reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

AniaSam ja juz dawno napisalam do Adminki ale PRIV i w tym samym dniu dala mi uprawnienia moderatora,wiec ja jestem juz z glowy :tak:
No a na razie jest problem z watkiem zamknietym moim zdaniem powinlysmy zaczac wymieniac swoje opinie na ten temat i na jakich zasadch powinien taki watek funkcjonowac :tak: tak zeby nikogo nie urazic :tak:

reklama
miss_kumcia gratuluje synusia! Jak ja bym juz też chciała wiedzieć!

anus0207 moja cera teraz to po prostu masakra!!! Syf na syfie:-( Ja przed tabletka mi miałam problemy z cerą, jakodstawiłam to już sie delikatnie zaczęła psuć, ale w ciaży to po prostu koszmar. Mam nadzieję, ze nie będzie tak trzymać do końca!

Madzia737 my mieliśmy jechać nad morze, ale zdecydowaliśmy, ze jednak pojedziemy niedaleko nad jezioro. Mamy fajna miejscówkę, a nie chcemy ryzykować długiej podróży, no i w razie co zawsze bliżej do domu:-)

Ja bym chciała właśnie też wyjechać nad morze w wakacje ale stwierdziłam, że po co mam się denerwować i wolę pojechać sobie na mazurki nad jezioro. Chciałabym pooddychać świeżym powietrzem, a nie wiecznie tylko spaliny, upał i spaliny. Wiadomo, że wszędzie jest upał ale jak pojechałam niedawno do siostry na wieś, poszłyśmy do lasu i czułam się dosłownie jak w raju, ten leśny zapach był tym czego mi od bardzo dawna brakowało.

mam tylko nadzieję, że mój pan doktor powie, że nie będzie dla mnie przeciwwskazań na wyjazd, a dodam, że na mazury mam tylko jakieś 2-3 godzinki jazdy więc wyjechać nad ranem i byłoby super;)

ja jestem za tym żeby do grupy/wątku zamkniętego należały dziewczyny, które piszą regularnie, nie mówię, że codziennie po kilka postów, ale takie które są tutaj stałym gościem. U nas na zamkniętej grupie też zrobił się w pewnym momencie mały kwas, było dużo dziewczyn, które tylko wchodziły i czytały, nic nie pisały, myślały że nie widać tego, że nas podglądają, no ale niestety widać, także ja osobiście chciałabym tego uniknąć i dlatego wolałabym żeby w naszej grupie były aktywne forumki.

Też mi się marzy wyjazd nad morze, chociaż na 2-3 dni, ale nie wiem, czy to w ogóle będzie realne, niebawem zaczynamy wykańczać mieszkanie więc czeka nas masa roboty, a od nas nad morze to ponad 500 km więc pewnie pojedziemy gdzieś blisko.

Ja z Szymciem jediziemy w przyszły piątek nad morze. A czeka nas przejechanie całej Polski :) Nie możemy się doczekać. A po powrocie miną 2 tygodnie i jedziemy w góry na wyjazd rodzinny. Przeciwwskazań nie dostałam od gina, powiedział tylko, żeby pociągi sobie darować.

Co do forum, do pierwszy raz się tak wciągnęłam. Do tego stopnia, że mąż wie, że jakby się coś, nie daj Boże działo, ma wejść na forum i poinformować. Skoro jednak byłaby inna możliwość kontaktu, byłoby to wygodniejsze. Ale dziewczyny jesteście naprawdę wyjątkowe, proszę nie traktować tego jako "kadzenia", ale same opowiadacie jak to bywa w babińcu :), a u nas naprawdę jest wyjątkowo. Mam nadzieję, że tak będzie zawsze.

U nas jest taka miła atmosfera, która mi się bardzo podoba;)
To także jest moje pierwsze forum, w które się tak wciągnęłam i chcę tu być cały czas, tylko wiadomo, że mamy swoje różne sprawy do załatwienia i nie da się tu pisać 24 godz na dobę.
Jestem zadowolona, że trafiłam na takie fajne babeczki jakimi jesteście;)
Tak więc buziaki dla Was;******

Halo!

Czy sa przeciwskazania do latania samolotem dla nas teraz? bo ja latam duza i jakos nad tym nie myslalm. A wy tu o wakajkach ,i tak mnie wzielo. Wiadomo ,ze polecimy ,ale czy bedzie ok dla dzidzi. Patrzylam w necie i generalnie niby nie ma ,ale teraz mysle ,o tych zmianach cisnienia itd. Juz 3razy lecialam ostatnio ,i do polski bede za 3 tygodnie ,ale to tylko godzinka. Na wakacje jednak droga dluza i troche sie martwie.

Co do cery to gorzej mialam na poczatku ,teraz jakos sie unormowalo ,ale niestety skore mam sucha jak papier. Masakra.
Co do forum prywatnego to taotalnie sie nie znam ,ale bedzie mi milo jak mnie do niego zaprosicie. Jak nie to tez dam jakos rade :)
Sciski

Myślę, że najlepiej będzie jeśli spytasz ginekologa bo jeśli z ciążą będzie wszystko w porządku to nie powinien mieć zastrzeżeń co do latania. Dużo kobiet w ciąży lata i wszystko jest dobrze.

winki mysle ze o to najlepiej zapytac lekarza prowadzacego on wie najlepiej w jakim stanie jestes itd ale mysle ze nie ma raczej jakis wiekszych przeciwskazan jesli sie dobrze czujesz i nie plamisz :tak::-)
Zgadzam sie z innymi brzuchatkami ze mamy na naszym pod-forum mila atmosfere no i wszystkie babeczki sa otwarte i sympatyczne ;-) Takze jest to moje pierwsze forum i choc jestem juz tutaj troche to nie zdazyla mi sie zadna nie mila sytuacja i wole zeby tez tak zostalo :-)

reklama
Winki lepiej zapytaj się lekarza czy możesz latać samolotem ale myślę, że raczej powinien Ci pozwolić.
Ja mam dzisiaj super humorek:) Przez 2 godziny opiekowałam się 5 miesięcznym synkiem mojej sąsiadki i nie mogę się nadziwić jaki on jest słodziutki.:) Już się nie mogę doczekać kiedy będe tulić moje słoneczko... :]

Do góry