic, nie interesuje się co slychac u innych
anus- ja mam straszną cerę, codziennie nowy syfek, aż mi sie twarz szorstka zrobiła, poza tym mam wiecznie suche stopy i dłonie, mało co pomaga, pozostaje przetrwac pryszczaty okres i liczyć na poprawę;-)
miss kumcia- gratuluję małego siusiaka! cos mi się wydaje ze będzie większosc chłopaków listopadowych.
Ja nie mam przeczuć, mąz twierdzi ze tez chłopak, chciałby.... dla mnie najważniejsze dotrwac do konca zdrowo i szczęśliwie
poza tym nie mam jakos imion dla chłopców, a dla dziewczynek chyba z tuzin
Milego dnia dziewczynki!